Посебна сједница још једно Додиково спуштање главе

Црнадак каже да је оваква политика режима и њиховог вође нанијела немјерљиву штету Републици Српској. 

Република Српска 14.09.2022 | 19:37
Посебна сједница још једно Додиково спуштање главе

- Још једна посебна сједница, још једна Додикова капитулација. Након што је два пута одбио да гласа за агреман новом њемачком амбасадору, галамио о непријатељској политици Њамачке према Републици Српској, данас је ипак подвио реп, а посланици режима нису гласали за одбијање агремана амбасадору. Прича да је тако овластио Народну скупштину да даје агремане је смијешна и провидна.

Па до сада је гласао за десетине нових агремана као члан Предсједништва и као сада се одједном сјетио НСРС. Не, брига њега за скупштину коју одавно понижава, овдје се ради о кукавичлуку човјека који зна само да галами, а када дође моменат да реализује своју галаму, он погне главу - рекао је народни посланик Игор Црнадак. 

Црнадак каже да је оваква политика режима и њиховог вође нанијела немјерљиву штету Републици Српској. 

- Ко ће нас озбиљно схватити, ко ће овдје инвестирати, ако је врхунски вођа човјек који из чистог хира један дан скоро објављује рат једној од најмоћнијих земаља свијета, па се онда као предомишља? Ко ће озбиљно схватити земљу у којој владају политичка и свака друга нестабилност под вођством неодговорног и корумпираног режима? Да бисмо наставили даље, много бољим и сигурнијим путем, потребно је да народ Додику одбије "агреман" 2. октобра. А сигуран сам да ће тако бити - закључује Црнадак.

(БН) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

????

14.09.2022 18:11

Додо унистава све због својих интереса. Како је добијо стан у Петерсбургу??? Ко му даде? Гдје је Украинска украдена Икона?? Сто је Цовицева тузитељица Тадицка сакри и присути се.??? Ко Доди поклони Украинску Икону коју поклони русима. Саким се лоповима друзи који краду икоме као ратни плијен из украиневи дају њему. њему.????Милановиц Цовиц Додик су Изгледа мафија која разара и РС с тим и БиХ. На цијој су њих троица страни??? Види се да нису на страни ни свог ни других народа. Лопови остају лопови који се слузе свацим да би завадили кога гот могу и наиве и блесави окренули за собом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рече ти

14.09.2022 18:16

Још једна Додикова капитулација, а која му је то по реду!? Баш би волио знати. Капитулација, а он 16 косина сабора ли сабора капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ви нисте бољи

14.09.2022 18:34

Умјесто да сте и ви рекли своје ви сте одустали ..Не видим разлога зашто? требали сте доци и бити против да се чује вас глас а овако је све ионако било безвезе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоx сдс гти

14.09.2022 18:39

Црни много бре сер..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондуктер

14.09.2022 21:10

Па и ти јесте био циљ да опозиција дође и да се уђе у расправу око тога и да онда изведе свој шоу пред јавношћу? Овај пут их није навукао на јефтин трик,као што је раније радио?

Name

Ипак

14.09.2022 19:02

Мислим да је обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОТОВ ЈЕ

14.09.2022 19:20

Ово је Баји посљедњи ексер у ковчегу.Милановић је био предпосљедњи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

14.09.2022 19:41

Ви ништа не разумијете, хоће Човјек да каже како је код нас тобоже демократија, да он није тај који одлучује, већ Скупштина, а Скупштина је као била против његовог приједлога, наравно на његов миг ! Шта ти је демократија, једноставно, не можеш да је не волиш, не дај Боже никоме !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

15.09.2022 06:12

Ми смо близанци Сјеверне Кореје,један цовјек,једна памет и сигурна пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господине

15.09.2022 08:33

Како би онда на крају крајева назвали ваш опозициони маневар?

ОДГОВОРИТЕ