Тужилаштво тражи притвор за Милана Новитовића

Републичко јавно тужилаштво- Посебно одјељење за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала затражило је одређивање притвора Милану Новитовићу в.д. директору Републичке управе Цивилне заштите, сазнаје Српскаинфо.

Република Српска 28.09.2022 | 12:44
Тужилаштво тражи притвор за Милана Новитовића

Новитовић је осумњичен за злоупотребу положаја и незаконито запошљавање Бранислава Зељковића, партијског колеге из Уједињене Српске против кога је у међувремену подигнута оптужница због милионске злоупотребе у предмету “Корона уговори”.

Новитовић је прије два дана ухапшен у Бањалуци. Ухапшен је по налогу Републичког јавног тужилаштва, Посебног одјељења за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала.

Новитовић је кандидат Уједињен Српске за посланика у Представничком Парламента БиХ.

(Српскаинфо  Фото: Притнскрин/Мондо/Твитер)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Апел

28.09.2022 12:17

Ма пустите цоека да се бави политиком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

++++

28.09.2022 12:19

Само мафијаше и багру хапсите, од главе риба смрди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биби

28.09.2022 12:49

Гдје му се налази сеф уједињене српске.Нагулио је за Србију ноц прије него је овсј приведен.Тако је било и када су привели директора фонда здравства Зељковица који је био у притвору пар мјесеци и цека судење.Стевандиц је узимао сав новац који је зараден а када има будала нека робијају за њега.О це лагано покупити се за Србију а нека ови глупсони робијају за њега.Напред специјално тузиластво немогу се сви тузиоци подмитити и купити поцелоје ако богда послије 2.10. неце ниста бити исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цмр

28.09.2022 12:50

Цитаву ту партију Уједињених криминалаца са водјом треба похапсити свакако. За њих свакако могу гласати само њима слицни.

ОДГОВОРИТЕ