Шаровић: Ресурсе Републике Српске ћемо вратити народу

Шаровић је рекао да ће нова влада коју ће предводити СДС посебну пажњу ставити на обнову и изградњу путне инфраструктуре у Херцеговини.

Република Српска 18.09.2022 | 11:06
Шаровић: Ресурсе Републике Српске ћемо вратити народу

Кључни економски ресурс ове земље, Електропривреду, одузећемо из руке једне странке и њихових тајкуна, и вратити је народу, на корист народа, поручио је Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.

„Ми желимо да сва наша дјеца имају једнаке шансе, а не само она са црвеном књижицом. Једнаке шансе да најбољи, најспособнији и најталентованији добију свој посао. Тако је праведно и таква ће бити политика СДС“ рекао је Шаровић.

Шаровић је додао да ће нова влада коју ће предводити СДС посебну пажњу ставити на обнову и изградњу путне инфраструктуре у Херцеговини.

„Као приоритет ћемо узети путеве Љубиње – Столац, Берковићи - Невесиње, а кључна саобраћајница коју желимо да промовишемо је брза цеста од Бијељине до Требиња, преко источног дијела Републике Српске, уз аутопут Источно Сарајево – Београд, који ће бити једна од најважнијих саобраћајница у Републици Српској. 

Јелена Тривић, кандидат за Предсједника Републике Српске поручила је да је вечерашњи скуп у Требињу показао да на изборима треба очекивати побједу која ће бити само први корак у побједи за бољу Српску.

„Побиједићемо, побиједићемо корупцију којом је Република Српска окована. Ми ћемо ослободити Херцеговину и сачувати народ у Републици Српској, која је наша највећа побједа 20 вијека“ рекла је Тривићева. 

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

+

18.09.2022 11:44

ТАКО ЈЕ ЈЕЛЕНА. ДО САДА ЈЕ ВЕЋИНА СРБА, БИЛА У ЗАБЛУДИ. ПОСЛИЈЕ МИЛАНОВИЋА НА ФЕШТИ У БАКИНЦИМА, ВАЉДА ВИШЕ НЕМА НАИВАН, НИ ЈЕДАН СРБИН. А ВЕЋИНА СМО НА ГЛАСАЧКИМ СПИСКОВИМА. САДА ЈЕ СВЕ 100 % ЈАСНО. ТРЕБАМО ЧУВАТИ, ТУ НАШУ НАЈВЕЋУ ПОБИЈЕДУ, 20 ВИЈЕКА. РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И НАРОД У ЊОЈ. НАЈВЕЋЕ НЕПРИЈАТЕЉСТВО ДОДИКОВЕ ВЛАДАВИНЕ ЈЕ, ШТО ЈЕ ИСЕЛИО НАШУ ДИЈЕЦУ. МЛАДУ, ЗДРАВУ, ШКОЛОВАНУ. МНОГИ, ПОЛУПИСМЕНИ НА ПОСЛОВИМА, ЗА КОЈЕ НИСУ ОСПОСОБЉЕНИ. УДОМИТИ НА ДРЖАВНИМ ЈАСЛАМА, ЧАК И ВИШЕ, НЕКО ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ ДОПУШТАЈУ. ДОДИК, СЕБИ ИМАО ГЛАСАЧЕ. ЧУДЕ МЕ ТАКВИ ЉУДИ, КОЈИ РУШЕ БУДУЋНОСТ СВОЈОЈ ДИЈЕЦИ, ЗБОГ ЛИЧНЕ УДОБНОСТИ. НАЈВИШЕ ЈЕ ИСЕЛИО СРБА. СВИ НА ИЗБОРЕ. САДА, ИМАМО ВАС КАНДИДАТЕ, ДОСТОЈНЕ ФУНКЦИЈА. САМО: ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ, СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Србин. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

18.09.2022 13:11

Жалосни продаје маглу. Мене занима одакле му новц да себи купи шест станова у Београду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.09.2022 10:42

Мислис вилу на Дедињу,Јахорини,воцњаке,апотеке,проинтер,уна,атв,.....то рудоња има.