Srušila se stambena zgrada nakon eksplozije gasa

Stambena zgrada u Turskoj srušila se nakon eksplozije koju je izazvalo curenje gasa, javili su turski mediji.

Svijet 05.10.2022 | 14:47
Srušila se stambena zgrada nakon eksplozije gasa

"CNN Turk" objavio je da se eksplozija dogodila u pokrajini Jozgat, u centralnom delu Turske. Timovi hitnih službi uspeli su da izvuku četvoro ljudi ispod ruševina.

Za sada nema podataka o potencijalnim žrtvama niti o uzroku curenja gasa.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Jugoslavija INGRID Prox

05.10.2022 12:51

U ime svih nas iz pedeset i neke Za zakletvu Titu ja spev'o sam stih Ne spominjem prošlost ni bitke daleke Jer rođen sam tek posle njih Al' život pred nama još bitaka skriva I preti nam, preti, k'o duboki vir Ja znam da nas čeka još sto ofanziva Jer moramo čuvati mir Računajte na nas Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok Jer slušamo ploče i sviramo rok Al' negde u nama je bitaka plan I kažem vam, šta dobro znam Računajte na nas Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok Jer slušamo ploče i sviramo rok Al' negde u nama je bitaka plan I kažem vam, šta dobro znam Računajte na nas U ime svih nas iz pedeset i neke Za zakletvu Titu sam spevala stih Ne spominjem prošlost ni bitke daleke Jer rođena sam posle njih U nama je sudbina budućih dana I neki se možda i plaše za nju Kroz vene nam protiče krv partizana I mi znamo zašto smo tu Računajte na nas Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok Jer slušamo ploče i sviramo rok Al' negde u nama je bitaka plan I kažem vam, šta dobro znam Računajte na nas Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok Jer slušamo ploče i sviramo rok Al' negde u nama je bitaka plan I kažem vam, šta dobro znam Računajte na nas Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok Jer slušamo ploče i sviramo rok Al' negde u nama je bitaka plan I kažem vam, šta dobro znam Računajte na nas

ODGOVORITE
Name

U X

05.10.2022 12:54

Po šumama i gorama naše zemlje ponosne idu čete partizana, Slavu borbe pronose! Neka znade dušman kleti da će kod nas slomit vrat, Prije ćemo mi umrijeti Nego svoje zemlje dat'! Crne horde nas ne plaše, Krv herojska u nam vri, Mi ne damo zemlje naše Da je gaze fašisti! Zgazit ćemo izdajice, i prihvatit ljuti boj, spasit kuće, oranice, oslobodit narod svoj.

ODGOVORITE
Name

Potop

05.10.2022 12:58

U toj turskoj stalno se ruse zgrade, super gradnja

ODGOVORITE
Name

Šejtan

05.10.2022 16:54

Idu čeeete partizana..Idu i čete i partizani

ODGOVORITE