Холанђанка након 42 године ће добити разгледницу!

Једна 64-годишња Холанђанка поздравила је вест да ц́е коначно добити разгледницу од своје сестре, упркос томе што ће стићи са 42 године закашњења.

Занимљивости 04.10.2022 | 13:43
Холанђанка након 42 године ће добити разгледницу!

Разгледница, на којој је писало једноставно “Поздрави“, потписана Вероника, Јан и Матијс и упуц́ена Лудвини и Пиет Верхоевену у Ниеуw-Веннеп, југозападно од Амстердама, постављена је у лето давне 1980. из Хоевена у јужној провинцији Брабант.

Уз атрактиван избор погледа на локални камп, укључујуц́и таблу за туш кабину и тоалете, холандска пошта га је вратила на локацију прошле недеље – више од четири деценије након што је послата – са ознаком “неважец́а/непотпуна адреса ”.

“Моја сестра Вероника је послала ту честитку“, рекла је Лудвина Верховен локалној телевизији Омроеп Брабант. У међувремену су умрли и њен супруг, коме је такође упуц́ена, и зет, који га је потписао. “Јан је мој девер; умро је пре четири године. Мој муж Пиет нас је напустио у фебруару. Зато мислим да је веома посебно добити ову карту.”

Верховен је рекла да је њен син видео извештаје локалних вести о мало вероватном поновном појављивању картице на друштвеним медијима. Позвала је своју сестру, која је ископала њене старе албуме са фотографијама и открила да је заиста летовала у кампу Ховен 1980 преноси британски гардијан

Верховен је рекла да није сигурна зашто јој картица тада није уручена.”Адреса на њему је права“, рекла је. “У ствари, још увек живим тамо. И како то да се то сада изненада поново појавило?”

Холандска пошта није могла да објасни. “У прошлости, када се пошта сортирала ручно, разгледнице су се понекад губиле“, рекао је портпарол за јавни сервис НОС. “Или је могао бити испоручен на погрешну адресу 1980. и тамо остати до сада.”

Цампинг Хоевен – који је од тада преименован рекли су је да ц́е ускоро проследити разгледницу  Верховен. “У одличном је оригиналном стању“, рекао је један запослени “Тако да ц́емо је вероватно послати у коверти.”

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар