Sebastijan Kurc se vratio - otkriva sve o politici

- Godinu dana od povlačenja iz politike bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc objavio je svoju biografiju pod naslovom "Pričajmo o politici".

Svijet 12.10.2022 | 11:19
Sebastijan Kurc se vratio - otkriva sve o politici

U knjizi, koja će biti distribuirana knjižarama u petak, Kurc opisuje svoj brzi uspon u politici, priča o "Ibica aferi", izglasavanju nepoverenja u skupštini, povratku, istrazi, te povlačenju iz politike.

On piše i o susretima sa bivšom nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom i predsednikom Kine Si Ðinpingom. Kako je najavljeno u knjizi Kurc po prvi put govori o "svetlim i tamnim stranama vrhunske politike".

Knjigu je Kurc pisao sa novinarkom Koni Bišofberger, koja je već ranije pisala biografiju sa dugogodišnjim gradonačelnikom Beča Helmutom Cilkom.

(Tanjug Foto: Tviter) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Du

12.10.2022 09:50

Naravno takvi spasitelji se stalno vracaju kao andjeli al od djavola

ODGOVORITE
Name

O Ibici

12.10.2022 10:40

Ibica afera.U Ibici afera je pao Štrahe tadašnji predsjednik austrijske slobodarske partije ili drugim riječima zamaskirani neonacista.Štrahe je bio veliki prijatelj Milokrada Dodika.

ODGOVORITE
Name

Tito

12.10.2022 11:54

Pa... i Milokrad će sigurno napisati knjigu, nakon ponovnog brojanja glasova. Jadino mu to i ostaje, a imaće u ćorci svakako dovoljno vremena da sve lijepo sroči.... onako poetski.

ODGOVORITE
Name

re Tito

12.10.2022 13:28

Sa ovakvim tužilaštvom Milokrad neće nikad u ćorku.Pa ovdje je toliko jasno da se radi o organizovanim kriminalu i da je nadležno republičko tužilaštvo posebno odjeljenje za borbu protiv korupcije a ne da glavni tužilac šalje Vukanovića,Radovića i Crnadka na adresu okružnih tužilaštava.

Name

Dta ima da otkrije

13.10.2022 09:38

Nismo maloumni. Sve sto "oni" otkrivaju naknadno je i ptoracunata manipulacija i nista vise...

ODGOVORITE