Evo zašto je Ljubiša Petrović odlučio da glasa Jelenu Trivić

- Jelena jeistinski patriota, voli svoj narod ali poštuje druge vjere i nacije, razgovara sa svima, pristupa svemu otvorenog uma i ispružene ruke - dok suprotnoj strani se, kaže, priviđaju engleski pa američki špijuni, pa sve neko nas špijunira, podmeće nam… a za to vrijeme dok nas drugi “špijuniraju” domaći lopovi osakatili državu, pokrali sve što se moglo ukrasti!

Republika Srpska 18.09.2022 | 19:53
Evo zašto je Ljubiša Petrović odlučio da glasa Jelenu Trivić

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović dao je deset osnovnih razloga zbog kojih 2. oktobra treba glasati Jeenu Trivić za predsjednika Republike Srpske. To je, kako kaže, najbolji odgovor na režimske napade i laži koje plasiraju Jeleni Trivić:

Prvi razlog, kako navodi gradonačelnik Bijeljine, je da i naša Republika Srpska dočeka da na njenom čelu bude neko ko je bio student generacije. jer je Jelena diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci sa prosječnom ocjenom 9,58 

"U profesionalnoj i političkoj karijeri je bez i jedne mrlje, nikome dužna, svakog može pogledati u oči, živi od svoje profesorske plate. 
Malo podsjećanje -  Jelena je redovna profesorica na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci - dok druga strana sa brojnim aferama, basnoslovnim bankovnim računima, nebrojeno nekretnina u inostranstvu (koje naravno ne prijavljuju), lancima restorana i hotela, društvo im prave narko dileri, vođe mafijaških klanova, makroi i ubice", navodi Petrović.

Jelenu Trivić treba glasati, kako kaže, Zato što je uz svoj narod, zato što je u svojoj zemlji!

"Od trenutka kada sam postao gradonačelnik imao sam veliki broj prijema, i u najvećem broju slučajeva organizovali smo prijeme za našu djecu i mlade ljude, nisam ni bio svjestan koliko uspješne i talentovane djece imamo. Mnogo njih mi je reklo da budućnost ne vidi u Republici Srpskoj, odlaze iz zemlje jer tamo negdje u bijelom svijetu vide svoju budućnost,  i ne smijemo im to zamjeriti jer im ništa nismo kao država pružili", smatra Petrović.

Prema njegovim riječima, jedan student generacije je sa nama, vodi ljutu borbu i hrabro korača put pobjede!

"Svi zajedno ne smijemo dozvoliti da nam Jelena ode, da je pustimo, moramo je zajedno zadržati jer pored nje možemo se nadati da će nam se naša djeca koja su otišla vratiti, a ona koja još razmišljaju o odlasku ipak odlučiti da ostanu", kaže Petrović i dodaje:

- Da našu Republiku Srpsku predstavlja neko koga su već u Evropi i svijetu priznali i prepoznali - malo podsjećanje,  Jelena je kao jedan od najboljih studenata, master studije je završila u Italiji, na Ekonomskom fakultetu u Bolonji, a doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Za razliku od nje, podsjeća Petrović, drugi su doktorirali pod šatorom sa mikrofonom u ruci.

On dalje naglašava da Jelenu Trivić treba glasati za predsjednika Republike Srpske zato što nam je potreban neko ko će naći način da nas iščupa iz ponora, iz ekonomske krize, promjeni naš status najsiromašnije zemlje u Evropi...

On podsjeća da je Jelena diplomirala na temu “Razlozi i smisao evropskih integracionih procesa-ekonomski aspekt”, a doktorirala je na temu “Nov protekcionizam u uslovima ekonomske krize”.

"Jelenin protivkandidat (DODIK) mogu se kladiti ne umije ni da pročita i pravilno izgovori napisane teme, a i šta će mu, ne treba to za mikrofon pod šatorom", zaključuje Petrović.

On naglašava da je Jelena istinski patriota, voli svoj narod ali poštuje druge vjere i nacije, razgovara sa svima, pristupa svemu  otvorenog uma i ispružene ruke - dok suprotnoj strani se, kaže, priviđaju engleski pa američki špijuni, pa sve neko nas špijunira, podmeće nam… a za to vrijeme dok nas drugi “špijuniraju” domaći lopovi osakatili državu, pokrali sve što se moglo ukrasti!

"Veliki nacionalisti za vrijeme rata dok su drugi u rovovima ginuli oni švercovali "Ronhil" cigarete, dok ti što su ratovali sada osakaćeni kao ratni vojni invalidi sastavljaju kraj sa krajem sa suprotne strane bogataši se bahate, a narod prije izbora pokušavaju da potkupe ili bolje rečeno ponize za 200 maraka i večeru sa bajatim hljebom, zakiseljenom čorbom i kožuravim pečenjem i to sve kupljeno od narodnog novca", upozorava Petrović i dodaje:

"Veliki nacionalista se privatno druži sa svojim drugom Milanovićem i na imanju ispijaju rakiju i slave dan kada je počinjen masakr nad srpskim življem od strane regularnih jedinica Hrvatske...Veliki nacionalista sa osmijehom od uveta do uveta predaje buket cvijeća ozloglašenoj Madlin Olbrajt …"

On na kraju konstatuje da za Jelenu treba glasati "zato što se ovako više ne može, zato što je zavladao mrak u svakom smislu te riječi".

"Jelena je svjetlost na kraju tunela jer ima istorijsku šansu da nas spasi i uključi svjetlo.Nijedan drugi kandidat nema ni teoretsku šansu za pobjedu, glasanje za bilo koga drugog je direktni glas Dodiku, precrtan listić je direktan glas Dodiku, ne izlazak na glasanje je direktan glas Dodiku! Dakle svi vi koji ste za Jelenu ali i oni koji niste ali želite da konačno “padne da osvježi”, da bude uklonjen sa političke scene izadjite i spasiti svoj narod!

Ako Jelena i njena politička opcija vam ne budu odgovarali lako ćete odigrati novu partiju šaha za četiri godine, ali ako ostane ovaj mrak biće oborene sve šahovske figure, zaklopljena tabla i nećemo moći da igramo novu partiju jer nas neće biti a ovi što ostanu neće u mraku moći da pokupe šahovske figure", naveo je gradonačelnik Bijeljine.

On je uvjeren da će u dogovoru sa Jelenom moći da neometano radi na "modernizaciji moje Bijeljine, na prosperitetu moje Semberije, na boljem životu mojih sugrađana, na borbi protiv kriminala i korupcije".

"Jelena je dama, skromna, ali uvijek elegantna, nježnog lica, ali odlučnog stava, blagog osmjeha ali čvrstog karaktera, sjajnih očiju ali prodornog pogleda! Jelena je supruga i majka koja sada bije bitku za budućnost kako njenih dječaka tako i za budućnost sve djece u Republici Srpskoj! Jelena je danas na braniku granica i sprečavanja odlaska mladih, jer bez omladine nema budućnosti, nema Republike Srpske", naveo je Petrović i kratko poručio svima: - Ja joj vjerujem!

(BN)

Komentari / 60

Ostavite komentar
Name

Du

18.09.2022 17:55

Cudno jos joj nisu nasli manu

ODGOVORITE
Name

da da

19.09.2022 04:02

dotična je u poređenju sa kontraverznim bajom kao mati tereza ili anđeo

Name

Младен

18.09.2022 17:56

Благо теби,ти смијеш рећи за кога ћеш гласати.

ODGOVORITE
Name

RE MLADEN

18.09.2022 20:34

Smijem i ja, glasam za Jelenu i Mirka. Srećno vam bilo 02.10. Mirko

Name

Уб

19.09.2022 07:22

Зашто ти не смеш? Ја бих гласао за ,,црног ђавола",а никада за оне који су крали,омаловажавали и обогатити се узимајући од сопсственог народа НИКАДА. САМО ЈЕЛЕНА! Овај владајући врх,који мисле да су богови,изнад БОГА на робију.

Name

Www

18.09.2022 18:06

NEMA NIJEDNOG RODITELJA KOME NIJE TEŠKO DA MU SE DIJETE SPAKUJE I IDE NEGDJE TRBUHOM ZA KRUHOM ,OSTAVLJA SVOJ DOM,A NI JEDNO DIJETE SE LAKO NE ODVAJA OD SVOJE KUCE I FAMILIJE.DOSTA NAM JE GLEDATI GODINAMA TUZNE RASTANKE,PUTNE TORBE,SAD JE ŠANSA DA SE TO ZAUSTAVI.SADASNJA OPOZICIJA JE IZBACILA SKOLOVANE I OBRAZOVANE LJUDE,SA ZNANJEM KOJIM MOGU OD REPUBLIKE SRPSKE NAPRAVITI DOBRO MJESTO ZA ZIVOT.IMAMO RESURSE U PRIRODNOM BOGATSTVU I MLADE SKOLOVANE LJUDE I SANSU DA SE ZIVI KAO U NAJRAZVIJENIJIM EVROPSKIM ZEMLJAMA.NEMA NAPRETKA SA OVIM FOSILIMA KOJI MISLE IZ FOTELJA PRAVO NA GROBLJE.ONI SU DOVELI DO OVOGA JER IH JE POJELO I VRIJEME ,KORUPCIJA I GLAD ZA BOGATSTVOM.JELENA JE SVIJETLA TACKA KOJA JE U STANJU DA SA NOVIM LJUDIMA IZ SDS,PDP I POKRETOM NEBOJSE VUKANOVICA POKRENE TOCAK RAZVOJA REPUBLIKE SRPSKE.

ODGOVORITE
Name

Re www

18.09.2022 23:31

Kako da zaustavis “trbuhom za kruhom”? Ni Tito to nije mogao zaustaviti. Pa da mi je u BiH plata kao u Njemackoj opet bi se za Njemacku odlucio. Postoji više razloga počevši od korupcije do školstva itd. I ne znam zašto ste ubjeđeni da će opozicija biti poštena kad bude na vlasti? Shvatite da je to takvo podneblje. Ne može se to iskorjeniti promjenom vlasti i nekolicine ljudi.

Name

NR

18.09.2022 18:13

Pored lijepo napisanog komentara i navedenih razloga narodnog gradonačelnika Ljubiše Petrovića, ima još milion razloga da se glasa za Jelenu Trivić Za nabrajanje bi trebala knjiga sa mnogo strana i mnogo vremena da se napiše.

ODGOVORITE
Name

Re NR

19.09.2022 05:45

Nema tu puno razliga razlig je samo jedan Za svakog samo ne za Baju. I nekog iz SNSDa

Name

Stojan

18.09.2022 18:13

Samo Jelena.

ODGOVORITE
Name

Febo

18.09.2022 18:19

Sve tačno od riječi do riječi svaka čast treba je podržati drugu priliku nećemo imati ako ovu propustimo

ODGOVORITE
Name

Jelenin glasač

18.09.2022 18:26

Pa svako ko je normalan glasace za ovu zenu , a ne za Dodika. Sve je obezvrijedio , ljudi pa u zdravstvu nam je haos , otjerase radnike ...treba li ovom glupom narodu jos razloga?

ODGOVORITE
Name

Semberko

18.09.2022 18:31

Odličan članak i veoma tačna i iscrpna analiza lika Jelene Trivić... Ukratko Jelena ima moj glas.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

18.09.2022 18:32

Jos ako je sposobna kao ti, otici cemo u vraziju mater.

ODGOVORITE
Name

re bijeljina

18.09.2022 19:45

A ti si neki crveni bot i uhljeb.

Name

CH

18.09.2022 20:28

Sa ovima tvojima„sposobnima smo vec otisli u vraziju mater

Name

Naravno,

18.09.2022 21:04

sposobnost snsd se ogleda u Ćoriću, koji je unazadio ED Bijeljina, obijao kioske i šupe i krao sušeno meso, papku Vojinu koji bi da uvede nove stikere i pokojnom Mići, jer nisi sposoban ako ne ćapiš bar 50 miliončića i 10-ak nekretnina. A uboga raja i sirotinja na "klin čorbu". Mrš bagro!

