Prekinućemo praksu podjele na podobne i nepodobne

- Nova vlada vodiće više računa o Tesliću, koji je primjer zapostavljene opštine zbog toga što građani biraju lokalnu vlast koja nije podobna republičkoj vlasti., poručili su večeras Mirko Šarović i Jelena Trivić.  

Republika Srpska 29.09.2022 | 22:10
Prekinućemo praksu podjele na podobne i nepodobne

„Teslić je za nas značajna sredina o kojoj ćemo voditi računa“, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH na predizbornom skupu u ovoj opštini.

On je dodao da će nova vlada voditi više računa o Tesliću, koji je primjer zapostavljene opštine zbog toga što građani biraju lokalnu vlast koja nije podobna republičkoj vlasti.  

„Dodikovim porazom pada čitava infrastruktura koja je uvela podjelu građana i gradova na podobne i nepodobne. Teslić je preskočen od strane republičke vlasti i to će se promijeniti nakon izbora, stoga svi Teslićani imaju razlog da daju glas za naše kandidate“ rekao je  Šarović.

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske, izjavila je da će poštovati svoju ustavnu ulogu oličavanja jedinstva naroda, i da će biti prekinuta praksa podjele lokalnih zajednica na „naše“ i „njihove“

„U Tesliću je načelnik Miličević nekoliko puta pobjeđivao kompletan režim, i zbog toga trpi Teslić i njegovi građani, jer mnogi dobri projekti ne nailaze na odobravanje od viših instanci vlasti. Mogu da poručim građanima da će sve dobre ideje iz Teslića dobiti podršku  nove vlade i mene kao Predsjednika, jer je to naša ustavna obaveza. A to mogu da poručim i svim drugim gradovima  opštinama gdje su načelnici ljudi iz drugih političkih struktura, jer će svi imati isti status“. 

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hajd

29.09.2022 20:35

Još sutra možete blejati. Svemu dođe kraj pa šta ako je došao i njima. Malo li je 16 godina

ODGOVORITE
Name

Komsinica

29.09.2022 20:38

Greška. Snsdovci i ostali pozicionari ne mogu biti podobni...nikad vise...ili i vi gubite povjerenje. Ubili su nas svojom bahatošću..autokratijom...partokratijom..nepravdom.

ODGOVORITE