Себастијан Курц се вратио - открива све о политици

- Годину дана од повлачења из политике бивши аустријски канцелар Себастијан Курц објавио је своју биографију под насловом "Причајмо о политици".

Свијет 12.10.2022 | 11:19
Себастијан Курц се вратио - открива све о политици

У књизи, која ће бити дистрибуирана књижарама у петак, Курц описује свој брзи успон у политици, прича о "Ибица афери", изгласавању неповерења у скупштини, повратку, истрази, те повлачењу из политике.

Он пише и о сусретима са бившом немачком канцеларком Ангелом Меркел, бившим америчким председником Доналдом Трампом и председником Кине Си Ðинпингом. Како је најављено у књизи Курц по први пут говори о "светлим и тамним странама врхунске политике".

Књигу је Курц писао са новинарком Кони Бишофбергер, која је већ раније писала биографију са дугогодишњим градоначелником Беча Хелмутом Цилком.

(Тањуг Фото: Твитер) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ду

12.10.2022 09:50

Наравно такви спаситељи се стално врацају као андјели ал од дјавола

ОДГОВОРИТЕ
Name

О Ибици

12.10.2022 10:40

Ибица афера.У Ибици афера је пао Штрахе тадашњи предсједник аустријске слободарске партије или другим ријечима замаскирани неонациста.Штрахе је био велики пријатељ Милокрада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

12.10.2022 11:54

Па... и Милокрад ће сигурно написати књигу, након поновног бројања гласова. Јадино му то и остаје, а имаће у ћорци свакако довољно времена да све лијепо срочи.... онако поетски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Тито

12.10.2022 13:28

Са оваквим тужилаштвом Милокрад неће никад у ћорку.Па овдје је толико јасно да се ради о организованим криминалу и да је надлежно републичко тужилаштво посебно одјељење за борбу против корупције а не да главни тужилац шаље Вукановића,Радовића и Црнадка на адресу окружних тужилаштава.

Name

Дта има да открије

13.10.2022 09:38

Нисмо малоумни. Све сто "они" откривају накнадно је и пторацуната манипулација и ниста висе...

ОДГОВОРИТЕ