Ослободите се страха и уцјена, идемо у побједу

- Када видим ове људе, ову сјајну атмосферу, морам рећи да је Добој град који је донио једну од најважнијих одлука у новијој историји Републике Српске: ослободио се страха, уцјена, притиска. Ослободиће се и изборних махинација и крађа по којима је Добој, нажалост, био препознатљив до сада.

Република Српска 15.09.2022 | 12:25
Ослободите се страха и уцјена, идемо у побједу

Рекао је ово предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић током предизборне трибине у Добоју и додао да мисли да ће 2. октобар донијети оно што је изузетно важно и за овај град, а то су слобода, шанса да Добојлије изборе са људима који су га окупирали, приватизовали и хоће да располажу животима људи.

Бореновић је истакао да је Добој био један од најхрабријих градова који је годинама био на стубу одбране Републике Српске, гдје је и сам био, као припадник Војске Републике Српске. 

- И увјерен сам да ће овај град и сада показати храброст, одважност и жељу за слободом, да ће гласати за Јелену Тривић да буде предсједник Републике Српске и на понос Добојлија, за Мирка Шаровића за српског члана Предсједништва БиХ, који ће у Сарајеву односити побједе за Добој и Републику Српску. Вјерујем да ће дати подршку нашим дивним људима на листама, листи за Народну скупштину Републике Српске, коју носи храбра жена Оливера Недић и за листу коју предводи Синиша Голић за Парламент БиХ – рекао је Бореновић и поручио: 

- Идемо да побиједимо на свим нивоима, да побиједимо 4:0! 

Оливера Недић, носилац листе за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу 5 истакла је да се Република Српска брани у Добоју: 

- Ови људи вечерас овдје нису ничим уцијењени, нити су дошли јер су плаћени 50, 100 или више КМ. Они су ту јер вјерују у слободу и јер вјерују да ћемо Добој ослободити од омче корупције, криминала и мита. Ми смо овдје успјели, након бруталне изборне крађе, да поновимо изборе. Покушаће они и сада да прекрајају резултат, да отимају људима њихову изборну вољу, али поручујемо им: нећете успјети! – рекла је Недићева. 

Синиша Голић, носилац листе за ПД ПС БиХ за Изборну јединицу 2 рекао је да се посебна пажња треба посветити листи за овај ниво власти: 

- У Сарајеву морамо имати стабилне, сигурне, мирне и мудре људе, који држе до ријечи и који ће омогућити да Република Српска поново постане отворена, да има пријатеље и на Истоку и Западу – рекао је Голић. 

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Казаница снсд

15.09.2022 10:40

Браво опозицијо. Само треба бирати поштене и образоване људе и такви треба да буду на челу општина, градова и републичке и државне власти. Брод

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

15.09.2022 11:29

Поновили сте изборе али шта сте добили? Изгубили и оно што сте имали. Истине ради. 50, 100 или мало више, не не мој глас кошта много више. Па ко воли нек изволи

ОДГОВОРИТЕ
Name

А,

15.09.2022 13:28

Гдје ти овде видиш мирне и стабилне људе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вело

15.09.2022 16:47

Ма ми би се ослободили стаха,али бојимо се да цете ви побједити па како се ослободити страха.