Laž RTRS-a: U Vlasenici nije bilo potezanja oružja

Povodom izjave predsjednice Opstinske izborne komisije Vlasenica Sanje Stanimirovic, a po prigovoru SNSD Vlasenica, da je u Vlasenici na dan izbora od strane opozicije prijećeno članovima biračkih odbora smrću, upotrebom oružja, izazivanjem nemira i ekscesa koji bi imali za cilj prekid izbornog procesa , OO SDS-a Vlasenica ostro osuđuje takve navode jer se time, 12 dana nakon sprovedenih izbora, stvaraju dodatne tenzije.

Republika Srpska 14.10.2022 | 15:19
Laž RTRS-a: U Vlasenici nije bilo potezanja oružja

U toku izbornog dana, na biračkom mjestu Dragasevac, pokušano je da se od strane SNSD-a uvedu glasači da glasaju sa nevažećim medicinskim potvrdama i samim tim zloupotrijebe odredbe Izbornog zakona koje se odnose na pomoć drugog lica. 

Predsjednik biračkog odbora blizak SNSD-u nije uvažio primjedbu zamjenika clana birackog odbora koji je ukazao na tu nepravilnost, nakog cega je obaviješten izborni štab OO SDS-a Vlasenica, Opstinska izborna komisija  i policija. Zaustavljeno je glasanje i nakon njihovog dolaska , otklonjene su nepravilnosti i dalje glasanje je nastavljeno bez ikakve smetnje. Nije bilo nikavog potezanja oružja, prijetnji smrću, tuče ili bilo kojih drugih radnji koje bi ugrozile sam proces daljeg glasanja kako je navedeno od strane Sanje Stanimirović, a emitovano putem televizije RTRS.

U izjavi koju je predsjednica OIK-a Sanja Stanimirovic, dala RTRS-u, još se navodi da su je pojedini ljudi bliski Srpskoj demokratskoj stranci ometali i pratili, zatim ometali rad Opštinske izborne komisije, OO SDS Vlasenica se ograđuje od takvih netačnih navoda i zahtijeva od nadležnih institucija da ispitaju ove navode.

OO SDS Vlasenica se nakon održanih izbora zahvalio svim učesnicima na fer i korektnim izborima u Vlasenici , uz napomenu da još treba da radimo na poštovanju izbornog procesa, saopšteno je iz OO SDS Vlasenica.

(BN) 

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

MiroslavKralj

14.10.2022 13:36

Sta ce nepismenu Kraljevic drugo nego krasti i lagati

ODGOVORITE
Name

Borac

14.10.2022 15:31

Nista mi nije zalije,vec placati predplatu za fabriku lazi. Jednom sam prestao placati,pa mi od penzije odbili lopovi i lazovi.

Name

Miki

14.10.2022 13:41

Ništa se ne čudite,sami vidite čija je to TV,kao i alternativna.

ODGOVORITE
Name

Pa sto lazljivu kuje

14.10.2022 14:01

Pa sto lazljivu kuje ne tuzite? Mislimo na RTRS i tu idiotkinju. Sudice im se poslije oslobodjenja "institucija"

ODGOVORITE
Name

Jel tu najnoviju kosku

14.10.2022 14:23

Ubacio Baja il neki od dokazanih savjetnika. U svakom slučaju maestralno.

Name

Klik

14.10.2022 14:01

Ponistiti izbore i tacka.

ODGOVORITE
Name

Vlasenica

14.10.2022 14:27

Ovim sektasima i sektasicama iz Vlasenice (i ostalih provincija Srpske) pametnije bi bilo da urade bilo sta korisno za zajednicu, umjesto sto trose energiju na lazi. Vlasenica je najprljavija opstina na planeti, gusimo se u smecu, nepokosenoj travi, blatu... svako drvo koje je postojalo u varosici posjekli su, tako da nema ni zelenila da bar malo sakrije propast i ugusi smrad... nevjerovatno je koliko su za samo 15ak godina uspjeli da unazade Vlasenicu koja je nekada davno bila poprilicno pristojno mjesto za zivot.

ODGOVORITE
Name

Ostoja

14.10.2022 14:29

Samo lazi i prenose idiotima koji ih prate

ODGOVORITE
Name

haha

14.10.2022 14:33

Peimjecena su i dva beztrzajna topa

ODGOVORITE
Name

Urke

14.10.2022 15:54

Da Kim zna kako RTRS sluźi jednom diktatoru tačno bi dobio kompleks niže vrijednosti.Poslao bi svoje na obuku kod Milokradovih poslušnika.

ODGOVORITE
Name

Zola

14.10.2022 20:35

Ha.ha.ha.I oni bi se upitali ,zar i ovo negdje ima,?

Name

Gogi

14.10.2022 15:56

Kako ide slogan?RTRS u službi cijelog naroda.Ha.ha.ha..Čobane javi se....

ODGOVORITE
Name

Probudite se!

15.10.2022 06:57

Vlasenica je bila Opština puna života, dok nisu došli sektaši i "opuvali" sve što su "uložili" i i ono što nisu uložili, opustošili "Finale", "Birač", "Elastik", "Panoramu", "Jezero", "Igrišta"... Jednom riječju sve što se moglo opustošiti, tako da je Vlasenica postala grad duhova od jedne žive i fine Opštine. A što se tiče partija, jadan smo mi narod kad se svađamo sa rođenom braćom zbog dresova zarad gladnih usta stranačkih koje je nemoguće podmiriti. Probudite se ljudi! Idite u crkvu i molite se Bogu za svoje bližnje i sebe! Partije vam ništa dobro neće donijeti, samo mržnju, ranije zbog nacionalizma, sad zbog braće koja su u drugoj partiji!

ODGOVORITE
Name

Kakva crkva!?

15.10.2022 17:25

Pa oni su u sprezi sa politikom 17 vjekova! I zašto da se molimo Bogu, kada ga nikad nema kad treba? Crkvi kad platiš onda se pojavi , bar oni tako kažu a čovjek samo povjeruje u to i ostane bez love.