Уплакана чланица ЦИК-а: Плашим се за живот дјетета ВИДЕО

Вања Бјелица Прутина је казала да је страх за дјететов и њен живот, те да је називају 'српском фукаром' и особом која 'руши Републику Српску'.

Република Српска 11.10.2022 | 15:46
Уплакана чланица ЦИК-а: Плашим се за живот дјетета ВИДЕО

Вања Бјелица Прутина, чланица Централне изборне комисије, емотивно се данас обратила на сједници ЦИК-а, рекавши да је безбједносно угрожена, те да јој се ставља мета на чело због одлуке о поновном контролном бројању за ниво предсједника/потпредсјеника Републике Српске.

Она је казала да је страх за дјететов и њен живот, те да је називају 'српском фукаром' и особом која 'руши Републику Српску'.

“Ирена Хаџиабдић и ја смо дискриминисане на основу пола и у више наврата претрпиле смо различите видове вербалног насиља. Тонови с којим су нам се обраћали били су застрашујући. Видно сам узенемирена чињеницом да кандидат за предсједника РС поново говори о мени лично, овој пут као о некоме ‘ко руши Републику Српску’. Разлог томе је што сам подржала одлуку о поновном контролном бројању за ниво предсједника/потпредсјеника РС“, рекла је Бјелица.

Тврди да ово није први пут да је изложена медијском линчу, те да је на исти начин била изложена и за прошле изборе када је због поништења избора у Добоју и Сребреницу названа “српском фукаром”.

“Отишло се и корак даље, расправљало се о мом породичном животу, брачном партнеру, чиме се директно крши моје право на приватни и породични живот које представља једно од основних права. Тада када сам названа ‘српском фукаром’, то је једно вријеме трајало и сада видимо да у Добоју након поништених избора готово 400 чланова обухваћено је оптужницом, а неке су оптужнице и потврђене.

Ја сам омогућила грађанима Републике Српске да се спријечи крађа њихове воље. Код поништавања избора избора у Сребреници и Добоја, сви смо добили кривичне пријаве”, истакнула је чланица ЦИК-а, уз апел на Тужилаштво да сви по тим кривичним пријавама и одговарају.

Мета на челу и предсједника ЦИК-а

Испричала је и да је данас добила информацију да је због гласања поновог за ниво Републике Српске, речено да је ‘извршила удар на Републику Српску’, иако је јасно да ЦИК доноси одлуке двотрећински.

“Сматрам да се као жена, као самохрана мајка стављам под притисак и поново чујем да ће се поднијети кривичне пријаве. Кандидат за предсједника Републике Српске мени директно мету ставља на чело именом и презименом. Ја живим у Републици Српској и то код мене ствара непријатељско окружење код оних људи који поклањају и вјерују ријечима том кандидату. Због таквих ставова, говоре ми да сам хистерична, оштро се противим томе и данас сам борбено рекла да нећу дозволити да ми се ставља мета на чело и да вршим удар на Републику Српску.

Радим свој посао у складу са законом. Позивам надлежне институције се испита да ли постоји, не политичка, него кривична одговорност за такве поруке и захтјевам да се изврши процјена моје личне сигурности”, рекла је Бјелица кроз сузе,

Она је додала да има страх кад се њено дијете враћа из школе са својим другарима…

"Сматрам да моје дијете треба да ужива иста права као друга дјеца, али плашим се да то дозволим. Овакве ствари су недопустиве. Чула сам и да се инсинуира да је нека госпођа из СДС-а, пошто се повезујем стално са СДС, била на Требевићу или Јахорину са Мирком Шаровићем, позивам Тужилаштво или м:тел да испита преко базних станица моју локацију, јер је то једна лаж”.

Суад Арнаутовић, предсједник ЦИК-а, дао је пуну подршку својој колегици, рекавши да је и њему врло слично  стављена мета на чело, те да је ‘квалификован као антисрбин’.

“Недопустиво је да било ко у овој држави било коме пријети посебно високи званичници. Одбацујем сваки вид политичке прљаве кампање која се води против ове институције и њених чланова”, поручио је пресједник ЦИК-а.

Подсјетимо да је Милорад Додик, лидер СНСД-а, данас напао чланове ЦИК-а на личном основу.

“Бјелица – Прутина се састајала са Шаровићем у критичним данима гдје је добила упуте. А предсједник ЦИК-а је антисрбин, он ради све против Републике Српске и сматра да је она геноцидна и учинит ће све да јој направи штету”, још једна је у низу спорних Додикових изјава.

“Сама чињеница да се гласање измјешта из Републике Српске указује на то да јој се одузима суверенитет – говорите нам да нисмо достојни да проведемо изборни процес”, казао је он.

Најавио је и да ће поднијети кривичне пријаве против свих чланова Централне изборне комисије Босне и Херцеговине, а након што је јуче саопштено како ће се поново бројати гласови за предсједника Републике Српске. Овакав потез прогласио је нападом на Републику Српску – што је и данас послужило као увертира у причу ‘о независности’ Републике Српске.

(БН/Н1 Фото: Принтскрин/БХТ)

Коментари / 182

Оставите коментар
Name

МД

11.10.2022 14:07

Све ми се чини да ћемо и ми имати свој 5. октобар. Ко нам је крив што годинама бирамо диктаторе, а они не одлазе тако лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 15:58

Невјеројатно колико резим уништава све институције својим бахатом понашањем. Сада се питам колико такав један резим својом бахатосцу уништава и угњетава обицног цовјека

Name

Приједор

11.10.2022 16:11

Правда и ред. Вукане људино.

Name

Ре

11.10.2022 16:47

Није њега нико бурао он је ссм себе бирао све је он изборе покрао досада нити једне није добио на регуларан нацин и треба неко из унститyцуха да реагује да се неби несто десило а сто се десавало у скоријој прослости јер су исти актери и тад били умијесани и никад нисмо добили никакав одговор од надлезних јер кад се несто деси не вриједе јадиковке зато треба све уцинити да се несто не деси

Name

Борац

11.10.2022 16:52

Људи моји,дал полиција ово слуса? Зар будала мозе свакоме претити?

Name

Борац

11.10.2022 16:54

Вања сав постен народ је уз тебе. Даце Бог да га сместимо где му је мјесто.

Name

Зоки

11.10.2022 16:56

Не брини Вања.. Радис постено свој посао и Има нас висе постених овдје него правих фукара… Само сто се будаде јаце деру! Зива била Ти и твоје дјете…

Name

Ацо

11.10.2022 16:58

Велика подршка за ову храбрз госпођу. Само ви наставите радити свој посао часно и поштено,а криминалне кукавице које дижу хајку на вас и ваше колеге ће аБд убрзо иза решетака,гдје им је већ одавно и било мјесто.

Name

Робин

11.10.2022 17:05

Бас тако, с таквима се мора борити њиховим орузјем, бруталносцу, посто су они сурово брутални

Name

Мима

11.10.2022 17:21

Па ко неце под резимску палицу то је јасно да је издајник руситељ рс итд итд да добија пријетње

Name

Срамно

11.10.2022 17:41

Милораде биједо једна пријетис оваквој зени и нхеном дјетету, докле це српска дјеца да испастају од тдбе. Одвратан си, ти си тај који незаконхе проводи. Твоји цланови бирацких одбора су се и саму хвалили да су покрали гласове. Ти си покрао изборе ста хоцес да их ти и бројис.

Name

Миле незамјенљиви

11.10.2022 17:49

Хватам се за сламку па ми је крив свако ко ме не обожава

Name

реаговање јавности

11.10.2022 18:26

Овим је признала да је у првом кругу избора на ЦИК извршен притисак и претња да прогласе овакве покрадене изборне резултате под великим претњама и уценама, и да ће уцене постати још жешће ако ЦИК покуша да саопшти прави истину о резултатима избора након поновног бојања. Паметном је доста из њене изјаве да изведе закључке.

Name

Мираге

11.10.2022 18:53

Ово је толико озбиљна ситуација а народ као никад до сада подијељен све захваљујуци криминалцу Милораду Додику, да це овај лудак изазвати "СРПСКИ ГРАЂАНСКИ РАТ" Мене ово поциње да пласи. Овај Милирад психопата је оцигледно спреман да посвадја србе и да се људи туку измедју себе а због њега и његовог криминала. СРБИЈО, преузми несто и реагуј... Хвала БН на објективности Најбољи сте медиј на Балкану

Name

Сок

11.10.2022 18:54

Додик.највеци олос српског народа.

Name

Ухх

11.10.2022 19:13

Рудоња мисли ако има папир да је дусевни болесник,да мозе претити.

Name

дјуро

11.10.2022 20:53

Па ова власт опстаје јер убија и одрасле и дјецу не бирајуци ко им стане на пут али ми нисмо јос заборавили вукелица драгицевица и остале да не набрајам то неце застарити !!!!

Name

11.10.2022 21:11

Вања не бој се пса који пуно лаје.

Name

Уб

12.10.2022 07:22

Не плаши се Бјелица-Прутина. Додик је велики галамџија и криминалац. Ако би се вама нешто,недај боже десило,то би био крај његове слободе,друштво би ми правили,ЛОПОВИ и криминалци на робији.

Name

ЗВОРНИК

11.10.2022 14:10

Храбра жено. Разумијемо те, само напријед и храбро. Сви морамо учествовати у одбрани истине и правде. Народ се мора више ослободити тираније неког комитета кои је сав криминалан. Живјела ти и све честитке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 18:52

Баст тако. Подрска храброј зени!

Name

Радана БЛ

11.10.2022 14:12

Милорад Додик мора да пријети - док не оде у затвор то му једина могуцност. Опција "све или ниста".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овог

11.10.2022 15:56

Лудака под хитно или лудницу или болницу заније са њим слободно у јавмости опасан је за народ полиција треба да реагује

Name

Ре

11.10.2022 17:45

И ви стално пријетите и лајете па нисте још у лудници.Не могу дупли аршини.Лично сам за то КО ГОД пријети и спомиње дјецу и породицу било коме одговара за то,а да казне не буду благе и мале.

Name

ДОК ХОЛИДЕЈ

11.10.2022 18:14

ПОЗНАМ ТАКВЕ ГМАЗОВЕ БАХАТЕ КАД МУ СЕ УЗМЕ ВЛАСТ ЦВИЛИЋЕ КО СИТНИ МИШ ИНАЧЕ ТО СУ КУКАВИЦЕ КОЈЕ СУ БАХАТЕ КАД СЕ КРИЈУ ИЗА ВЛАСТИ ИЗВИЊАВАМ СЕ МИШУ РАДИ НАКАЗНЕ УСПОРЕДБЕ.

Name

Патриота

11.10.2022 14:13

Готов аи Милокраде, вратицес све сто си покрао, одговарацес за убиства, криминал и заврсицес зивот у затвору гдје ти је одавно мјесто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 16:03

Ти си фукара и ти лопино русис Републику Српску Милокраде Додиг иди у свој ентитет па тамо заводи страховладу са својим сарадницима из Хрватске

Name

Гојко

11.10.2022 16:27

Овај Додик себи умислио да је ов његов тор а ми народ његове овце ,еее за *ебос си се Миле народ зна бити ригорозан ..

Name

Добојлија

11.10.2022 14:16

Пропали политицар само пријети.Уколико се доказе да је било изборних прwвара или покисаја крадја, трwбало би тим странкама забранити будице дјеловање, а налогодаваоце кривицно гонити.Вријеме је да се криминалвима и диктаторима стане у крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста

11.10.2022 15:57

Је бyрле сто се бојис бројања кад си наредио краду тад си био баја а сад пријетис једмој зени срам да те буде ,,готов си истросен и за смеце си,,,

Name

Микан

11.10.2022 14:25

Драга дамо само наставите храбо радити свој посао, подршка од народа искрених људи. Хвала Вам, јер мислите шта ће ваше дијете као и наша дјеца. Да ова земља има будућност! Молимо одговорне да заштите ову жену и мајку, као и остале часне и поштене људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кукац

11.10.2022 15:13

Узас. Ко није био жртва тих секташа не зна који је то притисак и угрозавање.

Name

Ре

11.10.2022 17:54

А она јадница наивна и угрожена.

