Мили својом јахтом од 25метара обишао Европу!

Члан продукцијског жирија ‘’Звезде Гранда’’ Александар Милић Мили већ месецима се налази на годишњем одмору. Он је одмах након завршетка претходне сезоне "Звезда Гранда" отпутовао у Турску где има вилу.

Забава 21.09.2022 | 20:35
Мили својом јахтом од 25метара обишао Европу!

Тамо је боравио са породицом и пријатељима, међу којима је био и тениски ас Ненад Зимоњић, а често су пловили Милијевом јахтом од 25 метара.

 

Чувени композитор је затим продужио за Грчку, где је на свом пловилу обишао бројна острва која су га одушевила. Након вишемесечне пловидбе на кратко је дошао у Београд где су му остали супруга и деца због њихових школских обавеза, а он је наставио свој одмор у Хрватској.

Aleksandar Milić Mili, Miligram
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Он је својом јахтом упловио пре неколико дана на Хвар, одакле ће се вратити у Београд због почетка снимања нове сезоне музичког такмичења " Звезде Гранда", али и раду на песмама за последњег победника и друге такмичаре који су оставили утисак на публику и на чланове "Гранд" продукције.

Aleksandar Milić Mili
ФОТО: ДУШАН ПЕТРОВИЋ

- Тачно је да спремам песму за победника претходне сезоне. Биће у његовом фазону. Радим и на нумерама за друге кандидате, али још нисмо тачно одредили који су у питању. Биће то они који су најинтересантнији. Тако сам изабрао и Зорану Мићановић која је са првом песмом "Сиктер" направила огроман успех - рекао је Мили за Курир са Хвара.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар