Србија свечано дочекала златне одбојкашице (ВИДЕО)

Одбојкашицама Србије, које су освојиле Светско првенство, приређен је свечанидочек испред скупштине Града Београда.

Србија 16.10.2022 | 20:24
Србија свечано дочекала златне одбојкашице (ВИДЕО)

Грађанима су се обратили селектор Србије и најбоља одбојкашица Србије Тијана Бошковић.

"Вратићу се следеће године и тада ћу да причам српски. Знао сам да је овај национални тим невероватан, да су девојке невероватне. Хвала мом стручном штабу, који је радио невероватан посао. Стручни штаб је заједно са мном размишљао о тактици, направили смо фантастичну синергију", казао је селектор репрезентације Србије Данијеле Сантарели.

"Сваки дан смо осећале јаку подршку. За нас је увек била и биће велика част да играмо за нашу земљу. Чврсто верујем да се видимо следеће године на истом месту и истим поводом", рекла је Тијана Бошковић.

Српске одбојкашице у суботу увече победиле су Бразил 3-0, чиме су одбраниле светску титулу освојену пре четири године у Јапану.

Изабранице Данијелеа Сантарелија су у Београд слетеле око поднева, да би пријем био организован у Хотелу М.

- Музички програм дочека почео је у 19.15 часова на платоу испред Старог двора, а златне одбојкашице Србије требало би да изађу на балкон Градске скупштине у 20 часова. Одбојкашице ће у Старом двору дочекати градоначелник Београда Александар Шапић, председник Скупштине града Никола Никодијевић и министар омладине и спорта Вања Удовичић.

(Б92  Фото: Б92/Марко Дјоковиц/Старспорт)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јелен

16.10.2022 18:45

Наш понос!

ОДГОВОРИТЕ
Name

855

17.10.2022 06:20

Хвала вам цуре за ове лијепе тренутке! Уљепшали сте нам ову нашу суморну свакодневницу! Поред вас, лијепо је бити Србин!

ОДГОВОРИТЕ