Name

Потоп

11.10.2022 14:25

Ухапсите додика вец једном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.10.2022 14:28

Небој се дусо...браницемо и тебе и све слободољубиве постене градјане РС а ове Милине сектаске лопиве стрпацемо у затвор. Полиција це убзо преци на страну народа и сповесце хапсење Додика и вецине високих политицких функционера.Неце бити милост за устаске сљедбенике . СМРТ ФАСИЗМУ СЛОБОДА НАРОДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 18:58

Истина, правда и закони једнаки за све!!! Нека буде борба непрестана.

Name

РИЛЕ

11.10.2022 14:30

Страшно шта се све ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алпа Ћино

11.10.2022 15:12

Бурлу под хитно уклонити из политичког живота. Страшно шта је смећу све дозвољено да ради и како се понаша. Испада да је чак и Мило Дјукановић за њега један господин. Каква мајмунчина и дјубре. Све ће нас увалити у већа го... него што већ јесмо. Фуј,дјубрета,п.... му материна. Фуј

Name

Полицијо

11.10.2022 15:53

Ста се ово ради какве су ово пријетње ина ли васе реакције на пријетњу једној зени која цасно ради свој пос и то од криминалца који је направио лакрдију од избора јели треба опет народ на улице зwр вад није срамота свих ових десавања

Name

Додо и поткована дружина

11.10.2022 16:15

Није се чудити ниста од Дође кад се само види и чује ко ДУ му савјетници. У његовој средини поштен нема шансе.

Name

Халоооо

11.10.2022 14:31

Додик је људииии фашиста прави...мрзи све око себе ко му стаје на пут......зло највеће.......зло највеће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

11.10.2022 14:31

Ово је да се најежис. Чувајте се људи и дајте све од себе да се докаже ИСТИНА. А полицији и тужиластву нек је на част. Народ препуштен сам себи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС-РВИ

11.10.2022 14:31

Ниста се небој… то су кукавице биле и у рату и у миру!!! Мирно спавај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин БЛ

11.10.2022 14:32

Подрска ЦИК-у, матер своју вриједјај Милораде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мргуд

11.10.2022 15:12

Имате подрску вецине народа који зиви у Републици Српској ,ниста се ви не бојте само радите по правди бозијој ,народ ми свисмо да бранимо зивосте насе а овај олос сектазки на робију дугогодисњу.

Name

БЛ

11.10.2022 14:33

Цега се пласис милокраде??? Хоцес брато убилацки рат!!! Само кукавице пријете зенама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 16:10

Ако треба идемо опет на протесте да доказемо да смо за владавину закона а не неке силе,Милокраде ако си сила немој водати своје гориле и просипати неку силу кад си сам мањи си од маковог зрна

Name

Нада

11.10.2022 14:34

Додик је један обицни болесник,бескрупулозан,фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 16:32

Готов је ситно броји и његово одзвања последњи пут незнам само застога не хапсе за оваке пријетње и уцјене,хоце лубина силом на власт е неце да мозе..

Name

Узас

11.10.2022 14:34

Нема нигдје Додик и његова мафија под хитно хапсити и на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

11.10.2022 14:35

Небојте се ви никога то мозете само да цујете од насег ругла Милорада и његиви сектаса јер он и они су убили Драгицевица,Круница и јос многе друге ција убиства никад нису дотакла врх правде..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yyyy

11.10.2022 14:37

Гдје ми зивимо и у ста је овај мамлаз бурле претворио Републику Српску не смијемо висе ни бројати а да нам зивот није угрозен!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 15:15

Треба народ да се дигне на протесте али мало зесце због овог ,треба са кољем и маљем пред зграду владе и доказати Милораду да ово није његова цацевина него слободна Република Српска.

Name

Јово Добојлија

11.10.2022 15:16

Сада га удрите,сад је готов,,,Миле лопове Миле издајнице.

Name

@Ре

11.10.2022 15:33

Ако је слободна шта ће ти коље и маљ?

Name

А

11.10.2022 16:14

Сто Милокраде теби ово смета ако сте радили све у складу са законом,а да ви сте то радили по васем закону зато је мало прпа контроле вреца а ста тек да казу они који су по твом задатку морали цинити кривицно дјело краде гласова

Name

Пуки 18

11.10.2022 17:43

Шта је ово, хоћемо ли заратовати због поновног бројања гласова. Ако је секти то опција, то је идеална прилика да очистимо друштво од улизица, лопова, купљених диплома и кабадахија који могу све јер су у странци, а обичан човјек ништа.

Name

Петрић и Божичковић

11.10.2022 14:37

Ко ће сада нашег Милета да чува

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хало

11.10.2022 18:15

Засто Сипа не хапси Додика због ових пријетњи. Срамите се Додиковци пријетите српским мајкама и српској дјеци ради власти. Води вас сизофреницар.

Name

Милан

12.10.2022 05:59

Петрић и Божичковић су бар изабрани на јавном конкурсу! Дотична госпођа и њен колега су изабрани без конкурса и знало се у почетку по оној народној да што се криво роди то вријеме не исправи.

Name

Ре,Петрић,и Божинковић

12.10.2022 06:57

Нека га чува,Сатана,с којом је склопио пакт,или,нека бира,хоће ли се жалити Тити,или Олбрајтовој,која га довела на власт,СИЛОМ,КАО "ДАШАК СВЈЕЖЕГ ВЈЕТРА,ДА УНИШТИ СРБЕ,И РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!!!УМЈЕСТО СВЈЕЖЕГ,УБАЦИЛА ЈЕ КОНТАМИНИРАНУ ОЛУЈУ,КОЈА НАС ТРУЈЕ ГОДИНАМА!!!??????

Name

порука за милетов олош

11.10.2022 14:37

Одзвонило вам је, дићи ћете редом тамо гдје вам је мјесто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гуест

11.10.2022 14:39

Има ли игдје ове МЗ да се окрене овој неидзљивој ситуацији у БиХ. Сцхмидт ради мимо Устава и закона,а ови на власти због фотеље и лоповлуку раде ста им воља. Окренути се овим грађанима који живе у страху и глади сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

11.10.2022 14:40

Додик прозва неког, ко се састао са ским, он у својој кући угостио пресједника државе која је напла РС и било толико жртава и то на дан те прославе и он и преставници погинулих треба да једном зашуте а и породице погинулих треба да се бар стиде ,јер се нису ни огласиле, више нема привилегије што се тиче мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врс

11.10.2022 15:07

Е то нас борце нај висе боли,е туго моја како смо ми добар храбар,ал истовремено и наиван народ.Једино је Др Карадзиц био Српски преседник,све остале нам је наметнуо запад и ватикан.

Name

Срамота

11.10.2022 14:40

Да има дрзаве ти сто нападају људе би били ухапсени и процесуирани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

11.10.2022 14:40

Храбро,господјо! Он је сав саткан од пријетњи и уцјена, бахаћења...али вец је заргонски рецено проваљен...треба једном да се ослободи ова Република његових окова,да бар дисемо слободно,кад нам је вец зивоте подобро унистио,отјерао дјецу,одузео свако право достојно цовјека! Он висе ниста не мозе,не воле га ни у његовим редовима,послусници..цекају и они моменат ослободјења...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.10.2022 14:53

Ко се боји да ради у ЦИК-у нека напусти ЦИК и нека не живи на народној грбачи. А не да се под притиском политиких криминалаца који су опљачкали силне милијарде од овог народа пребројава гласова како им Додик нареди.

Name

Вања

11.10.2022 14:57

Господјице!

Name

БЛ

11.10.2022 15:06

Познат је као храбар. Био је у првим борбеним редовима. Водио српску војску у побједе. Мсм ако цемо се лагати. Загалами на њега има да побјегне колико га ноге носе. Он покусава по сваку цијену остати на власти и не бира средства. Само је питање колико далеко це ици опозиција. Са њим нема преговора јер це преварити цим се окренес.

Name

Аа

11.10.2022 14:43

Додик се буни а крађом гласова уништава њен интегритет, ал напад је најбоља одбрана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп

11.10.2022 14:43

Срам вас било нападате и претите жени и дјетету шта вам они скривили само раде поштено свој посао фуј Бог це вам судити ви сте лопови покрали све народе подржимо ову поштену и честити жену

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

11.10.2022 14:55

Подршка за за ову храбру жену. Доста је узмицање и скривања пред олошем. Браво за за праву даму и хероја, која тражи само да се ради поштено. Капа доле

Name

Обилић

11.10.2022 14:44

Ти си понос српских мајки. Боже здравља и дуг живот теби и твом дјетету!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.10.2022 14:44

сад се тек види вазност промјене цланова ЦИК-а прије неколико година,никада оваква одлука не би била донесена да је стари састав у питању без обзира какве неправилности биле у питању и сад се види засто су СНСД и ХДЗ онолико кмецали кад су ови изабрани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

11.10.2022 14:52

Дудук похистерисао.... будалетина и простацина!!!

Name

сомеоне

11.10.2022 14:46

боље да на вријеме схватите ко је црвена секта и да их склоните

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

11.10.2022 14:55

Нека нас организују српске патриоте из просрпских или неких нормалних организација на смијену да цувамо васу породицу и вас од злотвора.Нисам се бојао устаса и оних сто су кидисали на нас мокре,гладне и никакве,нецу се бојати ни сад од ратних дезертера и профитера.Па ста је ово проклети били до задњег кољена ови сто нас као људе пониставају,пријете,краду,урнису и опет народ'гласа за њих,ма да три гласа добију сем од својих из куце те сто гласају за ово треба психолоски испитати. ОПОЗИЦИЈО,АКО ВАС ИМА БРАНИТИ ОВУ ЗЕНУ И ЊЕНУ ПОРОДИЦУ ОДМАХ,ТРАЗИТИ ОД ЦРНОГ ДЈАВОЛА ПОМОЦ ДА СЕ ОВАЈ НЕНАРОДНИ РЕЗИМ СКИНЕ.

Name

Стефан

11.10.2022 14:51

Свака теби част жено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обичан Србин

11.10.2022 14:51

Госпођо, ништа се не бојте, ти што вам пријете су обичне гњиде и кукаквице, да нису кукавице неби пријетили Жени и Дјеци, њих Република Српска интересује као лањски снијег, у осталом и зашто би, они је нису ни стварали ! Чињеница, да су се они од Републике Српске и превише окористили па сад од силе не знају шта би, нашли пријетити Жени и Дјеци ! Њих кроз живот води похлепа, али свему дође крај, све их дочека она клетва, "дабогда имао па немао" !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахахахах

11.10.2022 14:52

Јао ала се Додо усрао хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

маxи

11.10.2022 14:52

Останите досљедни , кад изгубе изборе , багра це на робију .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

11.10.2022 14:54

Послали су специјалце на бабе и дјецу, полиција се доводи у вез са пуно неријесених убистава тако да ме не би цудило и да се несто деси овој цеститој зени

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 15:02

Причао Думановић да су били они из Србије.

Name

јтан

11.10.2022 15:03

Искрено ја сам подржавао Милорада Додика али Милорад је превише манипулисао и лагао Српски народ..Стално је изазивао притисак на српски народ ,испланирано. Не смета ми што је сурађивао са Хрватима,тако и треба . Ја немам ништа против хрватског народа.. .Додик се сматрао господарем српског народа..И ја сам гледао снимак у којем пријети отказима ако не буду гласали за њега ..То је жалосно по народ..Забранити човјеку слободу да гласа по својој вољи је диктатура и окупација нечије личности.Лагање, манипулација и крађа су лоша карактеристика за лидера.Једноставно српски народ је престао да воли Додика.А волио је Додика који то није хтио да цијени него је крао од тог свог народа.Колико сам пута чуо обичног Србина кад каже ,,наш је Додик најбољи ".То је нестало..Разочарани су Милораде у вас.Ви сте Милораде одгајали змије крај вас ,богатили се уз вас а народ који вас је волио је патио..Ви сте Милораде губитник па и ако останете побједник на папиру .Видите ,Милораде,и ја к

