Срушила се стамбена зграда након експлозије гаса

Стамбена зграда у Турској срушила се након експлозије коју је изазвало цурење гаса, јавили су турски медији.

Свијет 05.10.2022 | 14:47
Срушила се стамбена зграда након експлозије гаса

"ЦНН Турк" објавио је да се експлозија догодила у покрајини Јозгат, у централном делу Турске. Тимови хитних служби успели су да извуку четворо људи испод рушевина.

За сада нема података о потенцијалним жртвама нити о узроку цурења гаса.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Југославија ИНГРИД Проx

05.10.2022 12:51

У име свих нас из педесет и неке За заклетву Титу ја спев'о сам стих Не спомињем прошлост ни битке далеке Јер рођен сам тек после њих Ал' живот пред нама још битака скрива И прети нам, прети, к'о дубоки вир Ја знам да нас чека још сто офанзива Јер морамо чувати мир Рачунајте на нас Сумњају неки да носи нас погрешан ток Јер слушамо плоче и свирамо рок Ал' негде у нама је битака план И кажем вам, шта добро знам Рачунајте на нас Сумњају неки да носи нас погрешан ток Јер слушамо плоче и свирамо рок Ал' негде у нама је битака план И кажем вам, шта добро знам Рачунајте на нас У име свих нас из педесет и неке За заклетву Титу сам спевала стих Не спомињем прошлост ни битке далеке Јер рођена сам после њих У нама је судбина будућих дана И неки се можда и плаше за њу Кроз вене нам протиче крв партизана И ми знамо зашто смо ту Рачунајте на нас Сумњају неки да носи нас погрешан ток Јер слушамо плоче и свирамо рок Ал' негде у нама је битака план И кажем вам, шта добро знам Рачунајте на нас Сумњају неки да носи нас погрешан ток Јер слушамо плоче и свирамо рок Ал' негде у нама је битака план И кажем вам, шта добро знам Рачунајте на нас Сумњају неки да носи нас погрешан ток Јер слушамо плоче и свирамо рок Ал' негде у нама је битака план И кажем вам, шта добро знам Рачунајте на нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

У X

05.10.2022 12:54

По шумама и горама наше земље поносне иду чете партизана, Славу борбе проносе! Нека знаде душман клети да ће код нас сломит врат, Прије ћемо ми умријети Него своје земље дат'! Црне хорде нас не плаше, Крв херојска у нам ври, Ми не дамо земље наше Да је газе фашисти! Згазит ћемо издајице, и прихватит љути бој, спасит куће, оранице, ослободит народ свој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Потоп

05.10.2022 12:58

У тој турској стално се русе зграде, супер градња

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шејтан

05.10.2022 16:54

Иду чееете партизана..Иду и чете и партизани

ОДГОВОРИТЕ