Боја коже му се из беле променила у смеђу и нико не зна зашто!

Мушкарац из Луизијане проглашен је медицинском мистеријом након што му је боја коже почела да се мења из беле у смеђу након узимања лекова против депресије.

Занимљивости 12.10.2022 | 15:25
Боја коже му се из беле променила у смеђу и нико не зна зашто!

У јануару 2021. Тајлер Монк, 34-годишњи теренски инспектор за контролу штеточина из Луизијане, одлучио је да лечи своју анксиозност и депресију. Посетио је психијатра и преписао му је антидепресив флуоксетин, селективни инхибитор поновног преузимања серотонина, познат као Прозац.

Нажалост, не само да лекови нису променили Монково расположење на боље, вец́ је после неколико месеци променио му се и тен (боја) коже.Тако је отац двоје деце постао видљиво тамнији, све док део његове коже није постао браон.

Иако је прошло више од годину дана откако је почео да примец́ује промене у боји коже, нико заиста не зна шта је то изазвало.

 

Чињеница је да ни доктори не знају заштомисе мења боја коже! Прво су мислили да је то фотосензибилност, тако да имам реакцију на светлост, али сам се прикривао и још увек постајем тамнији..“, рекао је Тајлер Монк у сада виралном ТикТок видеу који је прегледан милионима пута.

Иако је 34-годишњи мушкарац престао да узима лекове након само неколико недеља, с обзиром да то не помаже у ублажавању анксиозности и депресије, његови епидермални проблеми су се наставили до тачке када је његова кожа постала тамно смеђа.

Тајлер је у почетку порицао промене боје своје коже, али након што му је неколико пријатеља рекао, одлучио је да то прихвати као чињеницу да полако тамни да добија тамнију боју коже Нажалост, он није био у стању да уради више од тога. И поред тога што их је до сада прегледало неколико дерматолога, нико није могао да понуди јасну дијагнозу шта му се дешава

Док се вец́ина коментара на ТикТок-у на Тајлеров вирални видео углавном држи шала попут “Отишао од Тајлера до Тајрона“ или “обрнуо Мајкла Џексона“, неки људи заправо покушавају да помогну Тајлеру и његовој жени да дођу до решења ове мистерије…

Па дају разне одговоре попут:<бр />“То је зато што флуоксетин има састојак који повец́ава мелатонин, због чега су делови његовог тела изложени сунчевој светлости ти који су погођени!” једна особа је написала на популарној платформи за дељење видеа.

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7"> <див цласс="аи-ротате аи-7-1" дата-инфо="WyИ3ЛТЕиЛДФд" дата-неxт="0"> <див цласс="аи-ротате-оптион" дата-индеx="1" дата-наме="YмxвY2сгНw==" дата-тиме="МзА=" дата-цоде="ЦјxзY3ЈпцХQгYXН5бмМгц3ЈјПСЈодХРwцзовЛ3БхЗ2ВхЗДИуЗ29вЗ2xлц3луЗГљYXРпб24уY29тЛ3БхЗ2ВхЗЦ9qцy9хЗХНиеWдвб2дсЗС5qцз9јбГллбнQ9Y2ЕтцХВиЛТА2НТИ5ЊгyМДY2НДг1ОДQиЦиАгИЦАгY3Јвц3НвцмлнаW49ИмФуб255бW91цyИ+ПЦ9зY3ЈпцХQ+ЦјwхЛС0гWкРпц3БвЗМСНбГФуа2Е4ЉгуМјЕгЛС0+ЦјxпбнМгY2xхц3М9ИмФкц2Ј5З29вЗ2xлИгогИЦАгИХН0еWxлПСЈкаXНwбГФ5ОмЈсб2НрИгогИЦАгИГРхдГЕтYWQтY2xпЗW50ПСЈјYС1wдWИтМДY1Мјк2ОДИwЊY0ОДУ4НЦИКИЦАгИЦБкYXРхЛWФкЛXНсб3Q9ИјУзМТкwМјИ3ОДYиЦиАгИЦАгЗГФ0YС1хЗЦ1мб3ЈтYXQ9ИмФ1дГ8иЦиАгИЦАгЗГФ0YС1мдWxсЛXдпЗХРоЛXЈлц3БвбнНпдмУ9ИнРyдWУиПјwваW5зПго8ц2НyаXБ0ПгогИЦАгИЦххЗХНиеWдвб2дсЗСА9ИХдпбмРвдy5хЗХНиеWдвб2дсЗСБ8фЦБбXСкуцХВзаЦх7фСк7Цјwвц2НyаXБ0Пг=="> 

Да ли је то тачно или не остаје да потврде стручњаци. Тајлер је упуц́ен тиму специјалиста, а такође је покренуо ГоФундМе да прикупи нешто новца за све медицинске трошкове.

<ифраме цласс="ентеред литеспеед-лоадед" титле="YоуТубе видео плаyер" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/е20зУкмхYрг" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-лазyлоадед="1" дата-срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/е20зУкмхYрг" дата-оригwидтх="560" дата-оригхеигхт="315" дата-лл-статус="лоадед" дата-мце-фрагмент="1">

(Занимљивостидана.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар