Херцеговина је преломила, биће ово величанствена побједа

- Обишао сам све трибине од Љубиња до Вишеграда, разговарао са народом у свим тим мјестима и сигуран сам да ће Јелена Тривић од 2. октобра бити предсједник Републике Српске, а Мирко Шаровић српски члан Предсједништва БиХ, поручено је на трибини.

Република Српска 18.09.2022 | 11:14
Херцеговина је преломила, биће ово величанствена побједа

Нема те подвале и нема тог режима који може зауставити вољу народа. И у Требињу видимо да је Херцеговина преломила, да ће Мирко Шаровић бити српски члан Предсједништва БиХ, а Јелена Тривић предсједник Републике Српске. Ово ће бити величанствена побједа, којом ћемо обновити Републику Српску, зауставити пљачку и криминал који своје исходиште имају и у Требињу и почети радити и градити у интересу Републике Српске и нашег народа.

Рекао је ово лидер ПДП-а Бранислав Бореновић пред трибину ПДП-а, СДС-а и Листе за правду и ред у Требињу. 

- Обишао сам све трибине од Љубиња до Вишеграда, разговарао са народом у свим тим мјестима и сигуран сам да ће Јелена Тривић од 2. октобра бити предсједник Републике Српске, а Мирко Шаровић српски члан Предсједништва БиХ – рекао је Љубиша Крунић, носилац листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу 9. 

Саша Борјан, носилац листе ПДП-а за ПД ПСБиХ за Изборну јединицу 3 навео је да очекује да се народ Херцеговине ослободи режима који их исцрпљује дуже од деценије и по: 

- Очекујем да од 2. октобра Требиње и Херцеговина престану да се црвене – поручио је Борјан. 

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Саса

18.09.2022 11:02

Надам се али се бојим да ако стари преварант додик опет не покраде изборе или да народ не гласа опет по интуицији, боље србовати и лисце јести него нормално зивјети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.09.2022 13:06

Требају бирацки одбори и посматраци гледати добро јер на прослим изборима у неким мјестима Мркоњицке регије градани су гласали ба фалсификованим лгласацким листицима док је мафија оригинале вец попунила и спаковала у вреце које су у току предаје замјењене

Name

+

18.09.2022 11:22

ТАКО ЈЕ. МИРКО И ЈЕЛЕНА И ВУКАН И СВИ ЊИХОВИ СА ЛИСТА. ИСКРЕНИ И СПОСОБНИ. И КРАЈИНА ЈЕ ПРЕЛОМИЛА. ДОДИК, ЈЕ ХРВАТСКИ АГЕНТ. БЛИЖИ МУ ЈЕ МИЛАНОВИЋ. ПОНИЗИО НЕВИНУ ИЗГИНУЛУ ДИЈЕЦУ О БОРЦЕ. СРБИ. ИТДАЈНИК ЈЕ КО ВИШЕ ЊЕМУ ДА ГЛАС. СТИЋИ ЋЕ ГА ЛАЗАРЕВА КЛЕТВА. УНИШТИО И ОСРАМОТИО СРБЕ. У НАШЕ ИМЕ, А ПРЕД СВИЈЕТОМ ЦИЈЕЛИМ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