Oslobodite se straha i ucjena, idemo u pobjedu

- Kada vidim ove ljude, ovu sjajnu atmosferu, moram reći da je Doboj grad koji je donio jednu od najvažnijih odluka u novijoj istoriji Republike Srpske: oslobodio se straha, ucjena, pritiska. Oslobodiće se i izbornih mahinacija i krađa po kojima je Doboj, nažalost, bio prepoznatljiv do sada.

Republika Srpska 15.09.2022 | 12:25
Oslobodite se straha i ucjena, idemo u pobjedu

Rekao je ovo predsjednik PDP-a Branislav Borenović tokom predizborne tribine u Doboju i dodao da misli da će 2. oktobar donijeti ono što je izuzetno važno i za ovaj grad, a to su sloboda, šansa da Dobojlije izbore sa ljudima koji su ga okupirali, privatizovali i hoće da raspolažu životima ljudi.

Borenović je istakao da je Doboj bio jedan od najhrabrijih gradova koji je godinama bio na stubu odbrane Republike Srpske, gdje je i sam bio, kao pripadnik Vojske Republike Srpske. 

- I uvjeren sam da će ovaj grad i sada pokazati hrabrost, odvažnost i želju za slobodom, da će glasati za Jelenu Trivić da bude predsjednik Republike Srpske i na ponos Dobojlija, za Mirka Šarovića za srpskog člana Predsjedništva BiH, koji će u Sarajevu odnositi pobjede za Doboj i Republiku Srpsku. Vjerujem da će dati podršku našim divnim ljudima na listama, listi za Narodnu skupštinu Republike Srpske, koju nosi hrabra žena Olivera Nedić i za listu koju predvodi Siniša Golić za Parlament BiH – rekao je Borenović i poručio: 

- Idemo da pobijedimo na svim nivoima, da pobijedimo 4:0! 

Olivera Nedić, nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu 5 istakla je da se Republika Srpska brani u Doboju: 

- Ovi ljudi večeras ovdje nisu ničim ucijenjeni, niti su došli jer su plaćeni 50, 100 ili više KM. Oni su tu jer vjeruju u slobodu i jer vjeruju da ćemo Doboj osloboditi od omče korupcije, kriminala i mita. Mi smo ovdje uspjeli, nakon brutalne izborne krađe, da ponovimo izbore. Pokušaće oni i sada da prekrajaju rezultat, da otimaju ljudima njihovu izbornu volju, ali poručujemo im: nećete uspjeti! – rekla je Nedićeva. 

Siniša Golić, nosilac liste za PD PS BiH za Izbornu jedinicu 2 rekao je da se posebna pažnja treba posvetiti listi za ovaj nivo vlasti: 

- U Sarajevu moramo imati stabilne, sigurne, mirne i mudre ljude, koji drže do riječi i koji će omogućiti da Republika Srpska ponovo postane otvorena, da ima prijatelje i na Istoku i Zapadu – rekao je Golić. 

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kazanica snsd

15.09.2022 10:40

Bravo opozicijo. Samo treba birati poštene i obrazovane ljude i takvi treba da budu na čelu opština, gradova i republičke i državne vlasti. Brod

ODGOVORITE
Name

Haha

15.09.2022 11:29

Ponovili ste izbore ali šta ste dobili? Izgubili i ono što ste imali. Istine radi. 50, 100 ili malo više, ne ne moj glas košta mnogo više. Pa ko voli nek izvoli

ODGOVORITE
Name

A,

15.09.2022 13:28

Gdje ti ovde vidiš mirne i stabilne ljude?

ODGOVORITE
Name

Velo

15.09.2022 16:47

Ma mi bi se oslobodili staha,ali bojimo se da cete vi pobjediti pa kako se osloboditi straha.