Naš zadatak je da obezbijedimo mir, razvoj i stabilnost

„Ova vlast vodi politiku krize i jedino njima kriza odgovara, dok Republika Srpska zbog te krize nazaduje“, izjavio je na predizbornom skupu u Foči Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH. 

Republika Srpska 19.09.2022 | 21:45
Naš zadatak je da obezbijedimo mir, razvoj i stabilnost

„Republika Srpska ide u izolaciju kroz krizu, gubimo partnere i postajemo crna tačka. Sa tom politikom moramo da završimo. Srpskoj odgovara samo mir i samo u miru može da napreduje. Moj zadatak je da obezbijedim mir i stabilnost, okruženje u kom će ekonomija dobiti na značaju“ rekao je Šarović. 

On je u ocjeni trenutne političke situacije rekao da „u zemlji vlada ludilo“ i da će njegov cilj biti da smiri strasti i da ponudi stabilnost u kojoj je moguć ekonomski razvoj.  

„Nećemo prekidati diplomatske odnose sa NJemačkom, kao što to želi aktuelna vlast. NJemačka je velika sila i naš najvažniji ekonomski partner. U mnogo čemu se ne slažemo, ali nam trebaju normalni diplomatski odnosi, kako bi pitanja oko kojih se ne slažemo rješavali na diplomatski način“ zaključio je Šarović.

Prljava kampanja koju režim vodi protiv Mirka Šarovića i Jelene Trivić  jasno govore da su njihovi rezultati jako tanki i da se nemaju čime pohvaliti, niti da imaju program kako dalje, rekla je Aleksandra Pandurević, kandidat SDS za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice 3. 

„Sramota je da vlast u ovako teškoj krizi nema ni jedne mjere od simbolične mjere od sto maraka, a zakon o smanjenju akciza i PDV razvlače više od pola godine koristeći razne mehanizme. Mi obećavamo da ćemo u Parlamentarnoj skupštini donijeti zakon o ukidanju akciza na naftne derivate i ukidanje PDV na osnovne životne namirnice“ kaže Pandurevićeva. 

Ognjen Bodiroga, kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice 9 rekao je da skup u Foči šalje jasnu poruku režimu da vrijeme mora nastupiti slobode i pravde.


   
„Foča je primjer kako se prirodni resursi koriste za enormno bogaćenje pojedinaca a ne za opšte dobro. Mi iz SDS smo odlučili da promijenimo stanje i da se napokon vodi dobra politika na korist Foče, Hercegovine i Republike Srpske“ poručio je Bodiroga.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Crna Ruka

19.09.2022 19:58

Crna duša koja laže narod ide u pakao. ?

ODGOVORITE
Name

Pukovnik

19.09.2022 20:22

Naprijed Babalj do pobjede

ODGOVORITE
Name

Kazanica snsd

19.09.2022 20:50

Tako je Mirko. I u Brodu je sve super kako je sds pobojedio. Samo naprijed

ODGOVORITE
Name

Mišo

19.09.2022 21:24

Ako sad izgubite izbore onda nema više smisla pokušavati da se ostane ovde... Eto im država i neka rade šta hoće

ODGOVORITE
Name

Ja

20.09.2022 07:00

Vjerujem Mirku Jeleni Vukanu da ce unaprihediti RS ukoliko se stranci nebudu mijesali

Name

Savaa

20.09.2022 08:02

Selise pod hitno 100%gube .

Name

Re

20.09.2022 09:27

Njihovom pojavom na političkoj sceni izgubio sam i kuću i zdravlje i dostojanstvo još uvijek me zovu izbjeglicom i ako je prošlo toliko godina od kraja rata.Srecaje,nažalost, onima koji su otišli odavde,trebali smo i mi odmah po napuštanje svojih kuća sreću tražiti vani.

Name

+

20.09.2022 20:32

SEKTA I NIJE TREBALA DOBITI GLAS. SAMO; MIRKO, JELENA, VUKAN I SA NJIHOVIH LISTA POSLANICI. Obični. KRAJIŠNIK.

ODGOVORITE