Други ребаланс буџета Српске крајем октобра

Министар финансија Републике Српске Зора Видовић изјавила је да ресорно министарство припрема други ребаланс републичког буџета, који ће највјероватније бити усвојен на сједници Владе већ крајем октобра.

Република Српска 17.09.2022 | 09:55
Други ребаланс буџета Српске крајем октобра

Видовићева је навела да ће ребаланс услиједити у складу са приходима и расходима и да би након Владе тај документ требао да усвоји и нови сазив Народне скупштине Републике Српске.

Видовићева је рекла да је Министарство финансија од Привредне коморе Републике Српске већ добило приједлог мјера за наредну годину.

"Након свих консултација са њима дефинисаћемо конкретне реформе које се односе на привреду за идућу годину", додала је Видовићева за Глас Српске.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

КУГА

17.09.2022 08:09

А до тада ћете сав новац који је прикупљен по основу пореза од грађана раскрчмити. Због великих поскупљења прикупљено је више новца од планираног а ви опет дижете кредите које ћемо ми и наша дјеца враћати. Сјеме вам се затрло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

17.09.2022 08:12

Ако бог да,то ће вам бити задњи ребаланс буџета.Секто проклета и ненародна власти,крај вам је близу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

17.09.2022 09:04

Даће бог,па тај ребаланс нећеш ти радити ни твоја влада него Милан Радовић!Небитно,био министар финанција или предсједник владе!Ако тако не буде,људи спремајте пасоше!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

17.09.2022 12:28

Ова је сигурна да ће до краја живота бити министар финансија