За промјену је важан сваки глас, изађите на изборе!

- Не заборавите, важан је сваки глас. Остало нам је још само неколико дана до тренутка кад Република Српска коначно може да се ослободи терета ове власти, која нас већ годинама држи као таоце, али то се неће десити само од себе - потребно је да гласате.

Република Српска 27.09.2022 | 21:06
За промјену је важан сваки глас, изађите на изборе!

Ово је порука Милоша Станишића и гласачима, али и свима који се премишљају да ли да изађу на изборе или се плаше да заокруже било које опозиционо име, јер су уцијењени послом.

"Желите ли да живите још четири године у међусобним препуцавањима СНСД, СДА и ХДЗ кад су на реду животна питања, али и да гледате загрљаје кад се лако договоре о подјелама фотеља. Зашто договора нема кад треба увести мјере заштите становништва од поскупљења, а кад се расписују конкурси за подобне нема никаквих проблема, све иде као по лоју?“, упитао је Станишић.

Он је апеловао на људе да изађу у што већем броју на изборе у недјељу, 2. октобра и да је то једини пут за коначно ослобођење и нормалан живот.

„Нико не може да зна за кога сте гласали, лажу вас кад вам кажу да знају. Изађите на изборе и гласајте по својој савјести“, поручио је Станишић.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

мајор

27.09.2022 20:19

Тако је момцино. Ивер не пада далеко од кладе. Идееемооо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово

27.09.2022 21:59

Ова побједа Јелене је њихово ослобађање од ропства,80% чланова снсд је уцијењено,условљено или запријећено,побједа опозиције им је једина санса да свој зивот зиве онако како мисле,то најбоље знају људи који зиве и раде у градовима гдје је опозиција вец на власти.Сретно до побједе

Name

Тадија

27.09.2022 21:36

Нормално да ћемо изаћи и гласати, а за кога ћу ће се у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

28.09.2022 03:14

Опет их неће изаћи пола, и опет ћемо слушати у вече пјесму од М. Мирића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

учесник рата

28.09.2022 07:00

Позив и порука је на мјесту. Пратим често ставове овог младог човјека, честитам, али зашто се не укључи у политички рад неких од оних који се боре против овог поганог режима, мога би више учинити, а има капацитета. Мислим да је сада већ јасно да само оловка може у недељу показати коме је гдје мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО,МИЛОШЕ?

28.09.2022 07:06

Само заведени не могу,или,не смију примијетити,твоју интелигенцију,мудрост,и енергичност,остали су у старту донијели одлуку да своје повјерење поклоне баш,Теби,и твојим саборцима.Само хронични губитници ће гласати за црвену секту,па кад схвате какву су глупост направили,једино што им преостаје бит ће кајање. Позивам све честите гласаче,који желе боље сутра,да гласају за МИЛОША СТАНИШИЋА.

ОДГОВОРИТЕ