Dodijeljeni sertifikati Bolnici Sveti vračevi u Bijeljini

Bolnici Sveti vračevi dodijeljena su dva sertifikata. Jedan za uspješan sistem menadžmenta poslovanja, a drugi za upravljanje rizicima u vandrednim okolnostima. Za rukovodstvo i zaposlene bijeljinske bolnice to predstavlja kvalitetnije i sigurnije obavljanje svih zdravstevnih usluga.

Republika Srpska 30.09.2022 | 15:36
Dodijeljeni sertifikati Bolnici Sveti vračevi u Bijeljini

Biti spreman da odgovoriš kriznim situacijama podjednako je važno koliko i biti spreman da pomogneš pacijentima. Zato je novi sertifakat za bijeljinsku bolnicu garancija više za nastavak kvalitetnog rada zdravstvenog sistema, naročito, u kriznim situacijama.

“Svi smo svjedoci globalne krize usled pandemije virusa korona koliko je važno čuvati stabilnost poslovanja, naročito zdravstvenog sistema. Mi smo sproveli obuku kompletnog osoblja i to po pitanju popolava, požara i pandemije”, objasnila je dr Sanja Milovanović, načelnik Službe za kontinuirano unapređenje u bijeljinskoj bolnici.

Bolnica Sveti vračevi u Bijeljini je prva zdravstvena ustanova u Srpskoj kojoj su zvanično potvrđena stručnost i spremnost da odgovori svakom medicinskom izazovu”, rekao je Aleksandar Stojiljković, ocjenjivač ispred Sertifikacione kuće YUQS, Beograd.

Ulaganje u znanje je za direktora bijeljinske bolnice profesora doktora Zlatka Maskimovića, investicija koja se uvijek isplati.

“Mi se bavimo kvalitetom i standardima. Ja sam to radio još dok sam bio direktor Doma zdravlja Bijeljina, a u poslednje dvije godine u Bolnici Sveti vračevi pojačali smo aktivnosti u vezi brige za boljim kvalitetom”, istakao je Maksimović.

Osim sertifakata za čuvanje kontinuiteta poslovanja u vandrednim situacijama i uspješni menadžment upravljanja poslovnim sistemom, bijeljinska bolnica ponosni je vlasnik sertifikata kojom je akreditovana PSR laboratorija.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Istina

30.09.2022 13:45

Bolnica kao objekat super ljekari 0.

ODGOVORITE
Name

Tr

30.09.2022 17:08

Baš je realno dobiti cerifikate iz BG pred izbore. Jel tako mali doktore

Name

Ana

30.09.2022 15:34

Dr Nemanja, lijep si, ko lutka!

ODGOVORITE
Name

Re

01.10.2022 09:18

Sto nam je najveca smrtnost???