Додијељени сертификати Болници Свети врачеви у Бијељини

Болници Свети врачеви додијељена су два сертификата. Један за успјешан систем менаџмента пословања, а други за управљање ризицима у вандредним околностима. За руководство и запослене бијељинске болнице то представља квалитетније и сигурније обављање свих здравстевних услуга.

Република Српска 30.09.2022 | 15:36
Додијељени сертификати Болници Свети врачеви у Бијељини

Бити спреман да одговориш кризним ситуацијама подједнако је важно колико и бити спреман да помогнеш пацијентима. Зато је нови сертифакат за бијељинску болницу гаранција више за наставак квалитетног рада здравственог система, нарочито, у кризним ситуацијама.

“Сви смо свједоци глобалне кризе услед пандемије вируса корона колико је важно чувати стабилност пословања, нарочито здравственог система. Ми смо спровели обуку комплетног особља и то по питању пополава, пожара и пандемије”, објаснила је др Сања Миловановић, начелник Службе за континуирано унапређење у бијељинској болници.

Болница Свети врачеви у Бијељини је прва здравствена установа у Српској којој су званично потврђена стручност и спремност да одговори сваком медицинском изазову”, рекао је Александар Стојиљковић, оцјењивач испред Сертификационе куће YУQС, Београд.

Улагање у знање је за директора бијељинске болнице професора доктора Златка Маскимовића, инвестиција која се увијек исплати.

“Ми се бавимо квалитетом и стандардима. Ја сам то радио још док сам био директор Дома здравља Бијељина, а у последње двије године у Болници Свети врачеви појачали смо активности у вези бриге за бољим квалитетом”, истакао је Максимовић.

Осим сертифаката за чување континуитета пословања у вандредним ситуацијама и успјешни менаџмент управљања пословним системом, бијељинска болница поносни је власник сертификата којом је акредитована ПСР лабораторија.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Истина

30.09.2022 13:45

Болница као објекат супер љекари 0.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тр

30.09.2022 17:08

Баш је реално добити церификате из БГ пред изборе. Јел тако мали докторе

Name

Ана

30.09.2022 15:34

Др Немања, лијеп си, ко лутка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.10.2022 09:18

Сто нам је највеца смртност???