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

11.10.2022 15:04

Се икако мозе доказати та пријетња требао би само због тога бити у бајбуку, о минулим злодјелима да не говоримо. Ово је слика и прилика криминалцине на дјелу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па види

11.10.2022 15:29

Направили су од ентитета себи тврдјаву и прогласили себе заститницима Срба а све који друкције мисле проглашавају издајницима. А уствари они су ти издајници, они пљачкају ентитет и богате се, и они сурују са странцима. Он као иде код Путина који брат брату не зна ни гдје се ми налазимо а који још никоме није помогао.Наша држава је БиХ и свако ко друкције говори је непријатељ Републике Српске. А да ли ће некад РС бити самостална одлучиће велике силе а не Милорад Додик и секта коју је оформио. Двадесет година бацања прашине Србима у очи и 20 година пљачке тих истих Срба. Покуповали су станове и апартмане по Србији,Златибору, Бецу,Цириху и гдје све не а бацају прашину о угрожености РС тј. њихове имовине. Сто ли ти треба вила у Србији ако волиш Републику Српску?

Name

Ана

11.10.2022 15:09

Подрска за Вању!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не бој се

11.10.2022 15:31

Вања, све су то мишеви мекињари и патриоте на батерије. Пријавите сваку пријетњу јер прорадице једном Тузиластво БиХ и суд БиХ. Засад су заробљени али доћи ће и њима слобода.

Name

Боки

11.10.2022 15:10

Тог човјека у лудницу треба шта мисли владат до орлова вијека да је бар знао нешто учинит а не дјецу нам отјерат има још градова у РС не само Бања Лука.Или мотком отјерат говно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грујо

11.10.2022 15:28

Цасна зено само напријед...издрзи. битанги је увијек било и бице. Он се јос мало копрца али његова политицка каријера је на силазној путањи. Срам га било ако он зна ста је срам. Обуцна битанга.

Name

Приједорцанин М.

11.10.2022 15:28

Овдје морају дјеловати безбједоносне службе тужилаштво страни представници.овакво понашање званичника је не допустиво.

Name

Вишеград

11.10.2022 15:23

Срамота је шта овај човјек прича.Додуше,кад је могао да нам краде изборе и доведе диде пеја унуку на чело РС,од њега није ништа чудо.Одлази и ти и твој снсд.Подршка Вањи и Јелени и осталима који се боре за правду и ред у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин

11.10.2022 17:17

Приједорцани треба да се стиде, опет су гласали за дјубре Милокрада

Name

Приједорцанин М.

11.10.2022 20:15

Робин.како ко.некима плитка савест.

Name

Потоп

11.10.2022 15:37

Мене линцују 20г преко здравства, лицно миле, ој милане јел ти зао растанак се примакао

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

11.10.2022 15:39

Криминалце попут главоње не могу никакви избори нити мирни протести отјерати с власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еее Милокраде

11.10.2022 15:46

Милокраде покренуцес револуцију снсд це бити побрисан са мапе. Не играј се дај оставку дјубре једно. Пријетис ааа додји мени пријети хебало те обезбедјење фукаро једна. Раселио си пола РС ради лоповлука свака те суза стигла и те твоје сектасе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

11.10.2022 15:47

Додик је обецао хрватима да це србима хаос направити и окренутј их једне против других.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

11.10.2022 15:54

Храбро зено немозес из страха радити непрофесионално имас народ иза себе.Баја је дјубре .

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

11.10.2022 15:59

Ста раде толике полиције Сипа и остали. Засто мало не приведу на саслусање Вепроњу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

11.10.2022 16:09

Драга Вања буди поносна на своје поштење јер народ који живи у РС врло добро зна ко је највећи рушитељ Републике српске а то је уједно и највећи лопов и криминалац на Балкану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види ли Схмит??

11.10.2022 16:09

Ти Бјелица постено радис према закону а Додо је науцијо да контрира свему сто је нормално. Боз пролази а пас лаје. Настави својим досадашњим правим путем. Аргументи о лоповлуку Додиних послушника су јасни. Он се боји истине и открива и тог лоповлука. Он је то науцијо и незна нормално комуницирати. Улично понашање..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

11.10.2022 16:34

Обзиром да је генерал водка ове банде било би поштено да га СИПА приведе на саслушање.Јадо јадни немаш муда изаћи пред мушкарца па плашиш жене около .Па имају ли те жене игре икога.

Name

Зока

11.10.2022 17:14

По ком закону молићу лепо, по којој то тачки закона се може наложити поновно бројање гласова док нису објављени резултати?

Name

Миле, Милутине.....

11.10.2022 16:13

узалуд ти је све што чиниш......ГОТОВО ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је то.....

11.10.2022 16:19

погледајте јуцерасњу Додикову конференцију за стампу.....Додик је веома, веома нервозан....непрекидно цупка ногом испод стола, цас лијевом, цас десном....да не улазим у детаље ...има тога јос.....анализа говора тела и анализа тзв. фациал еxпрессионс....ово је оцена струцњака за ову област....стање симпоматицно за......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 19:15

Хахаха...која си ти далабу...не проваљуј се више,хаха

Name

Милокрад

11.10.2022 16:21

Јадни Милокрад мисли да се неко висе плаши њега и његових клошара , наркомана и акоса. Полако, доцицете сви на ред, само полако. Издржали смо вас двадесет година, можемо још пар недеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

11.10.2022 16:24

Ово је страшно, људи подржимо оне који се боре за правду у овој држави!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влашћу обесправљени грађанин

11.10.2022 16:25

Лопов користи све механизме да се не открије истина.Опасан је као рањена звијер.Све би нас уништио зарад личног интереса.Губитком избора он и његова погодица губе све што су стекли откад владају РС ом.И много више.Е па врати коко што си позобала или боље речено отела од народа.Дошао је коначно и тај час.Дезертер и ратни профитер,сасвим довољно да се чују ова два епитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милокрад

11.10.2022 16:25

Још увјек мисли да се људи лозе на то да је он РС. Миле, те горе су прошле а користио си исте двадесет година. Никад ти висе то неће успјети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

++

11.10.2022 16:27

Зна се ко руши РС,срушена је она вец одавно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

