Ево зашто је Љубиша Петровић одлучио да гласа Јелену Тривић

- Јелена јеистински патриота, воли свој народ али поштује друге вјере и нације, разговара са свима, приступа свему отвореног ума и испружене руке - док супротној страни се, каже, привиђају енглески па амерички шпијуни, па све неко нас шпијунира, подмеће нам… а за то вријеме док нас други “шпијунирају” домаћи лопови осакатили државу, покрали све што се могло украсти!

Република Српска 18.09.2022 | 19:53
Ево зашто је Љубиша Петровић одлучио да гласа Јелену Тривић

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић дао је десет основних разлога због којих 2. октобра треба гласати Јеену Тривић за предсједника Републике Српске. То је, како каже, најбољи одговор на режимске нападе и лажи које пласирају Јелени Тривић:

Први разлог, како наводи градоначелник Бијељине, је да и наша Република Српска дочека да на њеном челу буде неко ко је био студент генерације. јер је Јелена дипломирала на Економском факултету у Бањалуци са просјечном оцјеном 9,58 

"У професионалној и политичкој каријери је без и једне мрље, никоме дужна, сваког може погледати у очи, живи од своје професорске плате. 
Мало подсјећање -  Јелена је редовна професорица на Економском факултету у Бањалуци - док друга страна са бројним аферама, баснословним банковним рачунима, небројено некретнина у иностранству (које наравно не пријављују), ланцима ресторана и хотела, друштво им праве нарко дилери, вође мафијашких кланова, макрои и убице", наводи Петровић.

Јелену Тривић треба гласати, како каже, Зато што је уз свој народ, зато што је у својој земљи!

"Од тренутка када сам постао градоначелник имао сам велики број пријема, и у највећем броју случајева организовали смо пријеме за нашу дјецу и младе људе, нисам ни био свјестан колико успјешне и талентоване дјеце имамо. Много њих ми је рекло да будућност не види у Републици Српској, одлазе из земље јер тамо негдје у бијелом свијету виде своју будућност,  и не смијемо им то замјерити јер им ништа нисмо као држава пружили", сматра Петровић.

Према његовим ријечима, један студент генерације је са нама, води љуту борбу и храбро корача пут побједе!

"Сви заједно не смијемо дозволити да нам Јелена оде, да је пустимо, морамо је заједно задржати јер поред ње можемо се надати да ће нам се наша дјеца која су отишла вратити, а она која још размишљају о одласку ипак одлучити да остану", каже Петровић и додаје:

- Да нашу Републику Српску представља неко кога су већ у Европи и свијету признали и препознали - мало подсјећање,  Јелена је као један од најбољих студената, мастер студије је завршила у Италији, на Економском факултету у Болоњи, а докторирала је на Економском факултету у Београду.

За разлику од ње, подсјећа Петровић, други су докторирали под шатором са микрофоном у руци.

Он даље наглашава да Јелену Тривић треба гласати за предсједника Републике Српске зато што нам је потребан неко ко ће наћи начин да нас ишчупа из понора, из економске кризе, промјени наш статус најсиромашније земље у Европи...

Он подсјећа да је Јелена дипломирала на тему “Разлози и смисао европских интеграционих процеса-економски аспект”, а докторирала је на тему “Нов протекционизам у условима економске кризе”.

"Јеленин противкандидат (ДОДИК) могу се кладити не умије ни да прочита и правилно изговори написане теме, а и шта ће му, не треба то за микрофон под шатором", закључује Петровић.

Он наглашава да је Јелена истински патриота, воли свој народ али поштује друге вјере и нације, разговара са свима, приступа свему  отвореног ума и испружене руке - док супротној страни се, каже, привиђају енглески па амерички шпијуни, па све неко нас шпијунира, подмеће нам… а за то вријеме док нас други “шпијунирају” домаћи лопови осакатили државу, покрали све што се могло украсти!

"Велики националисти за вријеме рата док су други у рововима гинули они шверцовали "Ронхил" цигарете, док ти што су ратовали сада осакаћени као ратни војни инвалиди састављају крај са крајем са супротне стране богаташи се бахате, а народ прије избора покушавају да поткупе или боље речено понизе за 200 марака и вечеру са бајатим хљебом, закисељеном чорбом и кожуравим печењем и то све купљено од народног новца", упозорава Петровић и додаје:

"Велики националиста се приватно дружи са својим другом Милановићем и на имању испијају ракију и славе дан када је почињен масакр над српским живљем од стране регуларних јединица Хрватске...Велики националиста са осмијехом од увета до увета предаје букет цвијећа озлоглашеној Мадлин Олбрајт …"

Он на крају констатује да за Јелену треба гласати "зато што се овако више не може, зато што је завладао мрак у сваком смислу те ријечи".

