Република Српска не смије бити у рукама једног човјека

-Република Српска не смије бити таоц човјека који нас срамоти на међународном плану, човјека који је обезвриједио заставу, име Републике Српске па и хармонику, један човјек није Република Српска, Република Српска смо сви ми, њен народ- каже Јелена Тривић.

Република Српска 25.09.2022 | 16:56
Република Српска не смије бити у рукама једног човјека

-Моја борба је усмјерена ка томе да вратимо повјерење у наше институције и бићу срећна кад сви ви, тако што вјерујете у мене, будете вјеровали у бољу Републику Српску коју ћемо створити и због тога сам сигурна да ћемо побиједити- рекла је Јелена Тривић.

Она је истакла да је чула да се народу Калиновика пријети неким багерима због доласка на овај скуп, те додала да је то вријеме прошло, те да су се народ и цијела Република Српска ослободиле страха. 

-Вјерујте да нисмо сви исти, и срећа да нисмо,  јер да су сви 92' били као Додик Републику Српску не би имао ко бранити- каже она и додаје: 

 -Управо због тога, јер не знају шта значи бранити Републику Српску, ова власт нема осјећаја за оне који су стварали Републику Српску и наша обавеза биће да борцима и њиховим породицама вратимо достојанство као знак захвалности за оно што су нам оставили, а то је наша највећа побједа XX вијека, Република Српска- истиче Тривићева. 

-Република Српска не смије бити таоц човјека који нас срамоти на међународном плану, човјека који је обезвриједио заставу, име Републике Српске па и хармонику, један човјек није Република Српска, Република Српска смо сви ми, њен народ- каже Јелена.

Она је истакла да актуелни режим већ 17 година не нуди ништа и то грађани Калиновика најбоље знају, због чега ће како каже, нова власт имати посебан осјећај за мале и неразвијене општине, јер у свакој општини може да се сачува живот и отвори перспектива за младе људе, али то је немогуће уз људе који су у наше институције настанили корупцију.

-Нама је потребна економска сарадња са свијетом, по угледу на Србију која је економски јака и стабилна, а таква може бити и Република Српска уз часно и поштено руководство, а онда ће се, када овдје створимо позитивну политичку климу отворити и врата за више инвестиција и нова радна мјеста- закључула је Тривићева.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Ванземаљац

25.09.2022 15:53

ИДЕМОООО ЈЕЛЕНА!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

25.09.2022 16:57

Избор нам је лак!ЗА Јелену Тривић и Мирка Шаровића.И за кандидате за посланике СДС,ПДП и Странке Небојше Вукановића за ПРАВДУ И РЕД!

Name

РС Звонка

25.09.2022 16:05

Коректор за политицке странке у Српској, дијелом слицан организовању ЕУ ... Под лупом, али прилагодјен за стабилност Српске, не на стету других ... Регулација ненаметања избора и неудомљавања ствари ... Понуда је једно, наметање је друго ... Понуда се махом карактерисе постојањем одредјеног програма, колумне којој не сметају одредјене друге ствари, наметање је када се осјеца сметање других ствари, а не могу се наци цивилизовани аргументи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

25.09.2022 16:06

Сви знате шта и како треба свима су вам пуна уста РС и бриге за њом а нико нема храбрости изаћи пред човека и казати му оно што треба.Св се нешто бојите сви калкулисете.Цега се бојите и очекујете ли да неко са стране реси нашу ситуацију у којој заједно с вама комплет народ учествује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво,Татар?

25.09.2022 17:13

И сама сам депримиран оваквим понашањем већине грађана,за које нема логичног објашњења.За успијех се мора и жртвовати,умјесто да годинама умиру од страха,који им не доноси ништа добро.Одлучимо се за промјене,укључимо се у борбу,и остварит ћемо своје циљеве.Другог начина,НЕМА.

Name

Пролетер

25.09.2022 16:19

Гласати за владавину права и дрзаву без корупције а то мозе да направи јелена са народом зато гласајмо за јелену и саровица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо

25.09.2022 16:58

Само је Бог послао нашу Јелену да спаси овај народ.Са свих страна највећи олош, нерадници и преваранти.Довољно је да су чланови Партије. Царица јелена ће вратити морал, правду и здраву конкуренцију.Тако је она радила од малена и постала човјек на свом мјесту. Има још поштених и коректних људи и она ће их одабрати. Њена побједа је близу, а са њом свјетлост која ће огријати Републку Српску. Волимо те наша Јелена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИЦО

25.09.2022 17:14

Ми Хрвати волимо Бају из Томиславграда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ања

25.09.2022 19:02

Не сви! Ја гласам за Јелену и Мирка.

Name

Бики лики

25.09.2022 17:27

Тако је није српска Милорад Додик и није његово власништво народ живи у беди јаду а он у свили и кадифи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

25.09.2022 19:45

Политичари вјешто манипулишу менталним склопом грађана, народ гледа лични интерес, што њима итекако иде у прилог, и мало ко размишља о држави. Сви ми видимо шта се ради и како се већина појединаца понаша, моралне вриједн ости и карактер на најнижем могућем нивоу, можда нисмо боље ни заслужили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

26.09.2022 10:41

Нажалост то траје већ 20 година .

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

26.09.2022 13:07

ИДЕМО СА СПОСОБНИМ И ИСКРЕНИМ ЉУДИМА. ПОШТУЈУ СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА, НАСУПРОТ СЕБЕ. СВАКОГ САГОВОРНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фујко

26.09.2022 19:29

Јадно

ОДГОВОРИТЕ