00

11.10.2022 16:29

Подрска господји, велико ти хвала сто си доњела одлуку о поновном бројању, историја це писати о томе. А ову банду лоповску ако богда врло брзо цемо смјестити иза ресетака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

11.10.2022 16:30

ЗНА МИЛЕ АКО ИЗГУБИ ИЗБОРЕ ДА ЦЕ КАО САНАДЕР ЗАВРСИТИ ЗАТО И ЈЕСТЕ ПОКРАО ИЗБОРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКОЛАЦ

11.10.2022 16:30

СРАМ ГА БИЛО ЛОПОВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

11.10.2022 16:33

Нисте једини госпођо, све неистомишљенике они тако вријеђају, пријете, прижељкују да се сви Срби који не подржавају њиховог бога иселе из Републике Српске не би ли њима остало што више простора, послова и ресурса. Прави фашисти. Што је најгоре пљују по покојницима и палим борцима ВРС. То им ја лично никад нећу опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диктатор пријети жени

11.10.2022 16:35

Милораде пусти жену при миру . Она ради само свој посао . Милораде није то СЛАВИША КРУНИЋ ДА УБИЈЕТЕ ТИ И ТВОЈ СИН Милораде ти си КРИМИНАЛАЦ И ХОЋЕШ НА СИЛУ ВЛАСТ МИЛОРАДЕ ОДГОВАРАТ ЋЕШ ЗА ОВУ ПРИЈЕТЊУ ЖЕНИ МИЛОРАДЕ БИТАЊГО И ЛОПОВЕ ТЕШКО ТИ ЈЕ ДА СЕ ОДРЕКНЕШ БУЏЕТА Р СРБСКЕ КОЈУ СИ МАКСИМАЛНО ОПЛАЋКАО ЖАО ТИ АВИОНА ХЕЛИКОПТЕРА БЛИНДИРАНОГ МЕРЦЕДЕСА И ОСТАЛИХ МНОГОБРОЈНИХ ПРИВИЛЕГИЈА КОЈЕ УЖИВАТЕ ТИ И ТВОЈА ПОРОДИЦА ДИКТАТОРУ ПРОКЛЕТИ НЕЋЕШ ДУГО ТО КОРИСТИТИ И ДРУГИМА ПРИЈЕТЊЕ УПУЋИВАТИ НЕТРЕБАЛО ВАМ СВЕ ШТО СТЕ ПОКРАЛИ ОД НАРОДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Р Српске

11.10.2022 16:36

Тајна додикове полиција на челу са Цетаницем спремна је на све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро

11.10.2022 19:43

Они ће да добију по глави али момачки

Name

Подрска за Вању

11.10.2022 16:37

Ово је срамота ста смо дозволили!!!! Пријетити самохраној мајци???!!! То мозе само дзукела, идиот, примитивац, манипулатор, милокрад коме правда лези у топузу. Полицијо у памет се, заједно смо стварали РС, ста се десило са вама????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милораде

11.10.2022 16:37

Јебо ли ти своју мајку шугаву. Унистио си нас као ентитет, униставас нас као народ. Ти си највеци издајник којег је РС икада имала. Зелим ти дубоку старост и теаку болест

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ас

11.10.2022 16:42

Ма свицете ви после бројања п..... Милораду..нек се броји видјецете побједу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Устанак

11.10.2022 16:44

Ово више нема везе ни са српским националним интересима, ни са хришћанским идеалима, ово једноставно постаје диктатура и феудални систем гдје постоји главни Баја и кметови. Главни Баја може да ради шта пожели јер је го кобајаги зарад виши циљева. Е неће моћи!! Ти ћеш да се селиш одавде а не обични народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

11.10.2022 16:45

Све цитам коментаре, реплике, форуме. У Републици Српској гдје зивим, колико ми је познато зиве хрвати, муслимани, роми итд. И гдје су они у овој прици? Само одбрана србства!!!! Ста реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 18:57

Ста реци? Ниста. Мук и мрак

Name

Нада

12.10.2022 05:40

Грешите Питање. Српски народ још једном показује да је слободољубив за све људе ма гдје били.

Name

Сале

11.10.2022 16:48

Недајте се господјо не могу вам ниста то су све мисеви мали и фукаре који зенама пријете смрадови!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

11.10.2022 16:59

Срушити режим....доста нам је терора. Додик нека иде куд му је воља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико вас се не плаши, бандо.

11.10.2022 17:03

Банди се тресе тло под ногама и постају нервозни. Затвор их не би смио заобићи за сво зло које већ годинама чине. Сада када је већ свима јасно с каквом бандом имамо посла, почињу пријети и застрасивати људе који свој посао раде по законским нормама. На ноге сви заједно да се ријешимо ови злотвора. И Зељкин избор треба ХИТНО ПРЕИСПИТАТИ. Смрди све до неба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удри багру

11.10.2022 17:07

Сада сви треба да подрзимо ову храбру зену и мајку,,,50 000 људи је уз тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јунацина

11.10.2022 17:10

На зену си ударио зликовац један

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан БЛ

11.10.2022 17:20

у затвор милорада стално пријети жени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.10.2022 18:20

шта чека полиција и тужиоци на отворене претње акада је вама упучена претња одмах хапсите стварно су исти аршини

Name

Гоги

11.10.2022 17:23

Овдје пуца по свим шавовима...биће већег белаја..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мејдан

11.10.2022 17:26

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрсхе 75

11.10.2022 17:27

Издржи Вања,систем је на издисају, иза тебе је армија незедавољних, понижених и обесправљених.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФИСИНГ

11.10.2022 17:30

Мора се стати лоповлуку у крај, једини тренутни патриотизам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Србац

11.10.2022 17:31

Узурпатор је пролупао , незна куда гони . Најгоре је имати , па не имати , али о томе је требао мислити када је крао народно благо . Фукаретина , овдје треба узурпатора привести и процесуирати за пријетње и све лоповлуке које је проузроковао .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виола

11.10.2022 17:36

Нико још не спомиње поновне изборе осим секте, зато што они знају шта су радили са гласовима. Улазимо у опасну фазу јер ће се власт служити свим и свачим, као причом о нестанку Српске, ратом, издајницима у опозицију и ЦИК, а почели су се јављати плаћени режимски аналитичари попут Ћеранића са причом о обојеним револуцијама. У демократским друштвима власт постаје бивша изборима, у тоталитарним, власт се мијења говњивом мотком, јер их изборна воља грађана не занима. Гледам АТВ и размишљам да ли им је централа у Сјеверној Кореји. Срамота ме је што су српска телевизија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 20:28

Тај канал је блокиран дааавно код мене

Name

Горан

11.10.2022 17:36

Ко пријети тај је муцкао. Поновно бројање никоме не скоди. Једино муцкаросима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш.

11.10.2022 17:37

Што се Додик секира за Републику Српску кад је он није ни стварао?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

11.10.2022 17:43

За Додика и његове сектасе, Срби су само они за које они то кажу. Исто тако, српске интересе у Сарајеву бране само он и његови кретени. Ако настави са том причом, изаћи ћемо у јавност и изнијети како су српске интересе у Сарајеву бранили Косарци, Тегелтије, Војин и његови, а тек Радмановић и слични...доста је више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

11.10.2022 17:45

Ово је страшно! И полиција и тужилаштво наравно немају интереса да реагују у оваквој ситуацији!? Да се овакве пријетње упућују некоме из врха власти, реакција полиције би била муњевита!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ронхил

11.10.2022 17:46

Све што је поштено Баји смета.Досао на тенку мора отићи исто на тенку.Баја одлази доста си покрао иди у те своје виле...иди..иди.. Баја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урије

11.10.2022 17:48

Миле, само да си боље одглумио и у 23,00 часа опјевао ону од Митра Мирића, данас не би било овог. Пошто ти је поглед те ноћи био као код коњокрадице, био си добро сумњив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

11.10.2022 17:58

Кабадахија пријети зени,хињо отпусти обезбједјење па Онда пријети ако имас м... сто ОЦИТО НЕМАС

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

11.10.2022 17:58

Изгледа ова госпођа је нешто покренула, да ћемо се сви још више чудити, шта је све ту било задњих 20 и више година. Зашто бјесни Додик, ако је самоувјерен у своју побједу? Зна он добро. Нападати жене је најлакше. Познат је по томе. Госпођо све најбоље! Храбри сте???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

11.10.2022 17:59

Опозиција уцила ид клинтонових. Пораз хоцете да претворите у побједy..смеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2022 20:27

Ма ајде.. Нису ваљда

Name

Митар

11.10.2022 18:08

Јадна жена шта трпи од секте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Волимо те

11.10.2022 18:18

Ти господјо подизес наду у нормалне људе који се дрзе закона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено речено!

12.10.2022 06:54

Права особа за ЦиК- треба јој Нобелова награда за људскост и правичност. Бјелица су искрени поштени људи колико их познајем. Ни по бабу ни по стричевима већ по правди Бога истинога. Напријед Вања. Ипак јака особа.

Name

ИРОН

11.10.2022 18:20

Мислим да це ипак на крају БАЈА да побједи ,буде предсјеник РС.Увјерен сам да це превеслат опозицију Као и прије сто је цинио без неких вецих проблема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwwееее

11.10.2022 18:39

СРАМ И СТИД МОНСТРУМА ДА БУДЕ. ИДИОТЕ ЈЕДАН КЛЕТЕ О ТЕ СВАКИ ДАН ТЕБЕ И ТВОЈЕ ПОТОМКЕ. СВЕ КАМЕН ОД КАМЕН УДАРАМО. ПРИЈЕТИС ТИ ЗЕНИ И ДЈЕТЕТУ. ЋОРАВ ХОДАО. ДОЦЕ И ТЕБИ КРАЈ. МАЛО ВЕЦИ ФРАЈЕРИ СУ ВЛАДАЛИ. ГАДАФИ. ХУСЕИН И ОДОСЕ ТАКО ЦЕС И ТИ. ДЕБИЛЦИНО ПРИЈЕТИС ЗЕНИ. ГОВНАВОМ ТОЉАГОМ ТРЕБА ТЕ ТУЋИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То су силедзије

11.10.2022 18:49

Застрасују самохране зене које професионално обављају свој посао. Срам их било, балкански примитивци и лицемјери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска храброј господји

11.10.2022 18:51

Ви сте свјетла тацка у овој заробљеној земљи

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц

11.10.2022 19:01

Фукаре које раде против свог народа и своје републике и које пљују по свима онима који су дали живот за ову Републику И треба да се пласе за живот. Нема друге него преузимати ствари у своје руке и издајицама отежати живот па и више од тога. Тако се издајице И фукаре третирају свагдје у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

WОX

11.10.2022 19:46

Ре. Цццццц Јели ти то мислис на РАТНОГ ПРОФИТЕРА И ДЕЗЕРТЕРА.

Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

12.10.2022 09:39

РЕ цццц Хахахаха! Највише ради тај у кога се "кунеш" и ко другима "црта мету на челу", као овој жени и дјетету у овом случају. И управо да би изазвао такву реакцију, код таквих као што си ти, сличних себи. Срећом, само на интернету и анонимно. Бар за сада. Али ето, тако си и потврдио ово што ова госпођа прича. Иако то ниси желио. А даће Бог, па ћете шеф ти и ти упознати уживо некога......некога ко је "сит" више таквих. А није ни жена, ни дијете. Ни пензионер. Ни радник коме се пријети отказом, а код куће га чека двоје или троје дјеце. Није ни новинар, а посебно не новинарка. Ни Ваш "колега" из партије и коалиције, који је спреман бити отирач за неку ситну привилегију. Коме је свеједно шта ће бити са њим лично, те који иде до самог краја. Јер на "ивицу тог краја" га такви и јесте дотјерали. Е, онда ћете видјети - ко је заиста "БАЈА" и како "батина" има и "два краја". Па ти "пјевај борбене". Овој жени и дјетету, још једном искрена подршка, а који су нажалост само нове "жртве" у низу обичног "насилника". "Сеоског нивоа". А до овога се дошло, јер се није реаговало на досадашње случајеве. Онако како треба. Поздрав.

Name

Влашћу обесправљени грађанин

11.10.2022 19:03

Мислио си баја да ће новчаник наше Републике бити доживотно у посједу тебе и твоје породице.Република за коју ниси одвојио ни један дан у њеном стварању у рату.Напротив,био си ратни профитер и дезетер.Нас који смо оставили своје здравље и младост ратујући за ову државу,бацио си дубоко,испод сваке границе људског достојанства.Па како те није срамота блатити вољу народа користећи се нај анималнијим механизмима.Направио си државу у којој влада закон џунгле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.10.2022 19:12

Људи моји бирач сам прве категорије,почео сам сам себе да мрзим кад видим гдје живим и кад видим да ми је шверцер и олош представник српског народа у БиХ Ово је дно дна,имали Бига да овог будалетину скине с грбаче Народа да пусти сав миран и поштен Народ да живи онако како зна и како је најбоље.Највеце зло које је стопало овај Народ је ова власт на челу са Додиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро

11.10.2022 19:38

Поставља се питање шта ради тај Шмит зар он нетреба да дјелује као високи представник и скине ову будалу више да не пријети људима па ово је страшно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

11.10.2022 19:40

Рсде службе, хватају на патетику...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

11.10.2022 19:47

Ста ради Додик И његова Терористицка мафија ово је немогуце. Додика американци ЦИА треба да гепекују у тенк да га склоне са Власти исто онако Како су га довели свјетски олоси И неопријатељи народа Бивсе југославије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Столе

11.10.2022 19:47

Нејасно како нас је овај Бурле толико година лагао малтене цео народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

12.10.2022 05:47

Столе мене није. Увијек сам се јавно изјашњавала да нисам за ту особу. И на послу, и на улици. Дошао је тренутак да и већина народа исто уради. Болест је сазорила, пуца, нестаје. Коначно.

Name

Издрзи

11.10.2022 20:06

Издрзи Вања лавице и не бој се ових олоса и кукавица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легија12

11.10.2022 20:30

Идиот.Кабадахија.Примитивац.Ко још гласа за овакве кукала му мајка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ристо

11.10.2022 20:35

Мислим да је Додик побједио али ово сад ће га укопати. Себига Миле не знаш кад треба мало стати. Жао ми те је али ће те ово коштати власти. Скро сви су сад против тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смиљана

11.10.2022 23:48

Јеси ли и ти Ристо?

Name

Стојан

12.10.2022 04:50

Е ово му баш није требало.

Name

Приједорцанин М.

12.10.2022 05:03

Додиг је жива копија како су комунисти владали и понашали се.комунисти плашили комитетом партије као и предсједник комитета.то исто ради додиг.кад видим како се додиг понаша према народу и у опште владању да сам млађи неби био на овим просторима ни за какву плату и функцију.овдје битише ко мора.

Name

Сл.

11.10.2022 23:24

Срамота фуј! Треба висе да оде .и да народ поцне зивети у слободи ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

12.10.2022 01:20

Нека види цијела земља И цијели свијет у каквој криминално злоцинацкој дрзави зивимо кад СЕ пријети оваквим људима на оваквој позицији .2019 године Сам Сипи Пријавио Криминалци И главног Дилера дроге Након Тога Полиција ме је дуго пратила И цак су покусали да ме убију .Инсоектори у цивилу су му присли И представили СЕ као радници из Холандије нудили ми посао у холандији у неким складистима звали ме да додјем у Холандију један од њи ми ДАО број телефона наравно у Тим складистима би био убијен.Али нисам насјео на ту замку .Полиција И власт су највеца Злоцинацка Нарко Терористицка Организација никакви нарко Кланкви не постоје највеци клан су људи из полиције И Власти Који рукиводе највецим нарко организацијама на балкану.у зивоту треба бити висе луд него храбар да СЕ смијес супроставити таквој нарко злоцинацкој Организацији.иза сви Ови пријетњи иза свакога Великога Криминалци стоји власт МИЛОРАДЕ Проклет био И ти И твоја мафија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

12.10.2022 06:22

Народ је сада прогледао, и види да је подкрадан задњих десет година. Лијепо хајде сада да пребројимо за све нивое власти и утврдимо неправилности. Јелена свака част за изјаву : сви који су учестовали у изборним преварама морају бити процесуирани. Мислим да следећи скуп опозиције неће бити испод 50 000 људи. Дикоња сада си готов 100%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

12.10.2022 06:53

Говорили су нам у рату. "Станите или ћемо Вам дати Додика и друштво". Не знам да се тога несјетимио, имамо их сада. Ово је ДНО, али вјероватно ће бити и горе, копају дубље и дубље, буше, нажалост. Угодан дан добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШТА СЕ ЧЕКА?!

12.10.2022 07:01

ЗАШТО ГА ТУЖИЛАШТВО И ПОЛИЦИЈА НЕ ПРИВОДЕ,И УЗ ОПРОБАНЕ МЕТОДЕ,НАТЈЕРАЈУ ДА ПРОПЈЕВА О СВЕМУ ШТО ЈЕ ЧИНИО СВЕ ОВЕ ДУГЕ ГОДИНЕ,А ОНДА ДА МУ СЕ ОДУЗМЕ СВЕ ШТО ЈЕ ОПЉАЧКАО ОД НАРОДА. ХРВАТ,КРВОЛОК,ДА СЕ ОСУДИ НА ТЕШКУ ДОЖИВОТНУ РОБИЈУ,ПОД ХИТНО!!!ИЛИ,ДА СВИ ПОШТЕНИ ГРАЂАНИ РИЈЕШЕ ПРОБЛЕМ НА УЛИЦИ,ИЗБОР ЈЕ НА ИНСТИТУЦИЈАМА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уфффф

12.10.2022 07:45

Могу замислити кад се отворе вреће и преброје гласови каква ће се чуда открити. Народ то мора видјети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

12.10.2022 07:49

Свака цаст овој зени,многи би овдје погнули главу и прецутали,главу горе и алал ти вера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

12.10.2022 12:37

Прави се драма, улоге су подељене, сви дају допринос урнебесу у РС. И то све због власти, устолицеља, владања. Све скупа је једна велика срамота. Јадан народ, кад има посла са лудјацима.

ОДГОВОРИТЕ