Jelena poručila: Naša osveta biće zakon i pravda

"Rekli su mi, "Jelena, biće prljava kampanja, šta ćeš?“ a ja sam rekla „Izvolite, pucajte!“- rekla je Jelena Trivić tokom obraćanja građanima Trebinja na veličanstvenoj tribini koja je juče održana.

Republika Srpska 18.09.2022 | 10:12
Jelena poručila: Naša osveta biće zakon i pravda

-Mi se boriimo za našu najveću svetinju, za našu najveću pobjedu XX vijeka, za Republiku Srpsku i za našu zastavu, pod kojom ima mjesta za sve, slobodarsku i prosperitetnu Republiku Srpsku, i vjerujte da vrijedi primiti ne neki naručeni tekst sa nekog portaloida, ja bih primila metak za ovu zastavu, to da znate- rekla je ona.

Ona je tokom govora istakla da, ako su nju podržali i Darko Babalj koji je borac, Veso Vujović koji je borac, Ljubiša Кrunić koji je borac, Branislav Borenović koji je sa 18 godina otišao u rat, Mirko Šarović koji je proganjan od strane međunarodne zajednice, Mladen Ivanić koji je zaustavio reviziju tužbe protiv Srbije, i časni i pošteni Nebojša Vukanović, kao i mnogi drugi časni i pošteni ljudi, ako su je oni podržali, nema te laži koja će je skrenuti sa puta da pobijedi za Republiku Srpsku.

-Često ponavljam da je moje ključno obećanje pobjeda nad korupcijom, i da, slomićemo reket i ovdje u Hercegovini, nije ovaj narod zaslužio domaće vlastodršce i uzurpatore koji proganjaju vlastiti narod, i ako vas pitaju ko će ga slomiti, recite Jelena Trivić- kaže ona.

Ona kaže da će zajedno sa jednom novom, čestitom Vladom Republike Srpske i Mirkom Šaroviem kao srpskim članom Predsjedništva BiH obezbijediti ono najvažnije što predstavlja srpski nacionalni interes – mir,  stabilnost, sigurnost i pobjeda nad korupcijom, te dodaje da će to biti pretpostavka za ekonomski prosperitet koji je ključan kako bi se sačuvao život u Republici Srpskoj.

-Кorupcija je uzurpirala institucije Republike Srpske i u njih ćemo vratiti zakone, i moj prijatelj Vukan je dobro rekao, naša osveta biće zakon i pravda –kaže Trivićeva.

Ona kaže kada se pobijedi korupcija, za šta postoji volja, odlučnost i spremnost, te kada se osigura politička stabilnost, dolaziće i investicije, otvaraće se fabrike i pogoni, zapošljavaće se narod, jer kako ističe, mnogo je prednosti za ekonomski razvoj cijele Republike Srpske, ali to je nemoguće dok god je na vlasi ovaj režim koji to crpi samo za sebe i sebi bliske ljude.

Ona je dodala da će, kada se pobijedi korupcija biti više sredstava i za borce, penzionere, radnike, majke, djecu.

-Tek kada iz institucija istjeramo korupciju imaćemo uslove da uvedemo neradnu nedjelju u oblastima u kojima je to moguće, da imamo topli obrok kao zasebno primanje radnika, da naši osnovci imaju besplatne udžbenke, da produžimo porodiljsko odsustvo našim majkama, omogućićemo da naši penzioneri u prvoj godini mandata rada nove Vlade imaju povećanje penzija za 10%, a borci povećanje boračkih primanja za 20% uz dodatak da se nova Vlada sa borcima dogovori iznos za borački dodatak koji je realno izvodiv kako bismo se na adkvatan način kao društvo i država odužili onima koji su stvorili Republiku Srpsku- zaključila je Trivićeva.

(BN) 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Porodica je sve

18.09.2022 08:44

Narod zeljana pravde i paznje.

ODGOVORITE
Name

Ljubisa Tamindžija

18.09.2022 08:44

Bravo Jelena

ODGOVORITE
Name

Proleter

18.09.2022 09:47

Bravo djeco vidi se sa te narod voli narodu je potrebna pravda

ODGOVORITE
Name

Ja

19.09.2022 06:09

Jeco svu bagru iz SNSDa ko je god ogrezao o kriminal u zatvor i oduzeti imovinu pa kako je MILOKRAD uspio prepisati toliko državno zemljište nase sve ugovore tendere pretresti i svaki papiric oduzeti mu nezakonito stečenu imovinu kako je uspio dobiti traktor zašto mu je to dato

Name

Frenky

18.09.2022 10:11

Bravo bravo bravo...

ODGOVORITE
Name

+

18.09.2022 11:54

BRAVO JELENA. TI SVE BOLJE I BOLJE, IZREKE. TAKO JE. ZAKON I PRAVDA. UZ VAS, A SA TIM, MI NAROD, ĆEMO POPRAVITI EKONOMIJU. VI MOŽETE DA DOPRINESETE TAKVIM MIJERAMA. NAROD JE VRIJEDAN I MORA ZARAĐIVATI ZA SVOJU PORODICU. U PRAVNOJ DRŽAVI BIĆE VIŠE INVESTICIJA I POSLA. DAJ BOŽE, PA DA SE MLADI I KO GOD ŽELI, VRATI U RS I U B I H. UNUCI I MI SE NE RAZUMIJEMO. TO SMO MI STARIJI KRIVI. GLASALI ZA POHLEPNU I KRADLJIVU VLAST. SVI NA IZBORE. SAMO: ŠAROVIĆ, JELENA, VUKAN I N A R O D N I P O S L A N I C I SA NJIHOVIH LISTA. Srbin. Krajišnik.

ODGOVORITE
Name

Zena borac

18.09.2022 12:03

JA SAM 1992. PORED DVOJE MALODOBNE DJECE UZELA PUSKU DA SA MOJIM SABORCIMA STVARAM REPUBLIKU SRPSKU. U TEBI VIDIM SVJETLO, POSLE DUGO GODINA TAME. SVAKA CAST JELENA.

ODGOVORITE
Name

Zena borac

18.09.2022 14:31

Predizborno farbanje i zamazivanje naroda. Jos vise da slude ovaj jadni, bjedni i napaceni narod. Tugo moja.

ODGOVORITE
Name

Ugljenik

18.09.2022 15:47

Pucajte,ja i dalje držim čas!

ODGOVORITE
Name

+

18.09.2022 19:18

OVO JE POJAVA NOVE SVIJETLOSTI U RS. NEMA VIŠE ZAMAZIVANJA OČIJU. TAKI IDU U ISTORIJU. DODIK JE HTIO SKUPŠTINU, DA BLATI OPOZICIJU. ALI 4 GODINE GLEDAMO, KAKAV JE KO. I DOŽIVI, NJEGOV SNSD, GA NIJE PODRŽAO. SHVATILI ONI NA VRIJEME, DA IH NI NAROD, NEĆE PODŽATI. JER NAROD JE "PROGLEDAO". SAMO: MIRKO, JELENA I VUKAN I ONI UZ NJIH. + NAROD. Samo. Krajišnik.

ODGOVORITE