"Šarović i ja znamo šta je potrebno Republici Srpskoj"

-Republika Srpska će se 02. oktobra naći na prekretnici, da li će biti nastavljen put samouništenja kojim vodi ovaj bezidejni režim ili ćemo se trgnuti i oživjeti Republiku Srpsku, obnoviti je, osnažiti, prije svega ekonomski, ali i vratiti mlade ljude u otadžbinu i stvoriti uslove za njihov ostanak i svi zajedno krenuti u svijetlu budućnost- rekla je Jelena Trivić u Ugljeviku.

Republika Srpska 27.09.2022 | 20:50
"Šarović i ja znamo šta je potrebno Republici Srpskoj"

Ona je istakla da na dvije glavne liste, i za predsjednika Republike Srpske i za srpskog člana Predsjedništva postoje samo dva izbora, mi ili oni, a zbog velike podrške koju osjetim, sigurna sam da ćemo Mirko i ja odnijeti istorijsku pobjedu za Republiku Srpsku, jer ovaj režim nema viziju, a gospodin Šarović i ja znamo šta je potrebno Republici Srpskoj. 

- Borba protiv korupcije je moje ključno obećanje i ja sam spremna da se izborim sa korupcijom u Republici Srpskoj i da je pobijedim, zbog čega često ponavljam da, kada vas pitaju ko će da slomi reket u Republici Srpskoj, vi slobodno odgovorite Jelena Trivić, a ja vas neću iznevjeriti- rekla je ona i dodala:

-Кljučno je da iz institucija istjeramo korupciju, jer samo tako možemo da očekujemo ekonomsku stabilnost, imati bolje zdravstvo i najbolje obrazovanje, imati veća izdvajanja za plate, penzije i boračka primanja, otvoriti vrata za investicije i nova radna mjesta, a uz ovu garnituru koja je sad na vlasti možete samo da očekujete samo političke tenzije, jer samo u takvom okruženju oni mogu da se bave korupcijom i rade na ličnom bogaćenju, ali i bogaćenju sebi bliskih ljudi. 

Ona je istakla da je potrebno politiku vratiti u okvire borbe za narod, k i to je ono čime će se, kako kaže, baviti.

 - Važno je da mladima obezbijedimo uslove za najbolje obrazovanje, zaposlenje, stabilna primanja, jer ako mlad čovjek to nema u svojoj otadžbini, on ide dalje, a odlazak mladih  je ono najvažnije što moramo zaustaviti- kaže ona. 

Trivićeva je zaključila da će  u fokusu njenog djelovanja kao predsjednika Republike Srpske biće prije svega borci i penzioneri, jer kako kaže, oni ne zaslužuju da budu zaboravljeni od strane vlasti.

(BN)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

B00

27.09.2022 19:14

Ova Vlast je već stara i ustajala. A sve sto je ustajalo i staro- smrdi i zaudara.Da li ćemo nastaviti zivjeti u smradu ili se opredijeliti za mladost - svježinu?

ODGOVORITE
Name

Zvornik

27.09.2022 20:28

Za oporavak od pljackasa. Zivjece oni i posle dobro prekomjerno su se obogatili. Trebace nam tvog iskustva Mirko.

Name

Bogoje

27.09.2022 19:39

Interesantno je da su na svim skupovima svih politickih partija, i vladajucih i opozicije , ako malo bolje pogledate fotografije, publika matorci , 50 + godina uglavnom...

ODGOVORITE
Name

bole

27.09.2022 19:56

Nista rs ne treba vama treba u tim vasim glavama prazni ste niste nizasta al komplet politicari fujj

ODGOVORITE
Name

Dzoo

28.09.2022 04:36

Bas tako nece da kazu narudu da funkcija predsednika_ ce je u rangu muzicke manifestacije.Bez vlasti u skupstini vi ste nula Zeljka je imala srecu sto su njeni na vlasti u Rs.

Name

Iskusrvo.

27.09.2022 20:10

Iskustvo je zlata vrijedno. Tvoja dobronamjernost je za nas narod zlata vrijedna Mirko. Do pobjede .

ODGOVORITE
Name

Miroslav

27.09.2022 23:10

I niko vise osim vas nema pojma, umisljate. Kad od vas bilo sta zavisilo, jadni mi svi.

ODGOVORITE
Name

Ре бог

28.09.2022 05:37

Па наша вољена Република Српска је постала под влашћу тиранина додика старачка држава.Младост је отишла пут Србије,Црне Горе,на запад,а остали средњовјечни и стари родитељи да тугују за дјецом и унучићима.Е треба и додикс одвојити од његових,па нека види како је.

ODGOVORITE
Name

+

28.09.2022 06:50

BRAVO. SAMO PRAVIM ZAKONIMA, KORUPCIJU U ĆORKU. MIRKO, JELENA I VUKAN.

ODGOVORITE
Name

Tatar

28.09.2022 10:19

Ma znamo i mi svi šta treba a znate li vi sprovesti u delo

Name

+

28.09.2022 13:33

ZNAĆE ONI SPROVESTI SVE U DIJELO. SAMO MI NARODE, DO SADA NISMO ZNALI BIRATI. MIRKO, JELENA, VUKAN ZA SPAS REPUBLIKE SRPSKE. JA TVRDIM. NEĆE VIŠE BITI V O LJ A N NIKO ZASTUPATI SRPSKI NAROD. DOKAZALI SMO DA "FULAMO" NA ISPITU. OVDJE SMO SADA VEĆINA. I DRUGIMA JE SA NAMA DOBRO. KOLIKO I NAMA. AKO NJIH NE IZGLASAMO. ODOŠMO ONDA ILI U JEDINSTVENU B I H ILI MILANOVIĆU. ZATO PAMET U GLAVU.

ODGOVORITE
Name

KRALJ

28.09.2022 16:08

JELENI I VUKANU SU ŽIVOTNI IDEALI, DA KAD VEĆ IMAMO PO DEJTONU RS, DA JE OČUVAMO I ŽIVIMO SLOŽNO, POŠTENO I PRAVEDNO ZA SVAKOG GRAĐANINA. SVE STRANKE DOSADAŠNJE VLASTI U ISTORIJU. BIĆEMO MI U RS I B I H, ZA GINISA, PO SADAŠNJOJ POLITIČKOJ ZRELOSTI. TO SU MOJI IDEALI. ZASLUŽILI SU. A MENI PROĐE 30. Treća dekada života. Krajišnik.

ODGOVORITE