Šarović: Resurse Republike Srpske ćemo vratiti narodu

Šarović je rekao da će nova vlada koju će predvoditi SDS posebnu pažnju staviti na obnovu i izgradnju putne infrastrukture u Hercegovini.

Republika Srpska 18.09.2022 | 11:06
Šarović: Resurse Republike Srpske ćemo vratiti narodu

Кljučni ekonomski resurs ove zemlje, Elektroprivredu, oduzećemo iz ruke jedne stranke i njihovih tajkuna, i vratiti je narodu, na korist naroda, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Mi želimo da sva naša djeca imaju jednake šanse, a ne samo ona sa crvenom knjižicom. Jednake šanse da najbolji, najsposobniji i najtalentovaniji dobiju svoj posao. Tako je pravedno i takva će biti politika SDS“ rekao je Šarović.

Šarović je dodao da će nova vlada koju će predvoditi SDS posebnu pažnju staviti na obnovu i izgradnju putne infrastrukture u Hercegovini.

„Кao prioritet ćemo uzeti puteve Ljubinje – Stolac, Berkovići - Nevesinje, a ključna saobraćajnica koju želimo da promovišemo je brza cesta od Bijeljine do Trebinja, preko istočnog dijela Republike Srpske, uz autoput Istočno Sarajevo – Beograd, koji će biti jedna od najvažnijih saobraćajnica u Republici Srpskoj. 

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske poručila je da je večerašnji skup u Trebinju pokazao da na izborima treba očekivati pobjedu koja će biti samo prvi korak u pobjedi za bolju Srpsku.

„Pobijedićemo, pobijedićemo korupciju kojom je Republika Srpska okovana. Mi ćemo osloboditi Hercegovinu i sačuvati narod u Republici Srpskoj, koja je naša najveća pobjeda 20 vijeka“ rekla je Trivićeva. 

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

+

18.09.2022 11:44

TAKO JE JELENA. DO SADA JE VEĆINA SRBA, BILA U ZABLUDI. POSLIJE MILANOVIĆA NA FEŠTI U BAKINCIMA, VALJDA VIŠE NEMA NAIVAN, NI JEDAN SRBIN. A VEĆINA SMO NA GLASAČKIM SPISKOVIMA. SADA JE SVE 100 % JASNO. TREBAMO ČUVATI, TU NAŠU NAJVEĆU POBIJEDU, 20 VIJEKA. REPUBLIKU SRPSKU I NAROD U NJOJ. NAJVEĆE NEPRIJATELJSTVO DODIKOVE VLADAVINE JE, ŠTO JE ISELIO NAŠU DIJECU. MLADU, ZDRAVU, ŠKOLOVANU. MNOGI, POLUPISMENI NA POSLOVIMA, ZA KOJE NISU OSPOSOBLJENI. UDOMITI NA DRŽAVNIM JASLAMA, ČAK I VIŠE, NEKO EVROPSKI STANDARDI DOPUŠTAJU. DODIK, SEBI IMAO GLASAČE. ČUDE ME TAKVI LJUDI, KOJI RUŠE BUDUĆNOST SVOJOJ DIJECI, ZBOG LIČNE UDOBNOSTI. NAJVIŠE JE ISELIO SRBA. SVI NA IZBORE. SADA, IMAMO VAS KANDIDATE, DOSTOJNE FUNKCIJA. SAMO: ŠAROVIĆ, JELENA, VUKAN I NARODNI POSLANICI, SA NJIHOVIH LISTA. Srbin. Krajišnik.

ODGOVORITE
Name

Василије

18.09.2022 13:11

Жалосни продаје маглу. Мене занима одакле му новц да себи купи шест станова у Београду?

ODGOVORITE
Name

Re

19.09.2022 10:42

Mislis vilu na Dedinju,Jahorini,vocnjake,apoteke,prointer,una,atv,.....to rudonja ima.