"Јелена је свјетлост на крају тунела јер има историјску шансу да нас спаси и укључи свјетло.Ниједан други кандидат нема ни теоретску шансу за побједу, гласање за било кога другог је директни глас Додику, прецртан листић је директан глас Додику, не излазак на гласање је директан глас Додику! Дакле сви ви који сте за Јелену али и они који нисте али желите да коначно “падне да освјежи”, да буде уклоњен са политичке сцене изадјите и спасити свој народ!

Ако Јелена и њена политичка опција вам не буду одговарали лако ћете одиграти нову партију шаха за четири године, али ако остане овај мрак биће оборене све шаховске фигуре, заклопљена табла и нећемо моћи да играмо нову партију јер нас неће бити а ови што остану неће у мраку моћи да покупе шаховске фигуре", навео је градоначелник Бијељине.

Он је увјерен да ће у договору са Јеленом моћи да неометано ради на "модернизацији моје Бијељине, на просперитету моје Семберије, на бољем животу мојих суграђана, на борби против криминала и корупције".

"Јелена је дама, скромна, али увијек елегантна, њежног лица, али одлучног става, благог осмјеха али чврстог карактера, сјајних очију али продорног погледа! Јелена је супруга и мајка која сада бије битку за будућност како њених дјечака тако и за будућност све дјеце у Републици Српској! Јелена је данас на бранику граница и спречавања одласка младих, јер без омладине нема будућности, нема Републике Српске", навео је Петровић и кратко поручио свима: - Ја јој вјерујем!

(БН)

Коментари / 60

Оставите коментар
Name

Ду

18.09.2022 17:55

Цудно јос јој нису насли ману

ОДГОВОРИТЕ
Name

да да

19.09.2022 04:02

дотична је у поређењу са контраверзним бајом као мати тереза или анђео

Name

Младен

18.09.2022 17:56

Благо теби,ти смијеш рећи за кога ћеш гласати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ МЛАДЕН

18.09.2022 20:34

Смијем и ја, гласам за Јелену и Мирка. Срећно вам било 02.10. Мирко

Name

Уб

19.09.2022 07:22

Зашто ти не смеш? Ја бих гласао за ,,црног ђавола",а никада за оне који су крали,омаловажавали и обогатити се узимајући од сопсственог народа НИКАДА. САМО ЈЕЛЕНА! Овај владајући врх,који мисле да су богови,изнад БОГА на робију.

Name

Www

18.09.2022 18:06

НЕМА НИЈЕДНОГ РОДИТЕЉА КОМЕ НИЈЕ ТЕШКО ДА МУ СЕ ДИЈЕТЕ СПАКУЈЕ И ИДЕ НЕГДЈЕ ТРБУХОМ ЗА КРУХОМ ,ОСТАВЉА СВОЈ ДОМ,А НИ ЈЕДНО ДИЈЕТЕ СЕ ЛАКО НЕ ОДВАЈА ОД СВОЈЕ КУЦЕ И ФАМИЛИЈЕ.ДОСТА НАМ ЈЕ ГЛЕДАТИ ГОДИНАМА ТУЗНЕ РАСТАНКЕ,ПУТНЕ ТОРБЕ,САД ЈЕ ШАНСА ДА СЕ ТО ЗАУСТАВИ.САДАСЊА ОПОЗИЦИЈА ЈЕ ИЗБАЦИЛА СКОЛОВАНЕ И ОБРАЗОВАНЕ ЉУДЕ,СА ЗНАЊЕМ КОЈИМ МОГУ ОД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НАПРАВИТИ ДОБРО МЈЕСТО ЗА ЗИВОТ.ИМАМО РЕСУРСЕ У ПРИРОДНОМ БОГАТСТВУ И МЛАДЕ СКОЛОВАНЕ ЉУДЕ И САНСУ ДА СЕ ЗИВИ КАО У НАЈРАЗВИЈЕНИЈИМ ЕВРОПСКИМ ЗЕМЉАМА.НЕМА НАПРЕТКА СА ОВИМ ФОСИЛИМА КОЈИ МИСЛЕ ИЗ ФОТЕЉА ПРАВО НА ГРОБЉЕ.ОНИ СУ ДОВЕЛИ ДО ОВОГА ЈЕР ИХ ЈЕ ПОЈЕЛО И ВРИЈЕМЕ ,КОРУПЦИЈА И ГЛАД ЗА БОГАТСТВОМ.ЈЕЛЕНА ЈЕ СВИЈЕТЛА ТАЦКА КОЈА ЈЕ У СТАЊУ ДА СА НОВИМ ЉУДИМА ИЗ СДС,ПДП И ПОКРЕТОМ НЕБОЈСЕ ВУКАНОВИЦА ПОКРЕНЕ ТОЦАК РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре www

