Uhapšeno pet osoba zbog napada na policajca

 Policija je uhapsila pet lica za koja se sumnja da su rano jutros u selu Bjelovac kod Bratunca presrela i pretukla policajca čiji su inicijali M.J, izjavila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik Danijela Madžarević.

Republika Srpska 16.10.2022 | 14:35
Uhapšeno pet osoba zbog napada na policajca

Ona je navela da su ova lica uhapšena u selu Obadi u srebreničkoj opštini.

Prema njenim riječima, nekoliko časova nakon počinjenog krivičnog djela, policija je identifikovala i lišila slobode napadače čiji su inicijali D.I, B.C, M.S. i N.S. iz Srebrenice te S.J. iz Bratunca.

"Oni su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivična djela povređivanja drugog lica i oduzimanja i oštećenja tuđe stvari. Trenutno je u toku kriminalistička obrada uhapšenih po nalogu Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina i istraga u ovom predmetu se nastavlja", istakla je Madžarevićeva.

Na regionalnom putu Bratunac-Skelani u mjestu Bjelovac jutros u 3.10 časova presretnut je i napadnut policijski službenik M.J, koji je upravljao svojim automobilom i nije bio na dužnosti.

Iz dva vozila izašlo je desetak muškaraca koji su ga pretukli palicama nanijevši mu povrede te oštetivši mu autgomobil. 

(Srna) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Bratunac

16.10.2022 13:24

To su Sreten i njegovi klošari nadam se da će se policija dozvati pametni nakon ovoga a pojedini policajci biti pohapšeni i zajedno u ćorku sa njima.

ODGOVORITE
Name

RS

16.10.2022 14:53

Pocelo je pocelo.... Takva je drzava da mafijasi imaju prednost na odnosu policije..

Name

Anegdota

16.10.2022 15:37

Nazvao ošteceni policiju i rekao da ga neznanci tuku. Odgovor...ne preduzimaj ništa, stižemo odmah nakon pauze

Name

Ja

16.10.2022 18:27

Upravo tako. Sreten i njegove jajare uzeli malo para na migrantima, kupili dva crna audija i umislili kako su neke face, a ustvari klosarcine i nebitni likovi. I jos nesto. Nisu napali policajca nego su prebili momka u civilu koji inace radi kao policajac. Nemaju te jajare muda da napadnu policajca negu su ga zamjenili sa drugim momkom.

Name

v.d. komentator

16.10.2022 14:35

Jeste vidjeli kako brzo i efikasno reaguje pravna država???

ODGOVORITE