Јелена поручила: Наша освета биће закон и правда

"Рекли су ми, "Јелена, биће прљава кампања, шта ћеш?“ а ја сам рекла „Изволите, пуцајте!“- рекла је Јелена Тривић током обраћања грађанима Требиња на величанственој трибини која је јуче одржана.

Република Српска 18.09.2022 | 10:12
Јелена поручила: Наша освета биће закон и правда

-Ми се бориимо за нашу највећу светињу, за нашу највећу побједу XX вијека, за Републику Српску и за нашу заставу, под којом има мјеста за све, слободарску и просперитетну Републику Српску, и вјерујте да вриједи примити не неки наручени текст са неког порталоида, ја бих примила метак за ову заставу, то да знате- рекла је она.

Она је током говора истакла да, ако су њу подржали и Дарко Бабаљ који је борац, Весо Вујовић који је борац, Љубиша Крунић који је борац, Бранислав Бореновић који је са 18 година отишао у рат, Мирко Шаровић који је прогањан од стране међународне заједнице, Младен Иванић који је зауставио ревизију тужбе против Србије, и часни и поштени Небојша Вукановић, као и многи други часни и поштени људи, ако су је они подржали, нема те лажи која ће је скренути са пута да побиједи за Републику Српску.

-Често понављам да је моје кључно обећање побједа над корупцијом, и да, сломићемо рекет и овдје у Херцеговини, није овај народ заслужио домаће властодршце и узурпаторе који прогањају властити народ, и ако вас питају ко ће га сломити, реците Јелена Тривић- каже она.

Она каже да ће заједно са једном новом, честитом Владом Републике Српске и Мирком Шаровием као српским чланом Предсједништва БиХ обезбиједити оно најважније што представља српски национални интерес – мир,  стабилност, сигурност и побједа над корупцијом, те додаје да ће то бити претпоставка за економски просперитет који је кључан како би се сачувао живот у Републици Српској.

-Корупција је узурпирала институције Републике Српске и у њих ћемо вратити законе, и мој пријатељ Вукан је добро рекао, наша освета биће закон и правда –каже Тривићева.

Она каже када се побиједи корупција, за шта постоји воља, одлучност и спремност, те када се осигура политичка стабилност, долазиће и инвестиције, отвараће се фабрике и погони, запошљаваће се народ, јер како истиче, много је предности за економски развој цијеле Републике Српске, али то је немогуће док год је на власи овај режим који то црпи само за себе и себи блиске људе.

Она је додала да ће, када се побиједи корупција бити више средстава и за борце, пензионере, раднике, мајке, дјецу.

-Тек када из институција истјерамо корупцију имаћемо услове да уведемо нерадну недјељу у областима у којима је то могуће, да имамо топли оброк као засебно примање радника, да наши основци имају бесплатне уџбенке, да продужимо породиљско одсуство нашим мајкама, омогућићемо да наши пензионери у првој години мандата рада нове Владе имају повећање пензија за 10%, а борци повећање борачких примања за 20% уз додатак да се нова Влада са борцима договори износ за борачки додатак који је реално изводив како бисмо се на адкватан начин као друштво и држава одужили онима који су створили Републику Српску- закључила је Тривићева.

(БН) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Породица је све

18.09.2022 08:44

Народ зељана правде и пазње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиса Таминџија

18.09.2022 08:44

Браво Јелена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролетер

18.09.2022 09:47

Браво дјецо види се са те народ воли народу је потребна правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.09.2022 06:09

Јецо сву багру из СНСДа ко је год огрезао о криминал у затвор и одузети имовину па како је МИЛОКРАД успио преписати толико државно земљиште насе све уговоре тендере претрести и сваки папириц одузети му незаконито стечену имовину како је успио добити трактор зашто му је то дато

Name

Френкy

18.09.2022 10:11

Браво браво браво...

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

18.09.2022 11:54

БРАВО ЈЕЛЕНА. ТИ СВЕ БОЉЕ И БОЉЕ, ИЗРЕКЕ. ТАКО ЈЕ. ЗАКОН И ПРАВДА. УЗ ВАС, А СА ТИМ, МИ НАРОД, ЋЕМО ПОПРАВИТИ ЕКОНОМИЈУ. ВИ МОЖЕТЕ ДА ДОПРИНЕСЕТЕ ТАКВИМ МИЈЕРАМА. НАРОД ЈЕ ВРИЈЕДАН И МОРА ЗАРАЂИВАТИ ЗА СВОЈУ ПОРОДИЦУ. У ПРАВНОЈ ДРЖАВИ БИЋЕ ВИШЕ ИНВЕСТИЦИЈА И ПОСЛА. ДАЈ БОЖЕ, ПА ДА СЕ МЛАДИ И КО ГОД ЖЕЛИ, ВРАТИ У РС И У Б И Х. УНУЦИ И МИ СЕ НЕ РАЗУМИЈЕМО. ТО СМО МИ СТАРИЈИ КРИВИ. ГЛАСАЛИ ЗА ПОХЛЕПНУ И КРАДЉИВУ ВЛАСТ. СВИ НА ИЗБОРЕ. САМО: ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И Н А Р О Д Н И П О С Л А Н И Ц И СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Србин. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зена борац

18.09.2022 12:03

ЈА САМ 1992. ПОРЕД ДВОЈЕ МАЛОДОБНЕ ДЈЕЦЕ УЗЕЛА ПУСКУ ДА СА МОЈИМ САБОРЦИМА СТВАРАМ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. У ТЕБИ ВИДИМ СВЈЕТЛО, ПОСЛЕ ДУГО ГОДИНА ТАМЕ. СВАКА ЦАСТ ЈЕЛЕНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зена борац

18.09.2022 14:31

Предизборно фарбање и замазивање народа. Јос висе да слуде овај јадни, бједни и напацени народ. Туго моја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Угљеник

18.09.2022 15:47

Пуцајте,ја и даље држим час!

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

18.09.2022 19:18

ОВО ЈЕ ПОЈАВА НОВЕ СВИЈЕТЛОСТИ У РС. НЕМА ВИШЕ ЗАМАЗИВАЊА ОЧИЈУ. ТАКИ ИДУ У ИСТОРИЈУ. ДОДИК ЈЕ ХТИО СКУПШТИНУ, ДА БЛАТИ ОПОЗИЦИЈУ. АЛИ 4 ГОДИНЕ ГЛЕДАМО, КАКАВ ЈЕ КО. И ДОЖИВИ, ЊЕГОВ СНСД, ГА НИЈЕ ПОДРЖАО. СХВАТИЛИ ОНИ НА ВРИЈЕМЕ, ДА ИХ НИ НАРОД, НЕЋЕ ПОЏАТИ. ЈЕР НАРОД ЈЕ "ПРОГЛЕДАО". САМО: МИРКО, ЈЕЛЕНА И ВУКАН И ОНИ УЗ ЊИХ. + НАРОД. Само. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