18.09.2022 23:31

Како да зауставис “трбухом за крухом”? Ни Тито то није могао зауставити. Па да ми је у БиХ плата као у Њемацкој опет би се за Њемацку одлуцио. Постоји више разлога почевши од корупције до школства итд. И не знам зашто сте убјеђени да ће опозиција бити поштена кад буде на власти? Схватите да је то такво поднебље. Не може се то искорјенити промјеном власти и неколицине људи.

Name

НР

18.09.2022 18:13

Поред лијепо написаног коментара и наведених разлога народног градоначелника Љубише Петровића, има још милион разлога да се гласа за Јелену Тривић За набрајање би требала књига са много страна и много времена да се напише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре НР

19.09.2022 05:45

Нема ту пуно разлига разлиг је само један За сваког само не за Бају. И неког из СНСДа

Name

Стојан

18.09.2022 18:13

Само Јелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фебо

18.09.2022 18:19

Све тачно од ријечи до ријечи свака част треба је подржати другу прилику нећемо имати ако ову пропустимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеленин гласач

18.09.2022 18:26

Па свако ко је нормалан гласаце за ову зену , а не за Додика. Све је обезвриједио , људи па у здравству нам је хаос , отјерасе раднике ...треба ли овом глупом народу јос разлога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберко

18.09.2022 18:31

Одличан чланак и веома тачна и исцрпна анализа лика Јелене Тривић... Укратко Јелена има мој глас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

18.09.2022 18:32

Јос ако је способна као ти, отици цемо у вразију матер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре бијељина

18.09.2022 19:45

А ти си неки црвени бот и ухљеб.

Name

ЦХ

18.09.2022 20:28

Са овима твојима„способнима смо вец отисли у вразију матер

Name

Наравно,

18.09.2022 21:04

способност снсд се огледа у Ћорићу, који је уназадио ЕД Бијељина, обијао киоске и шупе и крао сушено месо, папку Војину који би да уведе нове стикере и покојном Мићи, јер ниси способан ако не ћапиш бар 50 милиончића и 10-ак некретнина. А убога раја и сиротиња на "клин чорбу". Мрш багро!

Name

Лазар

18.09.2022 21:10

Од тебе је сигурно способнија и сигурно има већа муда јер се не крије иза псеудонима као ти.

Name

Ре

18.09.2022 22:56

Ето дезертер пљачкас је способан Всић Стевандић Вишковић Наталија конобарица Тегелтија Шкрбић Врховац Лукач Шкрбић Митровић Клошарац Станаревић Жељка Вулићка Распоп Јеринић итд итд од зла оца од горе матере дно дна.

Name

РЕ

18.09.2022 23:10

Љубиша и Јелена су много способнији,образованији и паметнији од твог идола,љевчанског токмака Додика.

Name

Ре

19.09.2022 05:38

Отисли смо ми вец давно са вама сектсима и лоповима.

Name

БАЊА ЛУКА

18.09.2022 18:35

Браво Љубиша тако размишља свако нормалан ,ко је здравог разума а крезавци и неписмени нек гласају за бурлу дезертера пљачкаша прикривача убистава по Бањалуци и шаторско рикало а 21 вијек дно !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

18.09.2022 18:36

Двоје дивних младих људи,насе истинско благо и једина нада у опстанак,ако не буде бољитак уз њих двоје онда нам пријети изумирање....са друге стране имате бисерку па мајкицку стару вјестицу и горицу додик погану па изволите!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

18.09.2022 18:40

Потписујем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКОЛАЦ

18.09.2022 18:42

СВАКА ЦАСТ ЉУБИСА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

18.09.2022 18:48

Лијеп опис Јелене из пера градоначелника Бијељине, док се секташки двојац може описати у једној реченици "Милановићев доказани пријатељ и Пејина унука. Љубиша је прилично реално описао Јелену, а теби народе не'к је богом просто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тадија

18.09.2022 21:11

Човјек само покушава да на овај начин себи обезбеди гласове бирача, али не вриједити.

Name

Лактаси

18.09.2022 18:49

Одлицно рецено,да је висе оваквих млади у власти као Јелена,Љубиса,Драско и многи других младих људи који би радили за својуРС а не сатирали као метузалеми Баја,Спирић,Радмановић,Мајкићка и остали сто су на власти 20 и висе година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.09.2022 18:52

Само име, говори све-ЈЕЛЕНА, по мени, лицно, најлепсе, она је предодредјена и од Бога послата да победи. Морамо бити слозни и јединствени, јос ове две седмице, и да свим срцем будемо уз насу Јелену, до конацне победе. Уз Јелену и насег Љубису, Република Српска има будуцност, јер су то људи од поверења и правде. Сназно,до победе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

18.09.2022 18:53

Јелена је једини кандидат у Реп. Српској који може побиједити у оваквој трци. Једино она мозе генерисати довољно гласова који ће компензовати све преваре, куповине, притиске у јавним компанијама, пријетње гладју, ниске ударце и све остало што ће неминовно доћи са друге стране. Ако она изгуби, сви заједно можемо у једну велику колону са картом у једном правцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

18.09.2022 18:53

ЉУБИША ,од срца ти честитам.Тако си то лијепо сложио и рекао си истину народу,који ти сигурно вјерује.Напријед,2.10. наступају промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савка

18.09.2022 18:53

Браво господине Петровићу на подршци нашој Јелени. Све сте тако дивно и истинто изнијели, надам се и отворили очи овом народу, и позвали на последњу шансу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

18.09.2022 18:54

Вријеме је да се заустави владавина лоших ђака! Били су, показали шта су знали, испоштовали смо их и сад им се захваљујемо за минули рад. Заслужили су одмор... негдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

18.09.2022 18:54

Гласајте за Јелену Тривиц а не за људе који су унìистили Целинац, као сто су Цандара Министар Пасалиц, сеоска битанга Зока Спасојевиц, Николина Вујициц Радодајка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Базен

18.09.2022 19:23

То је олос за кифлу није имо а сад имовина висе милионска, направио базен и вилу у Целинцу и на сахт од базена, уградио амортизера на поклопац да се не сагиње, ето пропалице.

Name

Коста

18.09.2022 18:55

КО ЈЕ ХОБОТНИЦА ПЉАЧКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ? Набројат ћу 5% шта су урадиле: Нико не зна шта је са новцем од продаје телекома 2.2 милијарде КМ. Бобар банка, банке Српске. На промоцији електричног аута дат је кредит 10 милиона и влдајућих друг је нестао, ко је крив? Фармаленд су дали 80 милиона а ставили под хипотеку робне резерве па пустили га да побјегне ко је крив? Уништене су три банке у Републици Српској ко је крив? Сада нема ни тих фирми ни робних резерви ни новца! Предузећа која су уништена: Чајевец, Инцел, Фруктона, мљекара, Фабрика дувана, Космос, Јелшинград, то је један дио у Бањалуци. Даље шта су уништили Фармеленд, Алумина Зворник остаје преко 1.500 радника без посла. Нова Романија Соколац,Фоча Маглић, Творница алата Требиње, Фамос Пале, Унионивест, Фабрика расклопне опреме, Шуме Републике Српске уништене и покрадене, Шећерана Бијељина. То је само мали дио шта су уништили ко је крив? Многа убиства нису ријешена њих 65 не зна се ни ко су убице ни ко су налогодавци. Нејасни поједини саобраћајни удеси са смртним случајевима гдје је неко оптужен али под великом сумњом или лажи. Они су наставили да народ обмањују обећањима и лажима да их бране тобоже од неког непријатеља већ преко двадесет година. Направили су поднебље погодно за лопове, криминалце, нарко кланове, убице и сав могући шљам гдје се осјећају слободније је него становништво. У власти се многи ухљебили добили посао лопови, криминалци, наркомани, убице тужно и жалосно али је све ово истинито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

18.09.2022 19:07

Све истина.

Name

Ре Коста

18.09.2022 19:28

Е брате свака ти је на мјесту. Али ово све треба лијепо пописати и у свакој емисији на БН ТВ изнијети. Није довољно само овде износити јер ове дигиталне технологије користи 5% градјана

Name

Комсија

18.09.2022 19:32

Министар Пасалиц је мени стално док је омладинац био крао кокоске, перусо курузе, јединог пијетла ми укро зена,моја плакала 2 мјесеца због тога сто је працком нон стоп гацо пилице старе 20 дана.

