Holanđanka nakon 42 godine će dobiti razglednicu!

Jedna 64-godišnja Holanđanka pozdravila je vest da će konačno dobiti razglednicu od svoje sestre, uprkos tome što će stići sa 42 godine zakašnjenja.

Zanimljivosti 04.10.2022 | 13:43
Holanđanka nakon 42 godine će dobiti razglednicu!

Razglednica, na kojoj je pisalo jednostavno “Pozdravi“, potpisana Veronika, Jan i Matijs i upućena Ludvini i Piet Verhoevenu u Nieuw-Vennep, jugozapadno od Amsterdama, postavljena je u leto davne 1980. iz Hoevena u južnoj provinciji Brabant.

Uz atraktivan izbor pogleda na lokalni kamp, uključujući tablu za tuš kabinu i toalete, holandska pošta ga je vratila na lokaciju prošle nedelje – više od četiri decenije nakon što je poslata – sa oznakom “nevažeća/nepotpuna adresa ”.

“Moja sestra Veronika je poslala tu čestitku“, rekla je Ludvina Verhoven lokalnoj televiziji Omroep Brabant. U međuvremenu su umrli i njen suprug, kome je takođe upućena, i zet, koji ga je potpisao. “Jan je moj dever; umro je pre četiri godine. Moj muž Piet nas je napustio u februaru. Zato mislim da je veoma posebno dobiti ovu kartu.”

Verhoven je rekla da je njen sin video izveštaje lokalnih vesti o malo verovatnom ponovnom pojavljivanju kartice na društvenim medijima. Pozvala je svoju sestru, koja je iskopala njene stare albume sa fotografijama i otkrila da je zaista letovala u kampu Hoven 1980 prenosi britanski gardijan

Verhoven je rekla da nije sigurna zašto joj kartica tada nije uručena.”Adresa na njemu je prava“, rekla je. “U stvari, još uvek živim tamo. I kako to da se to sada iznenada ponovo pojavilo?”

Holandska pošta nije mogla da objasni. “U prošlosti, kada se pošta sortirala ručno, razglednice su se ponekad gubile“, rekao je portparol za javni servis NOS. “Ili je mogao biti isporučen na pogrešnu adresu 1980. i tamo ostati do sada.”

Camping Hoeven – koji je od tada preimenovan rekli su je da će uskoro proslediti razglednicu  Verhoven. “U odličnom je originalnom stanju“, rekao je jedan zaposleni “Tako da ćemo je verovatno poslati u koverti.”

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar