Drugi rebalans budžeta Srpske krajem oktobra

Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović izjavila je da resorno ministarstvo priprema drugi rebalans republičkog budžeta, koji će najvjerovatnije biti usvojen na sjednici Vlade već krajem oktobra.

Republika Srpska 17.09.2022 | 09:55
Drugi rebalans budžeta Srpske krajem oktobra

Vidovićeva je navela da će rebalans uslijediti u skladu sa prihodima i rashodima i da bi nakon Vlade taj dokument trebao da usvoji i novi saziv Narodne skupštine Republike Srpske.

Vidovićeva je rekla da je Ministarstvo finansija od Privredne komore Republike Srpske već dobilo prijedlog mjera za narednu godinu.

"Nakon svih konsultacija sa njima definisaćemo konkretne reforme koje se odnose na privredu za iduću godinu", dodala je Vidovićeva za Glas Srpske.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

KUGA

17.09.2022 08:09

A do tada ćete sav novac koji je prikupljen po osnovu poreza od građana raskrčmiti. Zbog velikih poskupljenja prikupljeno je više novca od planiranog a vi opet dižete kredite koje ćemo mi i naša djeca vraćati. Sjeme vam se zatrlo.

ODGOVORITE
Name

Вишеград

17.09.2022 08:12

Ако бог да,то ће вам бити задњи ребаланс буџета.Секто проклета и ненародна власти,крај вам је близу.

ODGOVORITE
Name

Rambo

17.09.2022 09:04

Daće bog,pa taj rebalans nećeš ti raditi ni tvoja vlada nego Milan Radović!Nebitno,bio ministar financija ili predsjednik vlade!Ako tako ne bude,ljudi spremajte pasoše!!!

ODGOVORITE
Name

Tatar

17.09.2022 12:28

Ova je sigurna da će do kraja života biti ministar finansija