Лаж РТРС-а: У Власеници није било потезања оружја

Поводом изјаве предсједнице Опстинске изборне комисије Власеница Сање Станимировиц, а по приговору СНСД Власеница, да је у Власеници на дан избора од стране опозиције пријећено члановима бирачких одбора смрћу, употребом оружја, изазивањем немира и ексцеса који би имали за циљ прекид изборног процеса , ОО СДС-а Власеница остро осуђује такве наводе јер се тиме, 12 дана након спроведених избора, стварају додатне тензије.

Република Српска 14.10.2022 | 15:19
Лаж РТРС-а: У Власеници није било потезања оружја

У току изборног дана, на бирачком мјесту Драгасевац, покушано је да се од стране СНСД-а уведу гласачи да гласају са неважећим медицинским потврдама и самим тим злоупотријебе одредбе Изборног закона које се односе на помоћ другог лица. 

Предсједник бирачког одбора близак СНСД-у није уважио примједбу замјеника цлана бирацког одбора који је указао на ту неправилност, наког цега је обавијештен изборни штаб ОО СДС-а Власеница, Опстинска изборна комисија  и полиција. Заустављено је гласање и након њиховог доласка , отклоњене су неправилности и даље гласање је настављено без икакве сметње. Није било никавог потезања оружја, пријетњи смрћу, туче или било којих других радњи које би угрозиле сам процес даљег гласања како је наведено од стране Сање Станимировић, а емитовано путем телевизије РТРС.

У изјави коју је предсједница ОИК-а Сања Станимировиц, дала РТРС-у, још се наводи да су је поједини људи блиски Српској демократској странци ометали и пратили, затим ометали рад Општинске изборне комисије, ОО СДС Власеница се ограђује од таквих нетачних навода и захтијева од надлежних институција да испитају ове наводе.

ОО СДС Власеница се након одржаних избора захвалио свим учесницима на фер и коректним изборима у Власеници , уз напомену да још треба да радимо на поштовању изборног процеса, саопштено је из ОО СДС Власеница.

(БН) 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

МирославКраљ

14.10.2022 13:36

Ста це неписмену Краљевиц друго него красти и лагати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

14.10.2022 15:31

Ниста ми није залије,вец плацати предплату за фабрику лази. Једном сам престао плацати,па ми од пензије одбили лопови и лазови.

Name

Мики

14.10.2022 13:41

Ништа се не чудите,сами видите чија је то ТВ,као и алтернативна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па сто лазљиву кује

14.10.2022 14:01

Па сто лазљиву кује не тузите? Мислимо на РТРС и ту идиоткињу. Судице им се послије ослободјења "институција"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел ту најновију коску

14.10.2022 14:23

Убацио Баја ил неки од доказаних савјетника. У сваком случају маестрално.

Name

Клик

14.10.2022 14:01

Понистити изборе и тацка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

14.10.2022 14:27

Овим сектасима и сектасицама из Власенице (и осталих провинција Српске) паметније би било да ураде било ста корисно за заједницу, умјесто сто тросе енергију на лази. Власеница је најпрљавија опстина на планети, гусимо се у смецу, непокосеној трави, блату... свако дрво које је постојало у варосици посјекли су, тако да нема ни зеленила да бар мало сакрије пропаст и угуси смрад... невјероватно је колико су за само 15ак година успјели да уназаде Власеницу која је некада давно била поприлицно пристојно мјесто за зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

14.10.2022 14:29

Само лази и преносе идиотима који их прате

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

14.10.2022 14:33

Пеимјецена су и два безтрзајна топа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урке

14.10.2022 15:54

Да Ким зна како РТРС слуźи једном диктатору тачно би добио комплекс ниже вриједности.Послао би своје на обуку код Милокрадових послушника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зола

14.10.2022 20:35

Ха.ха.ха.И они би се упитали ,зар и ово негдје има,?

Name

Гоги

14.10.2022 15:56

Како иде слоган?РТРС у служби цијелог народа.Ха.ха.ха..Чобане јави се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пробудите се!

15.10.2022 06:57

Власеница је била Општина пуна живота, док нису дошли секташи и "опували" све што су "уложили" и и оно што нису уложили, опустошили "Финале", "Бирач", "Еластик", "Панораму", "Језеро", "Игришта"... Једном ријечју све што се могло опустошити, тако да је Власеница постала град духова од једне живе и фине Општине. А што се тиче партија, јадан смо ми народ кад се свађамо са рођеном браћом због дресова зарад гладних уста страначких које је немогуће подмирити. Пробудите се људи! Идите у цркву и молите се Богу за своје ближње и себе! Партије вам ништа добро неће донијети, само мржњу, раније због национализма, сад због браће која су у другој партији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква црква!?

15.10.2022 17:25

Па они су у спрези са политиком 17 вјекова! И зашто да се молимо Богу, када га никад нема кад треба? Цркви кад платиш онда се појави , бар они тако кажу а човјек само повјерује у то и остане без лове.