Mili svojom jahtom od 25metara obišao Evropu!

Član produkcijskog žirija ‘’Zvezde Granda’’ Aleksandar Milić Mili već mesecima se nalazi na godišnjem odmoru. On je odmah nakon završetka prethodne sezone "Zvezda Granda" otputovao u Tursku gde ima vilu.

Zabava 21.09.2022 | 20:35
Mili svojom jahtom od 25metara obišao Evropu!

Tamo je boravio sa porodicom i prijateljima, među kojima je bio i teniski as Nenad Zimonjić, a često su plovili Milijevom jahtom od 25 metara.

 

Čuveni kompozitor je zatim produžio za Grčku, gde je na svom plovilu obišao brojna ostrva koja su ga oduševila. Nakon višemesečne plovidbe na kratko je došao u Beograd gde su mu ostali supruga i deca zbog njihovih školskih obaveza, a on je nastavio svoj odmor u Hrvatskoj.

Aleksandar Milić Mili, Miligram
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

On je svojom jahtom uplovio pre nekoliko dana na Hvar, odakle će se vratiti u Beograd zbog početka snimanja nove sezone muzičkog takmičenja " Zvezde Granda", ali i radu na pesmama za poslednjeg pobednika i druge takmičare koji su ostavili utisak na publiku i na članove "Grand" produkcije.

Aleksandar Milić Mili
FOTO: DUŠAN PETROVIĆ

- Tačno je da spremam pesmu za pobednika prethodne sezone. Biće u njegovom fazonu. Radim i na numerama za druge kandidate, ali još nismo tačno odredili koji su u pitanju. Biće to oni koji su najinteresantniji. Tako sam izabrao i Zoranu Mićanović koja je sa prvom pesmom "Sikter" napravila ogroman uspeh - rekao je Mili za Kurir sa Hvara.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar