Hercegovina je prelomila, biće ovo veličanstvena pobjeda

- Obišao sam sve tribine od Ljubinja do Višegrada, razgovarao sa narodom u svim tim mjestima i siguran sam da će Jelena Trivić od 2. oktobra biti predsjednik Republike Srpske, a Mirko Šarović srpski član Predsjedništva BiH, poručeno je na tribini.

Republika Srpska 18.09.2022 | 11:14
Hercegovina je prelomila, biće ovo veličanstvena pobjeda

Nema te podvale i nema tog režima koji može zaustaviti volju naroda. I u Trebinju vidimo da je Hercegovina prelomila, da će Mirko Šarović biti srpski član Predsjedništva BiH, a Jelena Trivić predsjednik Republike Srpske. Ovo će biti veličanstvena pobjeda, kojom ćemo obnoviti Republiku Srpsku, zaustaviti pljačku i kriminal koji svoje ishodište imaju i u Trebinju i početi raditi i graditi u interesu Republike Srpske i našeg naroda.

Rekao je ovo lider PDP-a Branislav Borenović pred tribinu PDP-a, SDS-a i Liste za pravdu i red u Trebinju. 

- Obišao sam sve tribine od Ljubinja do Višegrada, razgovarao sa narodom u svim tim mjestima i siguran sam da će Jelena Trivić od 2. oktobra biti predsjednik Republike Srpske, a Mirko Šarović srpski član Predsjedništva BiH – rekao je Ljubiša Кrunić, nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu 9. 

Saša Borjan, nosilac liste PDP-a za PD PSBiH za Izbornu jedinicu 3 naveo je da očekuje da se narod Hercegovine oslobodi režima koji ih iscrpljuje duže od decenije i po: 

- Očekujem da od 2. oktobra Trebinje i Hercegovina prestanu da se crvene – poručio je Borjan. 

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Sasa

18.09.2022 11:02

Nadam se ali se bojim da ako stari prevarant dodik opet ne pokrade izbore ili da narod ne glasa opet po intuiciji, bolje srbovati i lisce jesti nego normalno zivjeti

ODGOVORITE
Name

Re

18.09.2022 13:06

Trebaju biracki odbori i posmatraci gledati dobro jer na proslim izborima u nekim mjestima Mrkonjicke regije gradani su glasali ba falsifikovanim lglasackim listicima dok je mafija originale vec popunila i spakovala u vrece koje su u toku predaje zamjenjene

Name

+

18.09.2022 11:22

TAKO JE. MIRKO I JELENA I VUKAN I SVI NJIHOVI SA LISTA. ISKRENI I SPOSOBNI. I KRAJINA JE PRELOMILA. DODIK, JE HRVATSKI AGENT. BLIŽI MU JE MILANOVIĆ. PONIZIO NEVINU IZGINULU DIJECU O BORCE. SRBI. ITDAJNIK JE KO VIŠE NJEMU DA GLAS. STIĆI ĆE GA LAZAREVA KLETVA. UNIŠTIO I OSRAMOTIO SRBE. U NAŠE IME, A PRED SVIJETOM CIJELIM. Krajišnik.

ODGOVORITE