Za promjenu je važan svaki glas, izađite na izbore!

- Ne zaboravite, važan je svaki glas. Ostalo nam je još samo nekoliko dana do trenutka kad Republika Srpska konačno može da se oslobodi tereta ove vlasti, koja nas već godinama drži kao taoce, ali to se neće desiti samo od sebe - potrebno je da glasate.

Republika Srpska 27.09.2022 | 21:06
Za promjenu je važan svaki glas, izađite na izbore!

Ovo je poruka Miloša Stanišića i glasačima, ali i svima koji se premišljaju da li da izađu na izbore ili se plaše da zaokruže bilo koje opoziciono ime, jer su ucijenjeni poslom.

"Želite li da živite još četiri godine u međusobnim prepucavanjima SNSD, SDA i HDZ kad su na redu životna pitanja, ali i da gledate zagrljaje kad se lako dogovore o podjelama fotelja. Zašto dogovora nema kad treba uvesti mjere zaštite stanovništva od poskupljenja, a kad se raspisuju konkursi za podobne nema nikakvih problema, sve ide kao po loju?“, upitao je Stanišić.

On je apelovao na ljude da izađu u što većem broju na izbore u nedjelju, 2. oktobra i da je to jedini put za konačno oslobođenje i normalan život.

„Niko ne može da zna za koga ste glasali, lažu vas kad vam kažu da znaju. Izađite na izbore i glasajte po svojoj savjesti“, poručio je Stanišić.

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

major

27.09.2022 20:19

Tako je momcino. Iver ne pada daleko od klade. Ideeemooo.

ODGOVORITE
Name

Ovo

27.09.2022 21:59

Ova pobjeda Jelene je njihovo oslobađanje od ropstva,80% članova snsd je ucijenjeno,uslovljeno ili zaprijećeno,pobjeda opozicije im je jedina sansa da svoj zivot zive onako kako misle,to najbolje znaju ljudi koji zive i rade u gradovima gdje je opozicija vec na vlasti.Sretno do pobjede

Name

Tadija

27.09.2022 21:36

Normalno da ćemo izaći i glasati, a za koga ću će se u nedelju.

ODGOVORITE
Name

Smislov

28.09.2022 03:14

Opet ih neće izaći pola, i opet ćemo slušati u veče pjesmu od M. Mirića.

ODGOVORITE
Name

učesnik rata

28.09.2022 07:00

Poziv i poruka je na mjestu. Pratim često stavove ovog mladog čovjeka, čestitam, ali zašto se ne uključi u politički rad nekih od onih koji se bore protiv ovog poganog režima, moga bi više učiniti, a ima kapaciteta. Mislim da je sada već jasno da samo olovka može u nedelju pokazati kome je gdje mjesto.

ODGOVORITE
Name

BRAVO,MILOŠE?

28.09.2022 07:06

Samo zavedeni ne mogu,ili,ne smiju primijetiti,tvoju inteligenciju,mudrost,i energičnost,ostali su u startu donijeli odluku da svoje povjerenje poklone baš,Tebi,i tvojim saborcima.Samo hronični gubitnici će glasati za crvenu sektu,pa kad shvate kakvu su glupost napravili,jedino što im preostaje bit će kajanje. Pozivam sve čestite glasače,koji žele bolje sutra,da glasaju za MILOŠA STANIŠIĆA.

ODGOVORITE