Ухапшено пет особа због напада на полицајца

 Полиција је ухапсила пет лица за која се сумња да су рано јутрос у селу Бјеловац код Братунца пресрела и претукла полицајца чији су иницијали М.Ј, изјавила је Срни портпарол Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Зворник Данијела Маџаревић.

Република Српска 16.10.2022 | 14:35
Ухапшено пет особа због напада на полицајца

Она је навела да су ова лица ухапшена у селу Обади у сребреничкој општини.

Према њеним ријечима, неколико часова након почињеног кривичног дјела, полиција је идентификовала и лишила слободе нападаче чији су иницијали Д.И, Б.Ц, М.С. и Н.С. из Сребренице те С.Ј. из Братунца.

"Они су ухапшени због сумње да су извршили кривична дјела повређивања другог лица и одузимања и оштећења туђе ствари. Тренутно је у току криминалистичка обрада ухапшених по налогу Окружног јавног тужилаштва Бијељина и истрага у овом предмету се наставља", истакла је Маџаревићева.

На регионалном путу Братунац-Скелани у мјесту Бјеловац јутрос у 3.10 часова пресретнут је и нападнут полицијски службеник М.Ј, који је управљао својим аутомобилом и није био на дужности.

Из два возила изашло је десетак мушкараца који су га претукли палицама нанијевши му повреде те оштетивши му аутгомобил. 

(Срна) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Братунац

16.10.2022 13:24

То су Сретен и његови клошари надам се да ће се полиција дозвати паметни након овога а поједини полицајци бити похапшени и заједно у ћорку са њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

16.10.2022 14:53

Поцело је поцело.... Таква је дрзава да мафијаси имају предност на односу полиције..

Name

Анегдота

16.10.2022 15:37

Назвао оштецени полицију и рекао да га незнанци туку. Одговор...не предузимај ништа, стижемо одмах након паузе

Name

Ја

16.10.2022 18:27

Управо тако. Сретен и његове јајаре узели мало пара на мигрантима, купили два црна аудија и умислили како су неке фаце, а уствари клосарцине и небитни ликови. И јос несто. Нису напали полицајца него су пребили момка у цивилу који инаце ради као полицајац. Немају те јајаре муда да нападну полицајца негу су га замјенили са другим момком.

Name

в.д. коментатор

16.10.2022 14:35

Јесте видјели како брзо и ефикасно реагује правна држава???

ОДГОВОРИТЕ