Прекинућемо праксу подјеле на подобне и неподобне

- Нова влада водиће више рачуна о Теслићу, који је примјер запостављене општине због тога што грађани бирају локалну власт која није подобна републичкој власти., поручили су вечерас Мирко Шаровић и Јелена Тривић.  

Република Српска 29.09.2022 | 22:10
Прекинућемо праксу подјеле на подобне и неподобне

„Теслић је за нас значајна средина о којој ћемо водити рачуна“, поручио је Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ на предизборном скупу у овој општини.

Он је додао да ће нова влада водити више рачуна о Теслићу, који је примјер запостављене општине због тога што грађани бирају локалну власт која није подобна републичкој власти.  

„Додиковим поразом пада читава инфраструктура која је увела подјелу грађана и градова на подобне и неподобне. Теслић је прескочен од стране републичке власти и то ће се промијенити након избора, стога сви Теслићани имају разлог да дају глас за наше кандидате“ рекао је  Шаровић.

Јелена Тривић, кандидат за Предсједника Републике Српске, изјавила је да ће поштовати своју уставну улогу оличавања јединства народа, и да ће бити прекинута пракса подјеле локалних заједница на „наше“ и „њихове“

„У Теслићу је начелник Миличевић неколико пута побјеђивао комплетан режим, и због тога трпи Теслић и његови грађани, јер многи добри пројекти не наилазе на одобравање од виших инстанци власти. Могу да поручим грађанима да ће све добре идеје из Теслића добити подршку  нове владе и мене као Предсједника, јер је то наша уставна обавеза. А то могу да поручим и свим другим градовима  општинама гдје су начелници људи из других политичких структура, јер ће сви имати исти статус“. 

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хајд

29.09.2022 20:35

Још сутра можете блејати. Свему дође крај па шта ако је дошао и њима. Мало ли је 16 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсиница

29.09.2022 20:38

Грешка. Снсдовци и остали позиционари не могу бити подобни...никад висе...или и ви губите повјерење. Убили су нас својом бахатошћу..аутократијом...партократијом..неправдом.

ОДГОВОРИТЕ