Name

Lazar

18.09.2022 21:10

Od tebe je sigurno sposobnija i sigurno ima veća muda jer se ne krije iza pseudonima kao ti.

Name

Re

18.09.2022 22:56

Eto dezerter pljačkas je sposoban Vsić Stevandić Višković Natalija konobarica Tegeltija Škrbić Vrhovac Lukač Škrbić Mitrović Klošarac Stanarević Željka Vulićka Raspop Jerinić itd itd od zla oca od gore matere dno dna.

Name

RE

18.09.2022 23:10

Ljubiša i Jelena su mnogo sposobniji,obrazovaniji i pametniji od tvog idola,ljevčanskog tokmaka Dodika.

Name

Re

19.09.2022 05:38

Otisli smo mi vec davno sa vama sektsima i lopovima.

Name

BANJA LUKA

18.09.2022 18:35

Bravo Ljubiša tako razmišlja svako normalan ,ko je zdravog razuma a krezavci i nepismeni nek glasaju za burlu dezertera pljačkaša prikrivača ubistava po Banjaluci i šatorsko rikalo a 21 vijek dno !!!

ODGOVORITE
Name

Bole

18.09.2022 18:36

Dvoje divnih mladih ljudi,nase istinsko blago i jedina nada u opstanak,ako ne bude boljitak uz njih dvoje onda nam prijeti izumiranje....sa druge strane imate biserku pa majkicku staru vjesticu i goricu dodik poganu pa izvolite!

ODGOVORITE
Name

Goran

18.09.2022 18:40

Potpisujem!

ODGOVORITE
Name

SOKOLAC

18.09.2022 18:42

SVAKA CAST LJUBISA!!!!

ODGOVORITE
Name

11903

18.09.2022 18:48

Lijep opis Jelene iz pera gradonačelnika Bijeljine, dok se sektaški dvojac može opisati u jednoj rečenici "Milanovićev dokazani prijatelj i Pejina unuka. Ljubiša je prilično realno opisao Jelenu, a tebi narode ne'k je bogom prosto.

ODGOVORITE
Name

Tadija

18.09.2022 21:11

Čovjek samo pokušava da na ovaj način sebi obezbedi glasove birača, ali ne vrijediti.

Name

Laktasi

18.09.2022 18:49

Odlicno receno,da je vise ovakvih mladi u vlasti kao Jelena,Ljubisa,Drasko i mnogi drugih mladih ljudi koji bi radili za svojuRS a ne satirali kao metuzalemi Baja,Spirić,Radmanović,Majkićka i ostali sto su na vlasti 20 i vise godina?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

18.09.2022 18:52

Samo ime, govori sve-JELENA, po meni, licno, najlepse, ona je predodredjena i od Boga poslata da pobedi. Moramo biti slozni i jedinstveni, jos ove dve sedmice, i da svim srcem budemo uz nasu Jelenu, do konacne pobede. Uz Jelenu i naseg Ljubisu, Republika Srpska ima buducnost, jer su to ljudi od poverenja i pravde. Snazno,do pobede.

ODGOVORITE
Name

Miloš

18.09.2022 18:53

Jelena je jedini kandidat u Rep. Srpskoj koji može pobijediti u ovakvoj trci. Jedino ona moze generisati dovoljno glasova koji će kompenzovati sve prevare, kupovine, pritiske u javnim kompanijama, prijetnje gladju, niske udarce i sve ostalo što će neminovno doći sa druge strane. Ako ona izgubi, svi zajedno možemo u jednu veliku kolonu sa kartom u jednom pravcu.

ODGOVORITE
Name

Luka

18.09.2022 18:53

LJUBIŠA ,od srca ti čestitam.Tako si to lijepo složio i rekao si istinu narodu,koji ti sigurno vjeruje.Naprijed,2.10. nastupaju promjene.

ODGOVORITE
Name

Savka

18.09.2022 18:53

Bravo gospodine Petroviću na podršci našoj Jeleni. Sve ste tako divno i istinto iznijeli, nadam se i otvorili oči ovom narodu, i pozvali na poslednju šansu.

ODGOVORITE
Name

Tanja

18.09.2022 18:54

Vrijeme je da se zaustavi vladavina loših đaka! Bili su, pokazali šta su znali, ispoštovali smo ih i sad im se zahvaljujemo za minuli rad. Zaslužili su odmor... negdje

ODGOVORITE
Name

Dragan

18.09.2022 18:54

Glasajte za Jelenu Trivic a ne za ljude koji su unìistili Celinac, kao sto su Candara Ministar Pasalic, seoska bitanga Zoka Spasojevic, Nikolina Vujicic Radodajka

ODGOVORITE
Name

Bazen

18.09.2022 19:23

To je olos za kiflu nije imo a sad imovina vise milionska, napravio bazen i vilu u Celincu i na saht od bazena, ugradio amortizera na poklopac da se ne saginje, eto propalice.

Name

Kosta

18.09.2022 18:55

KO JE HOBOTNICA PLJAČKE REPUBLIKE SRPSKE? Nabrojat ću 5% šta su uradile: Niko ne zna šta je sa novcem od prodaje telekoma 2.2 milijarde KM. Bobar banka, banke Srpske. Na promociji električnog auta dat je kredit 10 miliona i vldajućih drug je nestao, ko je kriv? Farmalend su dali 80 miliona a stavili pod hipoteku robne rezerve pa pustili ga da pobjegne ko je kriv? Uništene su tri banke u Republici Srpskoj ko je kriv? Sada nema ni tih firmi ni robnih rezervi ni novca! Preduzeća koja su uništena: Čajevec, Incel, Fruktona, mljekara, Fabrika duvana, Kosmos, Jelšingrad, to je jedan dio u Banjaluci. Dalje šta su uništili Farmelend, Alumina Zvornik ostaje preko 1.500 radnika bez posla. Nova Romanija Sokolac,Foča Maglić, Tvornica alata Trebinje, Famos Pale, Unionivest, Fabrika rasklopne opreme, Šume Republike Srpske uništene i pokradene, Šećerana Bijeljina. To je samo mali dio šta su uništili ko je kriv? Mnoga ubistva nisu riješena njih 65 ne zna se ni ko su ubice ni ko su nalogodavci. Nejasni pojedini saobraćajni udesi sa smrtnim slučajevima gdje je neko optužen ali pod velikom sumnjom ili laži. Oni su nastavili da narod obmanjuju obećanjima i lažima da ih brane tobože od nekog neprijatelja već preko dvadeset godina. Napravili su podneblje pogodno za lopove, kriminalce, narko klanove, ubice i sav mogući šljam gdje se osjećaju slobodnije je nego stanovništvo. U vlasti se mnogi uhljebili dobili posao lopovi, kriminalci, narkomani, ubice tužno i žalosno ali je sve ovo istinito.

ODGOVORITE
Name

Stefan

18.09.2022 19:07

Sve istina.

Name

Re Kosta

18.09.2022 19:28

E brate svaka ti je na mjestu. Ali ovo sve treba lijepo popisati i u svakoj emisiji na BN TV iznijeti. Nije dovoljno samo ovde iznositi jer ove digitalne tehnologije koristi 5% gradjana

Name

Komsija

18.09.2022 19:32

Ministar Pasalic je meni stalno dok je omladinac bio krao kokoske, peruso kuruze, jedinog pijetla mi ukro zena,moja plakala 2 mjeseca zbog toga sto je prackom non stop gaco pilice stare 20 dana.

Name

aa

18.09.2022 19:01

Kurs dolara 11. jula je bio 1,86 KM. Slabo računaju ti amerikanjci.

ODGOVORITE
Name

Stranix

18.09.2022 19:04

Sta reci osim,bravo Ljubisa i sretno Jelena. Dace Bog da Jelena pobijedi laktaskog svercera .

ODGOVORITE
Name

neznam

18.09.2022 19:04

Dali ce 2 oktobar biti veliki dan za narod RS!?

ODGOVORITE
Name

Ја знам

18.09.2022 20:12

Да неће, без обзира ко побједи

Name

Ribnik

18.09.2022 19:11

Samo za Jelenu dosta je vise pljacke u ovoj republici

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

18.09.2022 19:55

Sa istoka sunce sija tamo je moja Semberija.

