Srbija svečano dočekala zlatne odbojkašice (VIDEO)

Odbojkašicama Srbije, koje su osvojile Svetsko prvenstvo, priređen je svečanidoček ispred skupštine Grada Beograda.

Srbija 16.10.2022 | 20:24
Srbija svečano dočekala zlatne odbojkašice (VIDEO)

Građanima su se obratili selektor Srbije i najbolja odbojkašica Srbije Tijana Bošković.

"Vratiću se sledeće godine i tada ću da pričam srpski. Znao sam da je ovaj nacionalni tim neverovatan, da su devojke neverovatne. Hvala mom stručnom štabu, koji je radio neverovatan posao. Stručni štab je zajedno sa mnom razmišljao o taktici, napravili smo fantastičnu sinergiju", kazao je selektor reprezentacije Srbije Danijele Santareli.

"Svaki dan smo osećale jaku podršku. Za nas je uvek bila i biće velika čast da igramo za našu zemlju. Čvrsto verujem da se vidimo sledeće godine na istom mestu i istim povodom", rekla je Tijana Bošković.

Srpske odbojkašice u subotu uveče pobedile su Brazil 3-0, čime su odbranile svetsku titulu osvojenu pre četiri godine u Japanu.

Izabranice Danijelea Santarelija su u Beograd sletele oko podneva, da bi prijem bio organizovan u Hotelu M.

- Muzički program dočeka počeo je u 19.15 časova na platou ispred Starog dvora, a zlatne odbojkašice Srbije trebalo bi da izađu na balkon Gradske skupštine u 20 časova. Odbojkašice će u Starom dvoru dočekati gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

(B92  Foto: B92/Marko Djokovic/Starsport)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jelen

16.10.2022 18:45

Naš ponos!

ODGOVORITE
Name

855

17.10.2022 06:20

Hvala vam cure za ove lijepe trenutke! Uljepšali ste nam ovu našu sumornu svakodnevnicu! Pored vas, lijepo je biti Srbin!

ODGOVORITE