Додик је агент хрватских интереса, зато треба да оде

- Управо је у Новом Граду кључно поновити оно што неколико година говорим: Додик је агент хрватских служби. То се показало и изјавом Зорана Милановића, човјека који нас је називао шаком јада, упућује увреде најгоре врсте предсједнику Србије и не дозвољава му да посјети Јасеновац, а Додик са њим другује. Ја стојим при тврдњи да је он агент хрватских интереса, никада српских и то је само један од многих разлога зашто треба отићи у политичку пензију – рекла је кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић на скупу ПДП-а у Новом Граду. 

Република Српска 16.09.2022 | 10:53
Додик је агент хрватских интереса, зато треба да оде

Тривићева каже да је то посебно битно истаћи у Новом Граду због случаја Трговске горе, на који режим ћути: 

- С друге стране, ми хоћемо да обновимо Нови Град и да се овдје људи враћају – рекла је Тривићева и истакла да се то може постићи бављењем темама и проблемима од животног значаја: 

- Ми ћемо 2. октобра извојевати побједу народа над криминалом, оснивањем Специјалног тужилаштва Републике Српске. Побједа народа над корупцијом биће постигнута оснивањем Агенције за борбу против корупције Републике Српске. Побиједићемо је, искоријенити, ногом избацити из институција, јер корупција долази из институција, а не из народа.

Нерадна недеља у читавој Републици Српској, у областима у којима је то могуће, биће побједа народа за права радника. Реформом законодавства, са циљем ефикасније заштите права радника, изборићемо побједу народа за боље услове рада. Побједа народа за већа примања радника биће када уведемо накнаде за топли оброк као засебно примање – рекла је Тривићева. 

Она је истакла да ће још једна побједа народа бити суфинансирање 50% цијене приватних вртића биће побједа народа за нашу дјецу. 

- Побједа народа за боље образовање биће бесплатни уџбеници за ученике основних школа у цијелој Републици Српској. За наше мајке, побједа народа биће продужење трајања породиљског одсуства на 18 мјесеци за прво и друго дијете, односно 24 мјесеца за треће и свако наредно дијете.

Повећаћемо борачка примања у износу од 20% у првој години мандата нове Владе, док ћемо борачки додатак по мјесецу учешћа у рату, дефинисати у договору са борцима у оном износу који је реално остварив, али исто тако достојан жртве коју су борци поднијели у борби за највећу српску побједу 20. вијека, Републику Српску.

Свакако, то значи много већи износ него што тренутно режим издваја по овом основу. Побједа народа за наше пензионере биће повећање пензија за 10% у 2023. години – навела је Тривићева. 

(БН)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

ТДИ

16.09.2022 09:09

Оваква реторика слузи само да се сусједне земље и даље ознацавају као непријатељске и одрзавању тензија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Милановић

16.09.2022 09:10

Ти са народом у Новом Граду пиј радиоактивне воде, а пусти нашу елиту да пије "Ђедову раки" у Бакинцима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно

16.09.2022 09:20

Ста је са процесуиранхем криминала у РС Милораде. Мислис да је народ заборавио. Ста је са Зељковицем, Скрбицем, Спирицем, Стевановицем, Костадином армијом других криминалаца. Јwлде, нема ниједан за свих ових 16 година твоје власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Он

17.09.2022 17:15

Па он се хвали тиме да нико није осуђен за корупцију, каже а ови само то паушаллно износе. Човјек заробио правосидне институције РС и ради шта хоће. На нашу срећу НЕЋЕ докле хоће. Ево 02.октобра кад ће му народ пресудити ОЛОВКОМ.

Name

Треба да оде

16.09.2022 09:28

Ал у затвор заједно са својим лоповима и багром која уништава годинама РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

16.09.2022 09:38

Спроведите закон о нелегално стеценој имовини и ове ставке ћете лако остварити што сте набројали,желим вам срећу и успех на изборима,промјене су нам пријеко потребне, са срећом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РС

16.09.2022 10:30

Јест кад би имала "муда" 90 % политицара у РС лопов над лоповима био власт или опозиција.Али ипак то није разлог да овог хрватског спиона не смакнемо са власти.. Јелина реторика се пуно не разликује од Додикове. Нисмо се родили јуце, некад су била пуна уста све једног србина "Додик"Додик"

Name

Јаков

16.09.2022 09:46

Додик је цовек који на тековинама броза проводи хрватске интересе. Потребно је направити анализу ста су хрвати и Хрватска урадили Србима у задњих 150 година и колико је срба било у хрватској , далмацији и крајини. А колико је сад. Направити емисију о томе и да се види колики је додик издајник или то несвесно ради попут великог броја срба . Он је још југословен а хрвати раде за своје интересе и чим добију своје у федерацији крећу на републику српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

16.09.2022 10:21

Добра је ова жена. Поштена и праведна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тнт

16.09.2022 10:58

Подржано Јелену да се у крај стане бахатој власти, криминалу и корупцији. Ајмо народе! Устаните и будите бар једном сложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

16.09.2022 11:55

Подрзавсм Јелену и мислим кад би зене биле сефови дрзава да би се боље зивјело и било бих мање ратова

Name

Татат

16.09.2022 12:24

Можда је ипак лакше погнути главу и шутити

Name

Деутсцхланд

16.09.2022 13:50

ДОДИК највећи дусман у Историји,Срба,ово са Миловановићем је врх врхова,његове издаје,прави фесту сто су хрватски војници побили Србе у Јајцу Мркоњић, кључ,итд

Name

Хрвоје

16.09.2022 13:07

Немојте насег брата Додика дирати, он је нама највеца дворска луда на Балкану… он ради за нас, а кад висе небуде могао онда га узмите себи… ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

16.09.2022 15:30

Јел то американац казао да је додик за хрватски интерес?! Американац рекао и да је руски интерес униставање украјине, занимљиво, ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

16.09.2022 15:46

ЈЕКЕНА. ЛИЧНО ЧИСТА КО СУНЦЕ. И БИЋЕ, КАКО КАЖЕ, САМО ИМАДНЕ ЛИ ШАНСУ. УСТВАРИ. МИ БИРАМО. ТРЕБА СВИЈУ ПОВУЧИ ЗА РУКАВ, ДА ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ. ДА ДОДИК НАСТАВЉА, ТИТОВ, ПОСАО, ДА ЈЕ АГЕНТ ХРВАТСКИ,ТРГОВСКА ГОРА, ДА СМО МИ СРБИ У РС ВЕЋИНСКИ, А ГЛАСАЛИ ЗА ЊЕГА. ТО ЈЕ СВЕ ИСТИНА. КО НЕ ГЛАСА, ГРЕШАН ЈЕ ГРАЂАНИН. СВИ БА ИЗБОРЕ, ПА ДА ИЗДАЈНИКА "СРБЕНДУ" У ЗАТВОР. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СВА САДАШЊА ОПОЗИЦИЈА. ДА БУДУ НОВА ВЛАСТ. КОРУПЦИЈА СУ ОВИ У СИСТЕМУ, А ТУ ЈЕ СНСД, НАЈ БРОЈНИЈИ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

16.09.2022 20:41

Моја Јецо,цему се ти надас,па Додик вец има формираног мандатара владе и министре.

Name

Здраве

16.09.2022 20:32

Милановић ће одвести Додика у Хрватску да буде предсједник сакупљача пластичних флаша у Хрватској

ОДГОВОРИТЕ