"Шаровић и ја знамо шта је потребно Републици Српској"

-Република Српска ће се 02. октобра наћи на прекретници, да ли ће бити настављен пут самоуништења којим води овај безидејни режим или ћемо се тргнути и оживјети Републику Српску, обновити је, оснажити, прије свега економски, али и вратити младе људе у отаџбину и створити услове за њихов останак и сви заједно кренути у свијетлу будућност- рекла је Јелена Тривић у Угљевику.

Република Српска 27.09.2022 | 20:50
"Шаровић и ја знамо шта је потребно Републици Српској"

Она је истакла да на двије главне листе, и за предсједника Републике Српске и за српског члана Предсједништва постоје само два избора, ми или они, а због велике подршке коју осјетим, сигурна сам да ћемо Мирко и ја однијети историјску побједу за Републику Српску, јер овај режим нема визију, а господин Шаровић и ја знамо шта је потребно Републици Српској. 

- Борба против корупције је моје кључно обећање и ја сам спремна да се изборим са корупцијом у Републици Српској и да је побиједим, због чега често понављам да, када вас питају ко ће да сломи рекет у Републици Српској, ви слободно одговорите Јелена Тривић, а ја вас нећу изневјерити- рекла је она и додала:

-Кључно је да из институција истјерамо корупцију, јер само тако можемо да очекујемо економску стабилност, имати боље здравство и најбоље образовање, имати већа издвајања за плате, пензије и борачка примања, отворити врата за инвестиције и нова радна мјеста, а уз ову гарнитуру која је сад на власти можете само да очекујете само политичке тензије, јер само у таквом окружењу они могу да се баве корупцијом и раде на личном богаћењу, али и богаћењу себи блиских људи. 

Она је истакла да је потребно политику вратити у оквире борбе за народ, к и то је оно чиме ће се, како каже, бавити.

 - Важно је да младима обезбиједимо услове за најбоље образовање, запослење, стабилна примања, јер ако млад човјек то нема у својој отаџбини, он иде даље, а одлазак младих  је оно најважније што морамо зауставити- каже она. 

Тривићева је закључила да ће  у фокусу њеног дјеловања као предсједника Републике Српске биће прије свега борци и пензионери, јер како каже, они не заслужују да буду заборављени од стране власти.

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Б00

27.09.2022 19:14

Ова Власт је већ стара и устајала. А све сто је устајало и старо- смрди и заудара.Да ли ћемо наставити зивјети у смраду или се опредијелити за младост - свјежину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

27.09.2022 20:28

За опоравак од пљацкаса. Зивјеце они и после добро прекомјерно су се обогатили. Требаце нам твог искуства Мирко.

Name

Богоје

27.09.2022 19:39

Интересантно је да су на свим скуповима свих политицких партија, и владајуцих и опозиције , ако мало боље погледате фотографије, публика маторци , 50 + година углавном...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боле

27.09.2022 19:56

Ниста рс не треба вама треба у тим васим главама празни сте нисте низаста ал комплет политицари фујј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

28.09.2022 04:36

Бас тако неце да казу наруду да функција председника_ це је у рангу музицке манифестације.Без власти у скупстини ви сте нула Зељка је имала срецу сто су њени на власти у Рс.

Name

Искусрво.

27.09.2022 20:10

Искуство је злата вриједно. Твоја добронамјерност је за нас народ злата вриједна Мирко. До побједе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

27.09.2022 23:10

И нико висе осим вас нема појма, умисљате. Кад од вас било ста зависило, јадни ми сви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре бог

28.09.2022 05:37

Па наша вољена Република Српска је постала под влашћу тиранина додика старачка држава.Младост је отишла пут Србије,Црне Горе,на запад,а остали средњовјечни и стари родитељи да тугују за дјецом и унучићима.Е треба и додикс одвојити од његових,па нека види како је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

28.09.2022 06:50

БРАВО. САМО ПРАВИМ ЗАКОНИМА, КОРУПЦИЈУ У ЋОРКУ. МИРКО, ЈЕЛЕНА И ВУКАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

28.09.2022 10:19

Ма знамо и ми сви шта треба а знате ли ви спровести у дело

Name

+

28.09.2022 13:33

ЗНАЋЕ ОНИ СПРОВЕСТИ СВЕ У ДИЈЕЛО. САМО МИ НАРОДЕ, ДО САДА НИСМО ЗНАЛИ БИРАТИ. МИРКО, ЈЕЛЕНА, ВУКАН ЗА СПАС РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. ЈА ТВРДИМ. НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ В О Љ А Н НИКО ЗАСТУПАТИ СРПСКИ НАРОД. ДОКАЗАЛИ СМО ДА "ФУЛАМО" НА ИСПИТУ. ОВДЈЕ СМО САДА ВЕЋИНА. И ДРУГИМА ЈЕ СА НАМА ДОБРО. КОЛИКО И НАМА. АКО ЊИХ НЕ ИЗГЛАСАМО. ОДОШМО ОНДА ИЛИ У ЈЕДИНСТВЕНУ Б И Х ИЛИ МИЛАНОВИЋУ. ЗАТО ПАМЕТ У ГЛАВУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉ

28.09.2022 16:08

ЈЕЛЕНИ И ВУКАНУ СУ ЖИВОТНИ ИДЕАЛИ, ДА КАД ВЕЋ ИМАМО ПО ДЕЈТОНУ РС, ДА ЈЕ ОЧУВАМО И ЖИВИМО СЛОЖНО, ПОШТЕНО И ПРАВЕДНО ЗА СВАКОГ ГРАЂАНИНА. СВЕ СТРАНКЕ ДОСАДАШЊЕ ВЛАСТИ У ИСТОРИЈУ. БИЋЕМО МИ У РС И Б И Х, ЗА ГИНИСА, ПО САДАШЊОЈ ПОЛИТИЧКОЈ ЗРЕЛОСТИ. ТО СУ МОЈИ ИДЕАЛИ. ЗАСЛУЖИЛИ СУ. А МЕНИ ПРОЂЕ 30. Трећа декада живота. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