Глумица Гвинет Палтроу прославила 50. рођендан па се сликала гола!

Славна глумица Гвинет Палтроу данас прославља 50. рођендан, а тим поводом је стала пред рефлекторе модног часописа у потпуно невероватном издању

Забава 27.09.2022 | 18:35
Глумица Гвинет Палтроу  прославила 50. рођендан па се сликала гола!

Гвинет Палтроу је једна од најпознатијих и најуспешнијих холивудских глумица. Има велику моћ трансформације, па су је увек пратиле различите карактерне улоге.

Лепа глумица данас прославља јубиларни 50. рођендан, а поводом овог јубилеја фотографисала се готово нага, а тело је офарбала златном бојом. 

 
 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Вогуе (@вогуемагазине)

- Све што знам је да ме фарбају у златно и да морам да будем гола. Осец́ам се тако добро, а овде се ради о изражавању тог осец́аја енергије и оптимизма који доживљавам - рекла је Гвинет на снимању.

Иако је напунила 50 година, јавност је сагласна да глумица изгледа барем деценију млађе. Неговану кожу и витку линију, дугује својој рутини неге лица и тела од које већ годинама не одступа. Пре свега, никада не користи много шминке на лицу и труди се да што мање третира косу.

- Ја сам права девојчица у души. Обично током дана, када немам обавеза, не носим никакву шминку, али ако излазим на вечеру, стављам мало маскаре и мало руменила на образе. Моја коса је веома густа и таласаста, тако да, када је влажна и осуши се, одвајам је по деловима и увијам да постигнем таласе, али не и волумен - рекла је једном приликом глумица.

(Информер.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар