Наш задатак је да обезбиједимо мир, развој и стабилност

„Ова власт води политику кризе и једино њима криза одговара, док Република Српска због те кризе назадује“, изјавио је на предизборном скупу у Фочи Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ. 

Република Српска 19.09.2022 | 21:45
Наш задатак је да обезбиједимо мир, развој и стабилност

„Република Српска иде у изолацију кроз кризу, губимо партнере и постајемо црна тачка. Са том политиком морамо да завршимо. Српској одговара само мир и само у миру може да напредује. Мој задатак је да обезбиједим мир и стабилност, окружење у ком ће економија добити на значају“ рекао је Шаровић. 

Он је у оцјени тренутне политичке ситуације рекао да „у земљи влада лудило“ и да ће његов циљ бити да смири страсти и да понуди стабилност у којој је могућ економски развој.  

„Нећемо прекидати дипломатске односе са Њемачком, као што то жели актуелна власт. Њемачка је велика сила и наш најважнији економски партнер. У много чему се не слажемо, али нам требају нормални дипломатски односи, како би питања око којих се не слажемо рјешавали на дипломатски начин“ закључио је Шаровић.

Прљава кампања коју режим води против Мирка Шаровића и Јелене Тривић  јасно говоре да су њихови резултати јако танки и да се немају чиме похвалити, нити да имају програм како даље, рекла је Александра Пандуревић, кандидат СДС за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице 3. 

„Срамота је да власт у овако тешкој кризи нема ни једне мјере од симболичне мјере од сто марака, а закон о смањењу акциза и ПДВ развлаче више од пола године користећи разне механизме. Ми обећавамо да ћемо у Парламентарној скупштини донијети закон о укидању акциза на нафтне деривате и укидање ПДВ на основне животне намирнице“ каже Пандуревићева. 

Огњен Бодирога, кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице 9 рекао је да скуп у Фочи шаље јасну поруку режиму да вријеме мора наступити слободе и правде.


   
„Фоча је примјер како се природни ресурси користе за енормно богаћење појединаца а не за опште добро. Ми из СДС смо одлучили да промијенимо стање и да се напокон води добра политика на корист Фоче, Херцеговине и Републике Српске“ поручио је Бодирога.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Црна Рука

19.09.2022 19:58

Црна душа која лаже народ иде у пакао. ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуковник

19.09.2022 20:22

Напријед Бабаљ до побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казаница снсд

19.09.2022 20:50

Тако је Мирко. И у Броду је све супер како је сдс побоједио. Само напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

19.09.2022 21:24

Ако сад изгубите изборе онда нема више смисла покушавати да се остане овде... Ето им држава и нека раде шта хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

20.09.2022 07:00

Вјерујем Мирку Јелени Вукану да це унаприхедити РС уколико се странци небуду мијесали

Name

Саваа

20.09.2022 08:02

Селисе под хитно 100%губе .

Name

Ре

20.09.2022 09:27

Њиховом појавом на политичкој сцени изгубио сам и кућу и здравље и достојанство још увијек ме зову избјеглицом и ако је прошло толико година од краја рата.Срецаје,нажалост, онима који су отишли одавде,требали смо и ми одмах по напуштање својих кућа срећу тражити вани.

Name

+

20.09.2022 20:32

СЕКТА И НИЈЕ ТРЕБАЛА ДОБИТИ ГЛАС. САМО; МИРКО, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СА ЊИХОВИХ ЛИСТА ПОСЛАНИЦИ. Обични. КРАЈИШНИК.

ОДГОВОРИТЕ