У програму СДС је план за развој локалних заједница

„Начелници општина у којима Српска демократска странка врши власт су лице те странке, и они својим успјехом промовишу и странку и њену визију боље Републике Српске“, рекао је данас у Станарима Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ. 

Република Српска 14.09.2022 | 20:38
У програму СДС је план за развој локалних заједница

Примјер томе су и Станари, који су успјешна локална заједница, додао је Шаровић, напомињући да је битан дио програма СДС побољшање положаја општина и градова у Српској. 

„Ми у програму имамо озбиљне планове за локалне заједнице ми не правимо разлику између њих према томе ко је на њиховом челу.  Посебно ћемо водити рачуна о мањим општинама и оним које су слабије развијене. Општине добојске регије требају бити најразвијенија индустријска зона у Републици Српској. Суштина је у исправном руковођењу и стимулансу за инвестиције, којих сада нема, и ми ћемо то промијенити у првој години нове владе“ изјавио је Шаровић. 

Милан Касаповић, носилац листе СДС за Народну скупштину у изборној јединици 5, рекао је да су чланови СДС у Станарима показали карактер и нису били на продају као што се то десило у Добоју.

„Као што је СДС јак у Станарима, тако је јака и локална заједница, јер ми у СДС смо навикли да радимо у интересу народа, и ми се боримо за народ, а не да би имали прилику да се бавимо криминалом и корупцијом као наши противници“ поручио је Касаповић.

(Срна)

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Нулканов

14.09.2022 18:50

У Петрову је Озрен Петковић уништио СДС као што је Обрен уништио у Добоју

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

14.09.2022 20:53

Не може да се уништити већ уништено.

Name

Опет

14.09.2022 19:01

Не казе се криминал и корупција, вец разбојниство и месетарење ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

15.09.2022 05:44

А тек кад су у питању локалне заједнице за вријеме власти опозиције локалне заједнице су претворене у резервате локалних феудалаца, и зато боље ћути!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.09.2022 08:47

Цека те милановиц да славите прогон Срба.

Name

Ре Милан

15.09.2022 16:46

Све сте покрали и раселили. Зар имас образа да се јављас?