Tužilaštvo traži pritvor za Milana Novitovića

Republičko javno tužilaštvo- Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala zatražilo je određivanje pritvora Milanu Novitoviću v.d. direktoru Republičke uprave Civilne zaštite, saznaje Srpskainfo.

Republika Srpska 28.09.2022 | 12:44
Tužilaštvo traži pritvor za Milana Novitovića

Novitović je osumnjičen za zloupotrebu položaja i nezakonito zapošljavanje Branislava Zeljkovića, partijskog kolege iz Ujedinjene Srpske protiv koga je u međuvremenu podignuta optužnica zbog milionske zloupotrebe u predmetu “Korona ugovori”.

Novitović je prije dva dana uhapšen u Banjaluci. Uhapšen je po nalogu Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Novitović je kandidat Ujedinjen Srpske za poslanika u Predstavničkom Parlamenta BiH.

(Srpskainfo  Foto: Pritnskrin/Mondo/Tviter)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Apel

28.09.2022 12:17

Ma pustite coeka da se bavi politikom!

ODGOVORITE
Name

++++

28.09.2022 12:19

Само мафијаше и багру хапсите, од главе риба смрди.

ODGOVORITE
Name

Bibi

28.09.2022 12:49

Gdje mu se nalazi sef ujedinjene srpske.Nagulio je za Srbiju noc prije nego je ovsj priveden.Tako je bilo i kada su priveli direktora fonda zdravstva Zeljkovica koji je bio u pritvoru par mjeseci i ceka sudenje.Stevandic je uzimao sav novac koji je zaraden a kada ima budala neka robijaju za njega.O ce lagano pokupiti se za Srbiju a neka ovi glupsoni robijaju za njega.Napred specijalno tuzilastvo nemogu se svi tuzioci podmititi i kupiti poceloje ako bogda poslije 2.10. nece nista biti isto.

ODGOVORITE
Name

Cmr

28.09.2022 12:50

Citavu tu partiju Ujedinjenih kriminalaca sa vodjom treba pohapsiti svakako. Za njih svakako mogu glasati samo njima slicni.

ODGOVORITE