Name

Borik

19.09.2022 02:30

Podrska Jeleni i Ljubisi

Name

Dddd

19.09.2022 04:56

Drasko Jelena Vukan Petrovic dosad najozbiljniji dobronamjerni politicari samo napred

Name

Славиша

19.09.2022 07:35

На жалост много је буџетских корисника који ће гласати за Додика,шанса постоји само ако изађе на изборе 70% гласача.

Name

Re Slaviša

19.09.2022 13:17

Ja sam na budžetu,a neću glasati za Dodika.

Name

Sretko

18.09.2022 19:47

Glasam za Jelenu.

ODGOVORITE
Name

mirkovina

18.09.2022 19:52

..sa vjerom u narodnu volju..cuvajmo se krađe na izborima, jer su gladni kurjaci protiv obicnog naroda..sretno prava srbadijo..

ODGOVORITE
Name

Fajko A.

18.09.2022 20:39

Ljubiša Petrović. Broj 1 u RS-u. Ponekad pogledam BN TV i izjave. U našem narodu velika je želja za boljim svijetom,"svijetom reda i čovječnosti u kom se pravo ide ,mirno gleda i otvoreno govori". Tvoj oštar stav za pravdu i red ,hrabrost, vraća vjeru u opstanak ! Mnogi su poklekli. Gledam skpštinu. Svi glasaju ,jedan za drugim , za frazu , za budalaštinu ,koju im nameće šatoraš kojeg si opisao !!

ODGOVORITE
Name

Proleter

18.09.2022 21:40

Rs su potrebni obrazovani kadrovi a ne sa kupljenim diplomama nama je korupcija usla u sve institucije drustva pola karova u drzavnim institucijama je sa kupljenim diplomama a vecinom su na mjestima direktora ljudi sa osnovnom skolom rezim nece da reaguje glasati za jelenu i sarovica

ODGOVORITE
Name

Milojko

18.09.2022 22:22

Jelena i samo Jelena, valjda je narod konačno skužio ko je Mile i konpanija.

ODGOVORITE
Name

Nn

18.09.2022 23:16

Ljudi možda je ne znate,al' ona je kraljica..

ODGOVORITE
Name

maxi

19.09.2022 05:46

Afirmisite zene, djevojke da glasaju za Jelenu , sto vise ..imaih masa moze povuci i muzeve a pogotovo mladje momke apstinente

ODGOVORITE
Name

ПОБЈЕДА НАРОДА

19.09.2022 06:45

Браво Љубиша!!! Даће Бог да 02.октобра се деси ПОБЈЕДА НАРОДА!!! А десиће се само великом излазношћу. Народе: имамо прилику да 02.октобра пресудимо оловком и казнимо РЕЖИМ за сво зло које нам је учинио. Изађимо на изборе и гласајмо за Јелену и Мирка и једну од листа ПДП или СДС или Вуканову листу!!!

ODGOVORITE
Name

Милан Србац

19.09.2022 07:06

Петровићу , капа до пода . Перфектно си ово образложио !

ODGOVORITE
Name

Kazanica snsd

19.09.2022 07:32

Bravo gradonačelniče. Kamo sreće da su svi načelnici iskreni ko ti i da kažu ono što misle. Nažalost dosta opozicionara i nisu opozicionari. Dosta njih samo gleda svoj interes. Poz i broda

ODGOVORITE
Name

+

20.09.2022 12:53

NIKAD BOLJE PRILIKE NISMO IMALI ZA IZBOR VLASTI. JELENA, VUKAN, OD MLADIH. A SADA I PETROVIĆ. ON JE BAŠ IZNENAĐENJE. VRIJEDAN, OBRAZOVAN, CIJENI LJUDE I VOLI NAROD, POŠTEN. SVAKA ČAST. SAMO OVI LJUDI I ŠAROVIĆ, STARI VUK I BIĆE PRAVA SRPSKA. ELITA. SVA OPOZICIJA SA LISTA U VLAST NOVI. SAMO NAPRIJED.

ODGOVORITE