Ми ћемо прекинути черупање јавних добара у Зворнику

„Зворник треба да се развија као један регионални центар", изјавио је вечерас у Зворнику Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.  

Република Српска 21.09.2022 | 21:48
Ми ћемо прекинути черупање јавних добара у Зворнику

„Он то сада није, овдје је годинама уназад присутна борба тајкуна мотивисана черупањем јавних добара. То ћемо прекинути, са тим ће бити готово и то се очекује од власти коју ће чинити СДС, ПДП и листа Небојше Вукановића“ изјавио је Шаровић. 

Он је подсјетио да је прије Зворника СДС имао предизборни скуп у Сребреници, гдје је главна порука била то да треба напустити постојећи концепт и политику којим се управља тим градом. 

„СДС ће да води сасвим другачију политику, да би нашем народу у Сребреници било боље и да би се та општина развијала, да би школе биле пуне и да би дјеца у Сребреници остајала, у ту општину треба да се улаже. Наопак је концепт да се Сребреница свјесно сиромаши. Требамо се окренути напретку и развоју, јер је то у интересу Републике Српске“, рекао је Шаровић. 

Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске, рекла је да након протеста у Зворнику када је показано противљење покушају отимања Алумине, најважнија порука коју шаље Зворничанима она да ће сви они који су се огријешили о закон, по закону и одговарати.  

„Тада смо показали одлучно да одбранимо кључне ресурсе Републике Српске, и порука да они који су се огријешили о закон, државу и народ, по закону и одговарати, и та порука треба најснажније да се чује баш у Зворнику. Овај град је окован разним одметнутим групама, посебно оним које су се инфилтрирале у институције, и које ћемо ми избацити из институција и послати у институције неког другог типа“ поручила је Тривићева.

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Самy

21.09.2022 19:58

Ако ове громаде не зауставе черупање нико неће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби РС

22.09.2022 07:52

Хахаха ха јадници сто су покисли, узели доларе па лају на звијезде

Name

Лакташи

21.09.2022 20:06

Опааааааа па и Зворник се дигао ћаооооооо бурлееееее Фоча брацо !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алоо

21.09.2022 23:07

Је ли могуце да народ даје оволику подрску јелени и.др.

Name

Риле

21.09.2022 22:10

Зворник се пробудио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

21.09.2022 22:22

Само да не буде сјаси Курта да узјасе Мурта као И сваки пут у задњих 30 година!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

22.09.2022 03:54

Само напријед нећу се продат ни за 1000 км и више доста је Додика ништа добро ни за народ ни раднике код приватника робујемо за 650 км стоп робовању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

22.09.2022 04:07

У Зворнику ћете лоше проћи, јер сте лоше и радили, односно готово ништа. Годинама лош резултат, а зворнички СДС води Драгомир Васић. Човјек можда и није лош, али годинама губи, поготово што му је онај булдог Костадин брат. Лоше и мало сте радили по дубини у унутрашњој организацији странке. Исувише препуштате случају. Волио бих да побиједите, односно побиједимо, али скептик сам. Нема критичне масе, против ове црвене дириговане секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отахарин

22.09.2022 07:12

Тачно.

Name

06

22.09.2022 04:21

Бравоооо Зворниккк.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

22.09.2022 07:13

САДА, АКО СЕ ЗАУСТАВИ ЗЛО СНСД И ЊИХОВИ, НИКАДА НЕЋЕ. САДА ИМАМО НАЈБОЉУ ОПОЗИЦИЈУ. ТО СЕ МОРА ПРИЗНАТИ. СПОСОБНУ, ИСКРЕНЕ НАМЈЕРЕ, ПОШТЕНУ. КАНДИДАТИ ЗА СВЕ НИВОЕ ВЛАСТИ. ПРОЧИТАЛИ СУ ДОДИКА, КАО ДОБАР РЕНДГЕН. СВИ НА ИЗБОРЕ. ПО БИРАЧКИМ МИЈЕСТИМА ЗНАЋЕ СЕ КОЛИКА ЈЕ ИЗЛАЗНОСТ. БИЋЕ ЗАНИМЉИВО ТО. СВИ НА ИЗБОРЕ. И СВАКУ БАБУ ПОВЕДИТЕ. БИЋЕ БОЉЕ. И ГЛАС ЗА: ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СВИ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Србин. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

22.09.2022 12:50

ТАЧНО. БИРАЈМО ОВЕ. ЉУДИ, ПОЛЕДЊИ СУ ИЗБОРИ ЗА ПОПРАВАК. ОДОШЕ КОЛА НИЗ-БРДО. КОЛИКО ЈЕ ГОДИНА ПРОШЛО, ДОК СЕ ПОЈАВИШЕ ОВАКВИ ЉУДИ. И СТРУЧНИ, И ПОШТЕНИХ НАМЈЕРА И СЛОЖНИ. ВЕЛИКИ РАД И ТРУД СУ ОНИ УЛОЖИЛИ ОВИХ ГОДИНА. ДОК СМО МИ СВИ, СХВАТИЛИ, КОЈЕ ЗЛО, ВЕЛИКО, ТРЕБА МАКНУТИ. ДА ЈЕЛЕНА ИМА ТОЛИКУ ПОДРШКУ НАРОДА. СТРУЧНА, ИСКРЕНО СЕ БОРИ ГОДИНАМА, СА АРГУМЕНТИМА. НЕМА НИКАКВИХ ГРЕШАКА. ЗА ЊОМ СЛИЈЕДИ, ВУКАН, ПА САДА И МЛАДИ ПЕТРОВИЋ. ЉУДИ ВЕЛИКОГ МОРАЛА. ОВАКО СЕ УПИРЕ, САМО, КАДА ЈЕ ИЗ ДУШЕ. НЕ ЗА ПАРЕ. МИ, НАРОД СМО У ОБАВЕЗИ, САМО 2. 10. 22. ИЗАЋИ НА БИРАЧКО МИЈЕСТО. КО ЖЕЛИ ДОБРО СВОЈОЈ ДИЈЕЦИ У РС ГЛАСАЋЕ ЗА: МИРКА, ЈЕЛЕНУ, ВУКАНА И ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Србин. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