Name

аа

18.09.2022 19:01

Курс долара 11. јула је био 1,86 КМ. Слабо рачунају ти америкањци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx

18.09.2022 19:04

Ста реци осим,браво Љубиса и сретно Јелена. Даце Бог да Јелена побиједи лактаског сверцера .

ОДГОВОРИТЕ
Name

незнам

18.09.2022 19:04

Дали це 2 октобар бити велики дан за народ РС!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја знам

18.09.2022 20:12

Да неће, без обзира ко побједи

Name

Рибник

18.09.2022 19:11

Само за Јелену доста је висе пљацке у овој републици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

18.09.2022 19:55

Са истока сунце сија тамо је моја Семберија.

Name

Борик

19.09.2022 02:30

Подрска Јелени и Љубиси

Name

Дддд

19.09.2022 04:56

Драско Јелена Вукан Петровиц досад најозбиљнији добронамјерни политицари само напред

Name

Славиша

19.09.2022 07:35

На жалост много је буџетских корисника који ће гласати за Додика,шанса постоји само ако изађе на изборе 70% гласача.

Name

Ре Славиша

19.09.2022 13:17

Ја сам на буџету,а нећу гласати за Додика.

Name

Сретко

18.09.2022 19:47

Гласам за Јелену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирковина

18.09.2022 19:52

..са вјером у народну вољу..цувајмо се крађе на изборима, јер су гладни курјаци против обицног народа..сретно права србадијо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фајко А.

18.09.2022 20:39

Љубиша Петровић. Број 1 у РС-у. Понекад погледам БН ТВ и изјаве. У нашем народу велика је жеља за бољим свијетом,"свијетом реда и човјечности у ком се право иде ,мирно гледа и отворено говори". Твој оштар став за правду и ред ,храброст, враћа вјеру у опстанак ! Многи су поклекли. Гледам скпштину. Сви гласају ,један за другим , за фразу , за будалаштину ,коју им намеће шатораш којег си описао !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролетер

18.09.2022 21:40

Рс су потребни образовани кадрови а не са купљеним дипломама нама је корупција усла у све институције друства пола карова у дрзавним институцијама је са купљеним дипломама а вецином су на мјестима директора људи са основном сколом резим неце да реагује гласати за јелену и саровица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

18.09.2022 22:22

Јелена и само Јелена, ваљда је народ коначно скужио ко је Миле и конпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

18.09.2022 23:16

Људи можда је не знате,ал' она је краљица..

ОДГОВОРИТЕ
Name

маxи

19.09.2022 05:46

Афирмисите зене, дјевојке да гласају за Јелену , сто висе ..имаих маса мозе повуци и музеве а поготово младје момке апстиненте

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОБЈЕДА НАРОДА

19.09.2022 06:45

Браво Љубиша!!! Даће Бог да 02.октобра се деси ПОБЈЕДА НАРОДА!!! А десиће се само великом излазношћу. Народе: имамо прилику да 02.октобра пресудимо оловком и казнимо РЕЖИМ за сво зло које нам је учинио. Изађимо на изборе и гласајмо за Јелену и Мирка и једну од листа ПДП или СДС или Вуканову листу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Србац

19.09.2022 07:06

Петровићу , капа до пода . Перфектно си ово образложио !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казаница снсд

19.09.2022 07:32

Браво градоначелниче. Камо среће да су сви начелници искрени ко ти и да кажу оно што мисле. Нажалост доста опозиционара и нису опозиционари. Доста њих само гледа свој интерес. Поз и брода

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

20.09.2022 12:53

НИКАД БОЉЕ ПРИЛИКЕ НИСМО ИМАЛИ ЗА ИЗБОР ВЛАСТИ. ЈЕЛЕНА, ВУКАН, ОД МЛАДИХ. А САДА И ПЕТРОВИЋ. ОН ЈЕ БАШ ИЗНЕНАЂЕЊЕ. ВРИЈЕДАН, ОБРАЗОВАН, ЦИЈЕНИ ЉУДЕ И ВОЛИ НАРОД, ПОШТЕН. СВАКА ЧАСТ. САМО ОВИ ЉУДИ И ШАРОВИЋ, СТАРИ ВУК И БИЋЕ ПРАВА СРПСКА. ЕЛИТА. СВА ОПОЗИЦИЈА СА ЛИСТА У ВЛАСТ НОВИ. САМО НАПРИЈЕД.

ОДГОВОРИТЕ