Нико неће бити кажњен због воље народа (ВИДЕО)

Јелена Тривић, кандидат за Предсједника Републике Српске, изјавила је да ће испуњавати прву дужност те институције, а то је да оличава јединство народа, те да ће бити гарант да ниједан дио Републике неће бити кажњаван због своје политичке воље, како то чини актуелна власт. 

Република Српска 23.09.2022 | 22:29
Нико неће бити кажњен због воље народа (ВИДЕО)

Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, рекао је да СДС у Модричи има у Јовици Радуловићу једног од најбољих начелника општина и градова у Републици Српској, који су гарант да ова странка може донијети промјене потребне Републици Српској. 

„Јовица свакако није једини, јер њих 17 начелника из СДС подижу углед ове странке својим радом. Без обзира што немају подршку републичке власти показују да могу да буду успјешни. Они су покретачка снага која нам даје за право да вјерујемо да можемо остварити побједу на овим изборима и донијети промјене које су Српској потребне“ поручио је Шаровић. 

Он је истакао да ће СДС са коалиционим партнерима након избора донијети преокрет у Републици Српској и она ће бити добро мјесто за живот.

„Промовишемо политику мира и стабилности, како би створили предуслове да Република Српска напредује. Српска може да напредује само у миру, и то је политика коју ћу водити као српски члан Предсједништва у Сарајеву, одакле нећу доносити поразе као актуелна власт, него само побједе. Ми требамо да се отварамо и имамо пријатеље, а не да се затварамо и живимо у изолацији, кризи и без перспективе. Из таквог окружења млади одлазе, а са нама ће да остају и да се враћају, додао је Шаровић. 

Јелена Тривић, кандидат за Предсједника Републике Српске, изјавила је да ће испуњавати прву дужност те институције, а то је да оличава јединство народа, те да ће бити гарант да ниједан дио Републике неће бити кажњаван због своје политичке воље, како то чини актуелна власт. 

„Модрича је један од најбољих примјера гдје се види како републичка власт ускраћује подршку општинама у којима нема локалну власт. Тиме се види колико актуелни режим и актуелна предсједница не изражавају јединство народа што је њихова уставна обавеза. То ћемо промијенити и свима ћемо обезбиједити једнак третман“ рекла је Тривићева.

Она је додала да је основна порука коју жели послати гласачима да ће нова власт након избора донијети стабилност и сигурност за Републику Српску. 

„Република Српска ће бити у сигурним рукама. Ми тачно знамо какву ћемо политику водити, а то ће бити политика мира и стабилности, чиме ћемо обезбиједити услове за економски развој. Више инвестиција значи већи прилив у буџет, самим тим више улагања за здравство, за образовање, а то су предуслови да млади људи остају у Српској“ поручила је Тривићева. 

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Опозиционар

24.09.2022 04:56

Идемо до побједе само јако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

24.09.2022 08:19

Немојте заборавити,како су нас закљуцавали,док су они крали,како су нам дјецу растјерали,како су нас задузили а борце понизили,како само њихова дјеца могу радити а наса не.

Name

Аса

24.09.2022 05:05

Немојте се пјетлити нећете побједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висибабе

24.09.2022 06:24

Кад је овај српски народ овако постао понизан није ми јасно. Какви смо ми ово потомци насих храбрих предака. Срам нас било. Зар нас мозе неко у свијету овакве цијенити. Ста је с нама, запитајмо се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелица

24.09.2022 06:32

Коначно це култура и образовање завладати насом земљом.Задрзимо масу дјецу,гласајмо за Јецу и Мирка ,који никад није издао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац888

24.09.2022 06:47

Народе гласајмо за Јелену и Мирка спасење!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко борац

24.09.2022 06:51

Гласајмо за будућност насе РС,за Јелену и Мирка,старог вука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

24.09.2022 08:19

Макните се кажњавања па народу је довољно велика казна ова политичка мафија

Name

Пазња

24.09.2022 07:38

Постовани градјани , вазно је да знате: да се не бојите гласати за промјене односно против резима досло је до промјена на гласацким мјестима тако да Вас нико не мозе пратити како гласате. Кутије су окренуте према посматрацима а гласаци ледјима окренути према посматрацима. Такодје сликање гласацких листица није дозвољено и казнице се свако ко крси изборни закон са 1- 5 година завора. Немојте се бојати да цете остати без пензије без 100КМ, посебно да нецете имати гдје да се лијеците, да нецете имати струју и воду. Додик није Репубилка Српска и зато гласајте за промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: Пазња

24.09.2022 08:52

Бас тако како си написао само ко да утуви у главу овом народу. Избори су свето право градјанина да гласа по својој вољи а не шта му неко тражи. Нема веће биједе и срамоте да ти једном у цетири године неко плати биједних 50 марака за глас, да се дере на тебе са бине и да ти пријети да гласаш за њега. Ако ти је добро гласацес за Додикове а ако желиш промјену гласацес за опозицију. Просто је.

Name

оо7

24.09.2022 08:06

Казну ће носити губитници,ма који били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија са дна каце

24.09.2022 08:56

Додик није РС он је само предсједник једне секте у РС и ништа више. Он је од 02.10. једна велика нула. Глас за ❤️Јелену и ❤️Шаровића је глас за промјене. Мој Добој су окупирали сектаси али неће још дуго харати по њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивјели

24.09.2022 09:01

Јецо?Јелена наша. Бог ти дао среће да будеш предсједница Републике Српске.?а да у Сарајеву имамо одговорног човјека Шаровића. Доста нам је саторски рикоња, лазова и незналица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

24.09.2022 09:32

Шамац, Модрича, Брод, па и Дервента...простор гдје су се одиграле крваве битке за Србе и Републику Српску... Народ Посавине се вратио српству, ко хоће да свати то види, ко неће тај је свакако ћорав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ава

25.09.2022 06:49

Ово све је пукло као цигла нити се зна ко пије ко плаћа.Док год овај народ ћутке прелази преко свега политичари ће да се свађају и воде воду на свој млин.Ко год буде на власти биће нама исто јер ми смо сви гурнули главу у пјесак а цјели Снсд је створен од пдп,сдс,сп,демоса када би сви изашли остало би 10 људи у странци колико их је било при оснивању зато драги мој народе главу горе не дајте да нам они кроје капу иначе ћемо сви скупа пропасти,ми смо обични људи кои живимо од онога што зарадимо а они од нас грабе и купују виле огромне станове брига њих за нас и како је нама.

ОДГОВОРИТЕ