U programu SDS je plan za razvoj lokalnih zajednica

„Načelnici opština u kojima Srpska demokratska stranka vrši vlast su lice te stranke, i oni svojim uspjehom promovišu i stranku i njenu viziju bolje Republike Srpske“, rekao je danas u Stanarima Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH. 

Republika Srpska 14.09.2022 | 20:38
U programu SDS je plan za razvoj lokalnih zajednica

Primjer tome su i Stanari, koji su uspješna lokalna zajednica, dodao je Šarović, napominjući da je bitan dio programa SDS poboljšanje položaja opština i gradova u Srpskoj. 

„Mi u programu imamo ozbiljne planove za lokalne zajednice mi ne pravimo razliku između njih prema tome ko je na njihovom čelu.  Posebno ćemo voditi računa o manjim opštinama i onim koje su slabije razvijene. Opštine dobojske regije trebaju biti najrazvijenija industrijska zona u Republici Srpskoj. Suština je u ispravnom rukovođenju i stimulansu za investicije, kojih sada nema, i mi ćemo to promijeniti u prvoj godini nove vlade“ izjavio je Šarović. 

Milan Кasapović, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu u izbornoj jedinici 5, rekao je da su članovi SDS u Stanarima pokazali karakter i nisu bili na prodaju kao što se to desilo u Doboju.

„Кao što je SDS jak u Stanarima, tako je jaka i lokalna zajednica, jer mi u SDS smo navikli da radimo u interesu naroda, i mi se borimo za narod, a ne da bi imali priliku da se bavimo kriminalom i korupcijom kao naši protivnici“ poručio je Кasapović.

(Srna)

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Nulkanov

14.09.2022 18:50

U Petrovu je Ozren Petković uništio SDS kao što je Obren uništio u Doboju

ODGOVORITE
Name

Savo

14.09.2022 20:53

Ne može da se uništiti već uništeno.

Name

Opet

14.09.2022 19:01

Ne kaze se kriminal i korupcija, vec razbojnistvo i mesetarenje ...

ODGOVORITE
Name

Milan

15.09.2022 05:44

A tek kad su u pitanju lokalne zajednice za vrijeme vlasti opozicije lokalne zajednice su pretvorene u rezervate lokalnih feudalaca, i zato bolje ćuti!

ODGOVORITE
Name

Re

15.09.2022 08:47

Ceka te milanovic da slavite progon Srba.

Name

Re Milan

15.09.2022 16:46

Sve ste pokrali i raselili. Zar imas obraza da se javljas?