Republika Srpska ne smije biti u rukama jednog čovjeka

-Republika Srpska ne smije biti taoc čovjeka koji nas sramoti na međunarodnom planu, čovjeka koji je obezvrijedio zastavu, ime Republike Srpske pa i harmoniku, jedan čovjek nije Republika Srpska, Republika Srpska smo svi mi, njen narod- kaže Jelena Trivić.

Republika Srpska 25.09.2022 | 16:56
Republika Srpska ne smije biti u rukama jednog čovjeka

-Moja borba je usmjerena ka tome da vratimo povjerenje u naše institucije i biću srećna kad svi vi, tako što vjerujete u mene, budete vjerovali u bolju Republiku Srpsku koju ćemo stvoriti i zbog toga sam sigurna da ćemo pobijediti- rekla je Jelena Trivić.

Ona je istakla da je čula da se narodu Кalinovika prijeti nekim bagerima zbog dolaska na ovaj skup, te dodala da je to vrijeme prošlo, te da su se narod i cijela Republika Srpska oslobodile straha. 

-Vjerujte da nismo svi isti, i sreća da nismo,  jer da su svi 92' bili kao Dodik Republiku Srpsku ne bi imao ko braniti- kaže ona i dodaje: 

 -Upravo zbog toga, jer ne znaju šta znači braniti Republiku Srpsku, ova vlast nema osjećaja za one koji su stvarali Republiku Srpsku i naša obaveza biće da borcima i njihovim porodicama vratimo dostojanstvo kao znak zahvalnosti za ono što su nam ostavili, a to je naša najveća pobjeda XX vijeka, Republika Srpska- ističe Trivićeva. 

-Republika Srpska ne smije biti taoc čovjeka koji nas sramoti na međunarodnom planu, čovjeka koji je obezvrijedio zastavu, ime Republike Srpske pa i harmoniku, jedan čovjek nije Republika Srpska, Republika Srpska smo svi mi, njen narod- kaže Jelena.

Ona je istakla da aktuelni režim već 17 godina ne nudi ništa i to građani Кalinovika najbolje znaju, zbog čega će kako kaže, nova vlast imati poseban osjećaj za male i nerazvijene opštine, jer u svakoj opštini može da se sačuva život i otvori perspektiva za mlade ljude, ali to je nemoguće uz ljude koji su u naše institucije nastanili korupciju.

-Nama je potrebna ekonomska saradnja sa svijetom, po ugledu na Srbiju koja je ekonomski jaka i stabilna, a takva može biti i Republika Srpska uz časno i pošteno rukovodstvo, a onda će se, kada ovdje stvorimo pozitivnu političku klimu otvoriti i vrata za više investicija i nova radna mjesta- zaključula je Trivićeva.

(BN)

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Vanzemaljac

25.09.2022 15:53

IDEMOOOO JELENA!!!!!

ODGOVORITE
Name

Kosta

25.09.2022 16:57

Izbor nam je lak!ZA Jelenu Trivić i Mirka Šarovića.I za kandidate za poslanike SDS,PDP i Stranke Nebojše Vukanovića za PRAVDU I RED!

Name

RS Zvonka

25.09.2022 16:05

Korektor za politicke stranke u Srpskoj, dijelom slican organizovanju EU ... Pod lupom, ali prilagodjen za stabilnost Srpske, ne na stetu drugih ... Regulacija nenametanja izbora i neudomljavanja stvari ... Ponuda je jedno, nametanje je drugo ... Ponuda se mahom karakterise postojanjem odredjenog programa, kolumne kojoj ne smetaju odredjene druge stvari, nametanje je kada se osjeca smetanje drugih stvari, a ne mogu se naci civilizovani argumenti

ODGOVORITE
Name

Tatar

25.09.2022 16:06

Svi znate šta i kako treba svima su vam puna usta RS i brige za njom a niko nema hrabrosti izaći pred čoveka i kazati mu ono što treba.Sv se nešto bojite svi kalkulisete.Cega se bojite i očekujete li da neko sa strane resi našu situaciju u kojoj zajedno s vama komplet narod učestvuje.

ODGOVORITE
Name

Bravo,Tatar?

25.09.2022 17:13

I sama sam deprimiran ovakvim ponašanjem većine građana,za koje nema logičnog objašnjenja.Za uspijeh se mora i žrtvovati,umjesto da godinama umiru od straha,koji im ne donosi ništa dobro.Odlučimo se za promjene,uključimo se u borbu,i ostvarit ćemo svoje ciljeve.Drugog načina,NEMA.

Name

Proleter

25.09.2022 16:19

Glasati za vladavinu prava i drzavu bez korupcije a to moze da napravi jelena sa narodom zato glasajmo za jelenu i sarovica

ODGOVORITE
Name

Braco

25.09.2022 16:58

Samo je Bog poslao našu Jelenu da spasi ovaj narod.Sa svih strana najveći ološ, neradnici i prevaranti.Dovoljno je da su članovi Partije. Carica jelena će vratiti moral, pravdu i zdravu konkurenciju.Tako je ona radila od malena i postala čovjek na svom mjestu. Ima još poštenih i korektnih ljudi i ona će ih odabrati. Njena pobjeda je blizu, a sa njom svjetlost koja će ogrijati Republku Srpsku. Volimo te naša Jelena!

ODGOVORITE
Name

CICO

25.09.2022 17:14

Mi Hrvati volimo Baju iz Tomislavgrada

ODGOVORITE
Name

Anja

25.09.2022 19:02

Ne svi! Ja glasam za Jelenu i Mirka.

Name

Biki liki

25.09.2022 17:27

Tako je nije srpska Milorad Dodik i nije njegovo vlasništvo narod živi u bedi jadu a on u svili i kadifi.

ODGOVORITE
Name

Pa

25.09.2022 19:45

Političari vješto manipulišu mentalnim sklopom građana, narod gleda lični interes, što njima itekako ide u prilog, i malo ko razmišlja o državi. Svi mi vidimo šta se radi i kako se većina pojedinaca ponaša, moralne vrijedn osti i karakter na najnižem mogućem nivou, možda nismo bolje ni zaslužili.

ODGOVORITE
Name

Laki

26.09.2022 10:41

Nažalost to traje već 20 godina .

ODGOVORITE
Name

+

26.09.2022 13:07

IDEMO SA SPOSOBNIM I ISKRENIM LJUDIMA. POŠTUJU SVAKOG POJEDINCA, NASUPROT SEBE. SVAKOG SAGOVORNIKA.

ODGOVORITE
Name

Fujko

26.09.2022 19:29

Jadno

ODGOVORITE