Mi ćemo prekinuti čerupanje javnih dobara u Zvorniku

„Zvornik treba da se razvija kao jedan regionalni centar", izjavio je večeras u Zvorniku Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.  

Republika Srpska 21.09.2022 | 21:48
Mi ćemo prekinuti čerupanje javnih dobara u Zvorniku

„On to sada nije, ovdje je godinama unazad prisutna borba tajkuna motivisana čerupanjem javnih dobara. To ćemo prekinuti, sa tim će biti gotovo i to se očekuje od vlasti koju će činiti SDS, PDP i lista Nebojše Vukanovića“ izjavio je Šarović. 

On je podsjetio da je prije Zvornika SDS imao predizborni skup u Srebrenici, gdje je glavna poruka bila to da treba napustiti postojeći koncept i politiku kojim se upravlja tim gradom. 

„SDS će da vodi sasvim drugačiju politiku, da bi našem narodu u Srebrenici bilo bolje i da bi se ta opština razvijala, da bi škole bile pune i da bi djeca u Srebrenici ostajala, u tu opštinu treba da se ulaže. Naopak je koncept da se Srebrenica svjesno siromaši. Trebamo se okrenuti napretku i razvoju, jer je to u interesu Republike Srpske“, rekao je Šarović. 

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske, rekla je da nakon protesta u Zvorniku kada je pokazano protivljenje pokušaju otimanja Alumine, najvažnija poruka koju šalje Zvorničanima ona da će svi oni koji su se ogriješili o zakon, po zakonu i odgovarati.  

„Tada smo pokazali odlučno da odbranimo ključne resurse Republike Srpske, i poruka da oni koji su se ogriješili o zakon, državu i narod, po zakonu i odgovarati, i ta poruka treba najsnažnije da se čuje baš u Zvorniku. Ovaj grad je okovan raznim odmetnutim grupama, posebno onim koje su se infiltrirale u institucije, i koje ćemo mi izbaciti iz institucija i poslati u institucije nekog drugog tipa“ poručila je Trivićeva.

(BN)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Samy

21.09.2022 19:58

Ako ove gromade ne zaustave čerupanje niko neće.

ODGOVORITE
Name

Srbi RS

22.09.2022 07:52

Hahaha ha jadnici sto su pokisli, uzeli dolare pa laju na zvijezde

Name

Laktaši

21.09.2022 20:06

Opaaaaaaa pa i Zvornik se digao ćaooooooo burleeeeee Foča braco !!!!

ODGOVORITE
Name

Aloo

21.09.2022 23:07

Je li moguce da narod daje ovoliku podrsku jeleni i.dr.

Name

Rile

21.09.2022 22:10

Zvornik se probudio.

ODGOVORITE
Name

Jovan

21.09.2022 22:22

Samo da ne bude sjasi Kurta da uzjase Murta kao I svaki put u zadnjih 30 godina!?

ODGOVORITE
Name

Rada

22.09.2022 03:54

Samo naprijed neću se prodat ni za 1000 km i više dosta je Dodika ništa dobro ni za narod ni radnike kod privatnika robujemo za 650 km stop robovanju.

ODGOVORITE
Name

Đole

22.09.2022 04:07

U Zvorniku ćete loše proći, jer ste loše i radili, odnosno gotovo ništa. Godinama loš rezultat, a zvornički SDS vodi Dragomir Vasić. Čovjek možda i nije loš, ali godinama gubi, pogotovo što mu je onaj buldog Kostadin brat. Loše i malo ste radili po dubini u unutrašnjoj organizaciji stranke. Isuviše prepuštate slučaju. Volio bih da pobijedite, odnosno pobijedimo, ali skeptik sam. Nema kritične mase, protiv ove crvene dirigovane sekte.

ODGOVORITE
Name

Otaharin

22.09.2022 07:12

Tačno.

Name

06

22.09.2022 04:21

Bravoooo Zvornikkk.

ODGOVORITE
Name

+

22.09.2022 07:13

SADA, AKO SE ZAUSTAVI ZLO SNSD I NJIHOVI, NIKADA NEĆE. SADA IMAMO NAJBOLJU OPOZICIJU. TO SE MORA PRIZNATI. SPOSOBNU, ISKRENE NAMJERE, POŠTENU. KANDIDATI ZA SVE NIVOE VLASTI. PROČITALI SU DODIKA, KAO DOBAR RENDGEN. SVI NA IZBORE. PO BIRAČKIM MIJESTIMA ZNAĆE SE KOLIKA JE IZLAZNOST. BIĆE ZANIMLJIVO TO. SVI NA IZBORE. I SVAKU BABU POVEDITE. BIĆE BOLJE. I GLAS ZA: ŠAROVIĆ, JELENA, VUKAN I SVI SA NJIHOVIH LISTA. Srbin. Krajišnik.

ODGOVORITE
Name

+

22.09.2022 12:50

TAČNO. BIRAJMO OVE. LJUDI, POLEDNJI SU IZBORI ZA POPRAVAK. ODOŠE KOLA NIZ-BRDO. KOLIKO JE GODINA PROŠLO, DOK SE POJAVIŠE OVAKVI LJUDI. I STRUČNI, I POŠTENIH NAMJERA I SLOŽNI. VELIKI RAD I TRUD SU ONI ULOŽILI OVIH GODINA. DOK SMO MI SVI, SHVATILI, KOJE ZLO, VELIKO, TREBA MAKNUTI. DA JELENA IMA TOLIKU PODRŠKU NARODA. STRUČNA, ISKRENO SE BORI GODINAMA, SA ARGUMENTIMA. NEMA NIKAKVIH GREŠAKA. ZA NJOM SLIJEDI, VUKAN, PA SADA I MLADI PETROVIĆ. LJUDI VELIKOG MORALA. OVAKO SE UPIRE, SAMO, KADA JE IZ DUŠE. NE ZA PARE. MI, NAROD SMO U OBAVEZI, SAMO 2. 10. 22. IZAĆI NA BIRAČKO MIJESTO. KO ŽELI DOBRO SVOJOJ DIJECI U RS GLASAĆE ZA: MIRKA, JELENU, VUKANA I ZA NARODNE POSLANIKE SA NJIHOVIH LISTA. Srbin. Krajišnik.

ODGOVORITE